Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sizce artık doğru,dürüst,ahlaklı ve şerefli haber yapılıyor mu?(İstisnalar hariç.)

Katılımcı sayısı
48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Hayır

40 83.33%
  • Evet

2 4.17%
  • Olur böyle şeyler

6 12.50%
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Medyanin Yalanci Ve Kalleş Gazeteleri

REKLAM ALANI
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Bu gazete küpürünü dünkü bir gazeteden kestim arkadaşlar.Ve haberi okuyunca inanın kendi motorculuğumdan ve bu ülkede yaşadığımdan bir kere daha utandım Resmi tıklayıp açılan sayfada haberi okuyun ve kendiniz karar verin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    crazy_devil bu konu tartışıldı, olay tam olarak öyle değil ama bazı
    yanlışlar yapılmış
    superevariders da çok daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin.
    bir de arkadaşlarını bırakan kişilerin resmine dikkat edersen alakasız bir resmi
    koyduklarını da anlarsın şerefsizlerin, kaza yapan motor FJR 1300

delitay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok.....
    e hani ailesi gelene kadar beklemişlerdi?
    yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
    ve bir orman gibi kardeşcesine...

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Başka gazetelerde olay başka anlatılmış. Galiba bazı 4 tekerlekli denyoluklar artık kalemşörlüğede sıçramış.

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Bende bu olayı tam tersi diye biliyorum bu gazete sallamış haber tamamen rant için değiştirilmiş şiddetle kınıyorum bu gazeteyi neden doğruları yazmıyorlar tabi doğruları yazsalar böyle haber yapamıycaklar çok ayıp çok hangi gazete bu birdaha elime almıyayım açıklarmısın.

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    vay şerefsizler. insan arkadaşını öyle bırakırmı bee. o.ç. ları

allah rahmet eylesin. Atilla Tunç un ailesine baş sağlığı dilerim

bu arada bu konu daha önce açılmıştı.

delitay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok.....
    nası bi habercilik anlayışıdır bu yaa. insanlar acısına mı yansın, bunlarla mı uğraşsın.
    yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
    ve bir orman gibi kardeşcesine...

johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mostwanted sence ikinci resimde oradan ayrılanlar Türkiye turu yapan
    bir gruba benziyor mu ? şortlarla falan
    habere o resmi eklemiş, hangi gazeteyse artık.......

fener1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway KW250-H SUPERSHADOW
    Arkadaşlar yalnış yapıyorsunuz peşin hükümlü davranmayın.Kaza doğru,sonrası tamamiyle yalnış haber.Hürriyet gaztesinde kazadan sontaki gün aynı bu şekilde yazıyordu.Arkadaşları yola devam etmiş diye.Ertesi günkü yazısındada Arkadaşlar turu bırakıp,Rahmetlinin Kız kardeşeninle beraber ailesiyle ilgilendikleri yazıyordu.Hiçbir zaman bir motorcu yola çıktığı arkadşı için bunu yapmaz.

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Arkadaşlar ben işim dolayısıyla pek vakit bulup gazete okuyamıyorum.Ancak bi önceki günün gazetelerini ertesi gün sabahtan okuyabiliyorum.Bu haberi yapan da TAKVİM gazetesi ve tarihi de 06.06.2006.Forumda bu topicin açıldığına dair bir bilgim yoktu.Gözüme çarpmamış.Ama gerçeklik payının düşük olmasını bilmeme rağmen Nasıl ? böyle bir şeyin olabileceğine de ihtimal vermedim değil.Gerçekten çok üzücü.Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin.

