Manisa Akhisar'da tanıdığınız
Reklamlar
-
iyi motorsiklet ustası var mı ben yeni motor alıcam bana çoğu konuda yardımcı olabilecek ve sizden referrans alarak gidebileceğim bir motor ustası var mı ? şmdiden teşekkürler
Reklamlar
-
-
-
akhisardada manisadada danıdık ustalar var fakat sen ne alıcaksın yada hangi motoru almak için mi danışacaksın orasını anlamadım.
-
Akhisarda iyi bir motor ustası tanıyorum da .onun sattığı motorlardan almak istermisin bilmiyorum.
-
tayfungun45 adlı üyeden alıntı
Akhisarda iyi bir motor ustası tanıyorum da .onun sattığı motorlardan almak istermisin bilmiyorum.
ben yamaha ybr düşünüyorum o ne satıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı
akhisardada manisadada danıdık ustalar var fakat sen ne alıcaksın yada hangi motoru almak için mi danışacaksın orasını anlamadım.
ben yamaha ybr istiyorum
-
-
tayfungun45 adlı üyeden alıntı
kuba ve vespa satıyorlar
anladım dostum teşekkür ederim yinede kimse çin motoru almamı tavsiye etmiyor bende yamahada karar kıldım
-
BatuhanS adlı üyeden alıntı
Manisa merkezde mi ?
evet kardeşim
-
-
oguzhan6161 adlı üyeden alıntı
Gördes deseydin yardımcı olabilirdim
Allah düşürmesin oraya kimseyi
İşte halden anlayan bir insan evladı. )
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
shooter1 adlı üyeden alıntı
evet kardeşim
Dostum Akhisar'dayım ben manisa ters kalıyor biraz bana elektrikli motor var bende sarjı yetmez oraya kadar yarı yolda kalırım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
Gördes deseydin yardımcı olabilirdim
Allah düşürmesin oraya kimseyi
İşte halden anlayan bir insan evladı. )
-
Mrb iyi akşamlar ben motorsiklet tamircisiyim manisa merkezdeğim yamaha ybr var var bi tane çok temiz ilgilenirsen.
-
raslanti45 adlı üyeden alıntı
Mrb iyi akşamlar ben motorsiklet tamircisiyim manisa merkezdeğim yamaha ybr var var bi tane çok temiz ilgilenirsen.
Fiyatını km sini ve kaç model olduğunu öğrenebilirmiyim? iyi akşamlar
-
Fiyatını km sini ve kaç model olduğunu öğrenebilirmiyim? iyi akşamlar
hayırlı olsun desek mi ?
-
hayırlı olsun desek mi ?
İnşallah :D fakat bakalım bir motora önce forumda ki abilerimizde yorumlasın uygun görürlerse alırım :D
-
-
Ustayı müsait bi zamanında ziyaret et bol bol foto çek
bi inceleyelim bi bakalım. Belki senin nasibin odur
nasipsiz dayak bile yenmez
ben akhisarda olduğum için ters kalıyor biraz malum okulda var ama eğer anlaşırsak bir araç kiralar giderim elektikli motorumun aküsü yetmez :D
-
ben akhisarda olduğum için ters kalıyor biraz malum okulda var ama eğer anlaşırsak bir araç kiralar giderim elektikli motorumun aküsü yetmez :D
Haberdar et mutlaka resimleri de bekliyorum
-
Haberdar et mutlaka resimleri de bekliyorum
Tamamdır olursa eğer bu konuya koyar bilgilendiririm :D iyi geceler
-
Tamamdır olursa eğer bu konuya koyar bilgilendiririm :D iyi geceler
hayırlısı olsun şimdiden iyi geceler dostum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)