Depo kılıfı nasıl takılır, püf noktaları nelerdir?
Reklamlar
-
Merhaba,
Cb125e için diz örtüsü kullanmaya başladım ve deponun yanlarındanki çizikler artmasın diye motoay.com dan depo kılıfı satın aldım. Henüz kargodan teslim almadım fakat nasıl takılır diye biraz araştırınca kimisi 2 tane parçalamış, kimi güneşte bekletin esnesin diyor, kimi ıslak takın demiş. Kılıfı parçalamadan takmak için ne yapabilirim, püf noktası varmı varsa nelerdir?
Reklamlar
-
Önce motoay firması sağ salim eline ulaştırsın, sonra düşünürsün onu. Forumda onlarca kişi gördüm o firmayla sorun yaşayan.
Yinede bir yöntemden bahsedeyim. Fön makinesiyle ısıtıp genleştirerek takabilirsin sanırım.
Hayırlı olsun.
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Önce motoay firması sağ salim eline ulaştırsın, sonra düşünürsün onu. Forumda onlarca kişi gördüm o firmayla sorun yaşayan.
Yinede bir yöntemden bahsedeyim. Fön makinesiyle ısıtıp genleştirerek takabilirsin sanırım.
Hayırlı olsun.
Doğru söylüyorsun. Sabah motoayı aradım gönderdiniz mi diye soracaktım, tel çalıyor adamlar teli kaldırıp kapatıyor, şüphe oldu. Kargoyu aradım paket burada dedi bakalım doğru mu gelmiş. Elime geçsin fön makinesini deneyeceğim, teşekkürler.
-
Kılıf geldi. İlk takınca yanlış göndermişler küçük geldi diye düşünürken fön makinesi ve orasından burasından çekiştirerek 2-3 beden genişlettim ve şükür yırtmadan sökmeden taktım, güzelde oldu. İlk sahibine kızıyorum, depo çizilmeden sende taksaydın böle bişey farkını öderdim sana..
-
Hayırlı olsun
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
Sagolasın..
-
Çok şık duruyor Hayırlı olsun.
-
gördüğüm depo kılıfları hep çirkin olurdu bu yakışmış yeni diyemi öyle geldi acaba gözüme
-
kukuleta adlı üyeden alıntı
gördüğüm depo kılıfları hep çirkin olurdu bu yakışmış yeni diyemi öyle geldi acaba gözüme
Bende pek sevmezdim kılıfı görüntüsü iyi değil diye, daha fazla çizilmesin diye aldım. Belki tam oturttum, boşluk kırışıklık bırakmadım ondan iyi olmuştur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)