Büyük geçmiş olsun hocam.. Göre göre yapmasaymışınız iyiymiş ama neyse olan olmuş bu saatten sonra söylenecek hiçbir söz bu olayı yaşanmamış yapmayacak.
Yorumlayan arkadaşlar...
Ayıp etmişsiniz!
Büyük geçmiş olsun hocam.. Göre göre yapmasaymışınız iyiymiş ama neyse olan olmuş bu saatten sonra söylenecek hiçbir söz bu olayı yaşanmamış yapmayacak.
Yorumlayan arkadaşlar...
Ayıp etmişsiniz!
Öncelikle büyük geçmiş olsun.. Sormak istediğim bir şey var.. Zevkliydi değil mi ? Bunu da itiraf etmeni bekliyorum..
koca kazık olmuş; ama adam olamamış. yapmayın etmeyin diyo, kendi beddua ediyo.
Bak sevgili "forumun iyilik timsali" "polyannacı" arkadaşım: bilinçli yanlış hareket dedim, hata demedim.
Ayağının taşa takılması hatadır; alkollü taşıt kullanmak bilinçli yanlış harekettir, yani mallıktır.
Okuman mı kıt, anlaman mı?
Hata yapmak ile yanlış yapmak arasındaki farkı anlayalım lütfen. Birisinin özrü olur, birisinin affı dahi mümkün değildir.
kardeşim büyük geçmiş olsun allahtan sana birşey olmamış.abilerim kardeşlerim bu ortam neden bu kadar gerildi yahu,arkadaşımız bir hata yapmış bizlerde aynı hatayı yapmayalım diye paylaşmış neden bu gerginlik
Aklın başına geldiğine göre doğru yoldasın
Burada arkadaşımız bir hatasını paylaşmış ve aklının başına geldiği de cümlelerinden anlaşılıyor. Bazı kişiler resmen iyi olmuş üzülmedim dercesine cümleler kurmuş, lütfen o cümleleri kendinize saklayın. Her insan hata yapar ve sizin ona mal deme lüksünüz yoktur. Bir insan hata yaptıysa ve hala ders almıyorsa evet gerçekten de kabaca ifade edilirse maldır. Sizin burada diyebileceğiniz tek şey geçmiş olsun umarım hatanızdan ders almışsınızdır demektir. Haddinizi aşmayın! Aklınızdan o tip cümleler geçiyorsa da kendinize saklayın. İyi akşamlar ve bu arada geçmiş olsun. Umarım bir daha böyle bir hata yapmazsınız.
Not: İnsanların içki içip içmemeleri sizi ilgilendirmez herkes kendinden sorumlu ve sizin kimseyi yargılama hakkınız yoktur.
yahu olur hata olur, o gün hayatında birini kaybedersin, ölüm olur kalım olur, kendini kaybedersn şişenin dibine de vurursun..
bi b.k yersin yani.. sonra anlarsın ki hatadır.. ders alırsın, misalen verdim bu örneği önemli olan ders alıp bir daha yapmamaktır..
yok mu dengesizliklerimiz, yapmadık hiç hatalar..
alkolde aldık, dibe de vurduk, gençtik bi suru yanlışta yaptık.. yaptık yani..
baktık kendimize zarar verioruz dur dedik mi demedik mi.. içini dökmüş arkadaş ve uyarmış..
bence gayet normal.. olası seyler.. pişmanlıklar, pişmanlıklar... olmasa büyüyemezdik ki...
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Bilinçli olarak sergilenen yanlış davranışların kişiye olumsuz dönüşleri olduğu gibi, toplumdan da olumsuz dönüşleri olmalı. Şimdi gene yanlış anlayıp bana saldırmayın diye büyük harflerle yazıyorum: BİLİNÇLİ YANLIŞ DAVRANIŞ
Hatasız kul var mı? Yok elbette de, neyse konu hata değil. Ama bilerek yanlış yapan adama destek çıkanlar oldukça o adam aynı haltı gene edecek. Yapılan yanlışın olumsuz sonuçlarına tolerans gösterilmez o yüzden.
Yeterli öngörü olmadan yapılan davranışlar yani sizin "hata" dedikleriniz.
Ulan alkol alıp da taşıt kullanırsan kaza yapacağını öngörememek, hata değil yanlış davranış işte.
Alkollü taşıt kullanıp kaza yapmak,
Yediğine dikkat etmeyip, spor yapmayıp kilo almak,
Sigara içip 50 yaşında kalp rahatsızlığı, nefes darlığı çekmek,
Kumar oynayıp para kaybetmek,
...
vb. hepsi aynı b.ktan bilinçaltı düşüncenin farklı rengi. Savunmayın.
buraya arkadaş ben ettim siz etmeyin, pişmanım dersimi aldım diyor, birisi de geberseydin beter ol demeye getiriyor ne günlere kaldık, kaza yapan adam sonuçta içmeyin motor sürecekseniz diyor, bizimki hala ... 2015 üyeleri böyle şahin çıkıyorlar ne hikmetse
"Muhakkak ki Allah, içkiye, onu yapana, yapılan yere, onu içene, içirene, taşıyana, taşıtana, satana, satın alana, onun bedelini ve kazancını yiyene lânet etmiştir."
Geçmiş olsun.Aklını başına alman dileğiyle.
Geçmiş olsun. Şu video aklıma düştü
En iyisi, şu alkolü tamamen hayatınızdan çıkarmanızdır arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)