Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Artci sorunu

REKLAM ALANI
    something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artçılı kullanmak ve bilinçli artçı olmak zor zanaattır, hele ki o kişi daha önce motora binmedi ise arkadan kuala yavrusu gibi sarılınca iş daha da zor oluyor. Sağa sola dönerken belinden seni çeviren mi dersin, gaza bastıkça anakonda yılanı gibi nefesini kesmeye çalışanını bile görmüşlüğüm oldu SS motorum da arkama prensip olarak erkek zaten almıyorum görüntü pek de hoş olmuyor kız arkadaşlarımında virajda, gaz açınca ve fren yapınca ne gibi tepkiler vermesi gerektiğini motora bindiğinde hemen ufak bi brifingle anlatıyorum.

Arkana alacağın adamı çok iyi seçmen yada eğitmen gerekir yoksa kesinlikle düşmene sebebiyet verebilir.
    benim kendi motorumda, 80 kilo 1 ,85 boyundaki kardeşimi almışlığım vardır, artçı bilgisi 0, süren benimde ulan ölsek aile faciası nolcak nası götürcem tecrube 0 görüntüyü söylemiyorum bile saklansa saklanamazdı zaten
    sonra ayağım yere zor değiyor diye motorumu yere bastılar, ağır birini zaten alamıyorum

kız arkdaşlarda hafif ama bana güvenmiolar
    keremkrmn bunu beğendi.
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Artçı eğer motora Alışık değilse çok tehlikeli anlat yaşatır
    Benim artçı sabit
    Herkesi alıp öyle uzun yollar yapmam ne olur ne olmaz başkasının çoluğu çocuğu nun sorumluluğunu alamam

Kimi yorumlarda kahkaha attım kimi yorumlarda da üzüldüm. Çok yaşayın siz Fazla deneyimi olmayan biri olarak scooter ile ara ara artçılı sürüş yapmama rağmen şükür bu zamana kadar ciddi bir problem yaşamadım. Sadece bir keresinde arkama kuzenimi almışım capitole doğru gidiyoruz. Bir anda yokuş aşağı giderken arka fren patladı. Kuzenime "lan fren patladı" dediğim de kafama bir tokat yediğimi hatırlıyorum. Ön freni sıka sıka pata küte yol kenarına çekip durduğumda öğrendim ki meğerse bizim ki şaka yaptığımı zannediyormuş. Kendisi sürüş konusunda benden daha deneyimliydi. Böyle bir şaka yapmama kızdığından kafama bir tane patlatmış. Sonrasında motoru sapa sağlam durdurduğumda bir elimi öpmediği kaldı.

Not: Uzun zamandır B ehliyete sahibim fakat trafik deneyimim yok. Ara ara scooter ile sağa sola ve kısa mesafelere gittiğim oluyordu. Geçen hafta A2 için kursa yazıldım. Hadi hayırlısı.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)