Şu an yaptımız incelemeyle hürriyet haber sayfasında da;çarpıcı ifadelerin olduğunu gördük.İsterseniz sizlerde bir göz atın :
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4528172.asp

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    belkı yalan belkı dogru ama boyle arkadasım olacaksa hıc olmasın daha iyi.ailesine allah sabır versın,,mekanı cennet olsun..
    Yeni yine yeniden

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    belkısı yokmus beyler..her yerde cıktı..hurrıyetın net sıtesınde sora duzelttıler..bu adamlar bole seyler yapmaz..kendı sıtelerınde acıklamaları vardı zaten galıba eva rıders tı..gazetecılerın yaptıgı CAMUR AT İZİ KALSIN durumu olsun biraz..terbıyesız adamlar..turu atanlar hem arkadaslarını kaybedıolar hemde bole ınsanlar yuzunden serefsız denılıo onlar ıcın..

leventkozcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x9 500
    bu serefsızlerı asmak lazım varya asıl bunları bombalayacan..
    Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
    Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    arkadaşlar bu haberin aslı olmadığı çok kere söylendi buyurun bu da o site: http://www.superevariders.com/html/index.php

ama ben resimdeki "saçmaladı" başlıklı yazıya dikkat çekmek istiyorum. böyle içeriğe göre uyumlu başlık uyduran arkadaşlarıda tebrik ediyorum. ama bu konuda kimse fotomaçla yarışamaz
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    katılmıyorum tamamen motorcuları karalama kampanyası
    motorcu demek cevreye duyarlı insan olmak demek
    motorcu demek saygılı,çağdaş,yardımsever olmak demek
    tamamen saçmalık adamların koyduğu resimdeki motorlar türkiye turuna cıkmışlara hiç benzemiyorlar..
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

NicemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    evet bu gazete haberi yanlış çünki arkadaşları cenazenin başında bekleyip ailesi teslim alana kadarda orada beklemişler diye yayınlandı....
    www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri

sernet4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 750 shadow
    asılsız bir haber işte sırf haber olsunda gazate okunsun diye yapmışlar atilla tuç a allah rahmet eylesin tabi bu arada arkadaşlarınıda düşünmek lazım bı haberden sonra nasıl bir psikoloji içindeler kimbilir çok yazık ya resmede dikkat edin ne türkiye turu adamlar sahilde gezmeye çıkmış gazeteyi kınıyorum inşallah bir daha böyle olaylar ve böyle saçma haberler olmaz.. ben olsam dava açarım gazeteye .....................

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    evet bu günlere motorsikletleri karmalama muhabbeti var bu gün çevirme vardı denizlinin ciks mekanları önünde hep motor bağladılar yazık değilmi bu insanlara

entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    Bahsi gecen turda vefat eden Atila Tunc bizim arkadasimizdir. Bu haftasonu Normalde rotasi Kuzey-Guney (Sinop-Anamur) olan bir tur yaptilar. Vahim olay sonrasi AA’nin belirttigi gibi degil, kazadan sonra cenaze araca yuklenesiye kadar herkes orada beklemis, daha sonrasinda Ugur ve David orada kalarak , geri kalanlar yolculuklarina devam etmemis, evlerine donmuslerdir. Ugur ve David ise cenazeyi ailesi teslim alincaya kadar olay yerinde beklemislerdir.
    Insan kedi eziyor da 3 saat etkisinden kurtulamiyor, nasil olur da yol arkadasinin boyle feci bir sekilde olumunden sonra gezilerine devam ettiklerini yazabilir? Yazik valla... Diyecek birsey bulamiyorum. Saygilarimla
    M. OYTUN PINAR

Kimse Atila Tunç'u orda bırakmadı.Fakat şunu bilinki savcı gelene ve kararını yazana kadar çok zaman geçmiş...Arkadaşları savcılıgın işi bittikten sonra hastanede İzmirden o sabah haberi alınca yola çıkan arkadaşlarını bekledi ve butun arkadaşları ve ailesi ile birlikte pazar günü öğle namazı ile toprağa verildi Atila Tunç.
    ATEŞ KANTÜRK

Bu ölen kişinin arkadaşlarının gazeteye yolladıkları tekzip niteliğinde yazı... Bence kimse yola çıktığı arkadaşını son anında dahi yalnız bırakmaz. Son zamanlarda gazeteciliğin kalitesi iyice düştü. Basın Magazinleşti... İnanın iğrenmeye başladım. Gazetecilerden... Yurtdışında ödülleri olan bir sinema yönetmeni olmama rağmen, Oyunculuk ödülleri almama rağmen... Hiç bir türk gazetecisi benimle ilgilenmedi. Çünkü bende gösterecek bacak ve göğüs popo filan yok. Mazbut bir hayat yaşıyorum. Tek lüksüm motorumla gezmek... Barlarda sabahlamıyorum. Rezaletlerle uğraşmıyorum... Sadece senaryolarımı ve projelerimi yazıp 10. köyü bulurum umuduyla yaşıyorum. Ama insan gibi kimseye zarar vermeden kötü örnek olmadan yaşıyorum. Bu nedenle bu saptırmalar ancak basının kalite düşüklüğüdür. Namuslu basın emekçilerini ayrı tutuyorum. Onlara da sanş tanımıyorlar zaten... Büyükbabam babam hatta dayım, ailem gazetecilik yapmış insanlar. Yazar ve edebiyatcılarla dolu . Hepside onurlu bir şekilde yaptılar mesleklerini... Diyecek bir kelime bulamıyorum. Onursuzluk... Bu arada asparagası bilmeyen cahillermiş ne diyeyim...
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı entellektüel adlı üyeden alıntı
    Bahsi gecen turda vefat eden Atila Tunc bizim arkadasimizdir. Bu haftasonu Normalde rotasi Kuzey-Guney (Sinop-Anamur) olan bir tur yaptilar. Vahim olay sonrasi AA?nin belirttigi gibi degil, kazadan sonra cenaze araca yuklenesiye kadar herkes orada beklemis, daha sonrasinda Ugur ve David orada kalarak , geri kalanlar yolculuklarina devam etmemis, evlerine donmuslerdir. Ugur ve David ise cenazeyi ailesi teslim alincaya kadar olay yerinde beklemislerdir.
    Insan kedi eziyor da 3 saat etkisinden kurtulamiyor, nasil olur da yol arkadasinin boyle feci bir sekilde olumunden sonra gezilerine devam ettiklerini yazabilir? Yazik valla... Diyecek birsey bulamiyorum. Saygilarimla
    M. OYTUN PINAR

Kimse Atila Tunç'u orda bırakmadı.Fakat şunu bilinki savcı gelene ve kararını yazana kadar çok zaman geçmiş...Arkadaşları savcılıgın işi bittikten sonra hastanede İzmirden o sabah haberi alınca yola çıkan arkadaşlarını bekledi ve butun arkadaşları ve ailesi ile birlikte pazar günü öğle namazı ile toprağa verildi Atila Tunç.
    ATEŞ KANTÜRK

Bu ölen kişinin arkadaşlarının gazeteye yolladıkları tekzip niteliğinde yazı... Bence kimse yola çıktığı arkadaşını son anında dahi yalnız bırakmaz. Son zamanlarda gazeteciliğin kalitesi iyice düştü. Basın Magazinleşti... İnanın iğrenmeye başladım. Gazetecilerden... Yurtdışında ödülleri olan bir sinema yönetmeni olmama rağmen, Oyunculuk ödülleri almama rağmen... Hiç bir türk gazetecisi benimle ilgilenmedi. Çünkü bende gösterecek bacak ve göğüs popo filan yok. Mazbut bir hayat yaşıyorum. Tek lüksüm motorumla gezmek... Barlarda sabahlamıyorum. Rezaletlerle uğraşmıyorum... Sadece senaryolarımı ve projelerimi yazıp 10. köyü bulurum umuduyla yaşıyorum. Ama insan gibi kimseye zarar vermeden kötü örnek olmadan yaşıyorum. Bu nedenle bu saptırmalar ancak basının kalite düşüklüğüdür. Namuslu basın emekçilerini ayrı tutuyorum. Onlara da sanş tanımıyorlar zaten... Büyükbabam babam hatta dayım, ailem gazetecilik yapmış insanlar. Yazar ve edebiyatcılarla dolu . Hepside onurlu bir şekilde yaptılar mesleklerini... Diyecek bir kelime bulamıyorum. Onursuzluk... Bu arada asparagası bilmeyen cahillermiş ne diyeyim...

teşekkürler

gerçekler ortaya çıktı

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler