Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sizce artık doğru,dürüst,ahlaklı ve şerefli haber yapılıyor mu?(İstisnalar hariç.)

Katılımcı sayısı
48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Hayır

40 83.33%
  • Evet

2 4.17%
  • Olur böyle şeyler

6 12.50%
2. sayfa BirinciBirinci 12

Medyanin Yalanci Ve Kalleş Gazeteleri

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    Bu gazete küpürünü dünkü bir gazeteden kestim arkadaşlar.Ve haberi okuyunca inanın kendi motorculuğumdan utandım Resmi tıklayıp açılan sayfada haberi okuyun ve kendiniz karar verin

Arkadaşlar kusura bakmayın..Mod arkadaşlar BBRR abem ben biraz esip yağacam...Her türlü cezayı göze aldım..Ya bu gazeteler birisi HÜRRiYET diğeri TAKVİM..Bu haberi böyle şerefsizce ve haysiyetsizce ve hatta namussuzca yapanlar...Ulan itler siz nasıl bir vefat eden motorcunun acısı üzerinden sansasyonel bir haber yaparsınız ..sizlerde şeref ve onur yoktur..Motorcu camiasını bu kadar kötülemeye ne hakkınız var..O kişinin yanında olan arkadaşları haksız yere bu kadar nasıl kötüleye bilirsiniz..Bu olaya ben diğer sitelerde çok daha ağır cevaplar yazdım...Boykot edelim bu şerefsizleri..Gazetelerini almayalım..Benim gibi sizlerde onlara Fax çekin...Bu yazıyı okuyan bu gazetelerin üyesi varsa..İsmimde ----İbrahim Halil ÖZAKTAŞ...SECEREMDE BU SİTEDE YAZILI...Size son sözüm yalancı ve şerefsiz ,,onursuz insanlarsınız..Gazeteci değil ÇAKALSINIZ...

crazy_devil abim senden ricam bu başlığı değiştir..Onunn yanında olan ve haksız ithamlara maruz kalan arkadaşları daha fazla incitmeyelim..

Başlık bence şu olsun..MEDYANIN YALANCI VE KALLEŞ GAZETELERİ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir haberi tek bir gazete deiğlde değişik haber kaynaklarından sağlamalı bakmakda fayda var.Ama vefat eden kardeşimizede Allah'tan rahmet dilerim.

Motosikleti
    Sana çok teşekkür ederim arkadaşım,,Başlığı değiştirdiğin için....Birlik beraberlik olduğumuz sürece hiç kimse bizlere iftira atamaz kara çalamaz...Bizlere haksız ve acımasızca olan iftirayı atanlar kim olursa olsun makamı mevkisi ne olursa olsun en ağır hakaretleri hakkeder....Çünkü bizleri ikinci sınıf görüyor bazı kendini beğenmiş şahsiyetsizler....Oto yolda arabaları üzerimize sürerler..Yalan yanlış asparagas haberler yaparlar..Televizyonlarda 2--3 tane motorcunun tehlikeli hareketlerini gösterirler....Amaç kinlerini kusmak ve reyting yapmak başka bişi değil..

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    kardeşim yok mu bu gazetenin bir adı heee ??????????????
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Motosikleti
    Kartal23 ben yazmıştım HÜRRİYET VE TAKVİM gazeteleri..ve ben bunlara çok ağır hakaretler dolu fax yolladım...seceremide kendilerine yazdım..Bu olay benim çok ama çok fazla onuruma dokundu..Motora atlayıp İstanbula gelip eylem yapmayı gazetelere gitmeyi dahi düşünüyorum..

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Abidik gubidik olaylar hakkında sansasyonel haberler yapabilirsiniz kimse umursamaz, ama vefat eden bir insanın haberinde (motorcu olsun olmasın) böyle saçmalık ve sahtekarlık olur mu.

Hadi diyelim bilgiyi yanlış aldınız, haberi yazan muhabir veya yayınlayan editör bunu duyunca şaşırıp araştırmak ve doğrulatma ihtiyacı duymadı mı?

İlkokul 1 e giden bir çocuğa "bir grup arkadaş geziye çıkmış ve yolda bi arkadaşları ölmüş, diğerleri umursamamış yollarına devam etmiş" derseniz o çocuk bile bu duruma şaşırır ve "emin misin" ? diye sorar ve doğrusunu 10 dakkada öğrenir internetten.

Koskoca gazeteler ve haber ajanslarının böyle bir yanlış yapacağına inanmıyorum, bence kesinlikle ilgi çekici olduğuna inandıkları için böyle yalan yazdılar.

Ozaktaşı kardeşime katılıyor ve bunları protesto etmeye davet ediyorum herkesi.

Bir kaç sene önce sokaklarda bazı gruplar tarafından yapılan eylemlerde kulağımızın çok alıştığı bir slogan vardı "şerefsiz medya" diye. Acaba bazen düşünüyorumda gerçekten şerefsiz mi bu medya?????

(İşini hakkıyla ve dürüstçe yapan medya çalışanlarını bunlardan ayırabilecek kadar olayların farkında olduğumuzu, ve bu tür beceriksiz yada sahtekarların medya sektöründen ayıklanması için gerçekci ve doğru haber yapan dürüst gazetecilerin yardımına ihtiyacımız olduğunu hatırlatır bir kez daha işini doğru yapan basın mensubu arkadaşlarımızı tenzih ederim.)
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    medya kültürsüz, medya cahil, medya tamamen sansasyonel yada magazinsel
    haber peşinde, burada kendimce sebeplerini yazardım ama sonra başımıza
    iş gelir, olayı ben bir nevi ihanet olarak görüyorum....
    İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar basit olmamalı, halkının korkunç
    derecede cahil oldugu bir ülkede bu tip haberlerin sonu ciddi anlamda çok
    kötü sonuçlar doğurabilir,
    yıllar önce anlamsızca satanist metalci haberleri yapılırken (90 lı yıllar) korkudan
    sokaklarda yürüyemiyorduk, bu haberlerden dolayı bir çok masum genç çok
    kötü anılar yaşadı
    aynı şey şimdide olabilir, bak bunlar arkadaşlarına nerler yapmış diye, yolda
    giderken yada durumuşken, birileri kalkıp motorculara saldırabilr, toplumda şu an
    feci şekilde bir linç psikolojisi hakim...............
    başımıza böyle bir şey geldiginde bunun hesabını kim verecek ? o bahsettiginiz
    azınklıkta olan sorumlu gazeteciler mi ? hiç sanmıyorum.

nurguldemirbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t1
    kimse arkadaşını bu şekilde yolda bırakmaz en gaddar insanlar bile. bu haberin aslını bilmiyorum ama doğru olamayacak kadar abartı kokuyor. ben de bir gazeteci olduğu için muhabirlerin bir olayı ne alakasız şekillere soktuğunu iyi bilirim.bilgilerin çoğunun kulaktan dolma yapmışlar haber müdürü kızmasın diye alel acele haber yapmışlar. vasıfsız insanları gazeteci yaparsan tabi sonuç böyle olur. zaten bu ülkede ne düzgün ki...
    Atilla Tunç'a Allahtan rahmet yakınlarına ise sabırlar dilerim.
    KARTAL GOL GOL GOL
    54 SD 534 B RH+

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4528172.asp
    Bu linkteki haberin en altındaki okuyucu yorumlarını okuyunuz lütfen ve görün nasıl ön yargılı bir millet olduğumuzu sağduyu yok 5N 1K yok karalama var.İlk başlıktaki posta'nın haberindeki her iki resimde olayla alakalı değil yerde yatan merhumun motoru değil yerdeki motorun plakasını fotoshopta değiştirip gazeteye basmışlar.Böyle ahlaksızlık hangi meslekte olur Bu haberleri yapanların amirini,memurunu,annesini,babasını,dedesini,ninesi ni,eğitiminde emeği geçen herkesi TEBRİK EDİYORUM.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

selcukates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya kaldık
    arkadaşlar malesefki medya mensuplarının tek derdi reyting bu uğurda herkezi satabiliyolar kim olduğu ne olduğu önemli diil bi haber yanınada bi resim oturttunmu bas gitsin gerisi hikaye onlara, bazen gazete okumak bile istemiyorum ama malesef bi yerden haber almalıyız. önemli olan haberi okuduğumuzda hemen tepki vermeyip düşünmek yada kendi imkanlarımızla araştırmak yoksa çok hataya düşeriz allah kimseyi şaşırtmasın ne diyelim tekrar allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin diyelim..
    pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
    napalım karadan devam edicez... selçuk

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Olsem yine inanmam bu habere Turkiye basini bir alay akli kit serefsiz ve acimasiz beyin yikiyicidan olusmaktadir. Paparazi , olay olay yok o onu boyle tartakladi diye haberler yapan bu serefsizler bizim ruhumuzuda bozmaya hic tenezul bile etmiyorlar.Merak ettigim eger bir gun biz bu serefsizlerin aileleri veya yakinlari hakkinda ipe sapa gelmez seyler yazsak onlar nasil hissederlerdi.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

cbrhalil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor siyah inci 34 AZ 6983
    Ben yazacak bir kelime bulamıyorum ve bu medya sektöründe olduğuma artık lanet etmeye başladım. Bu nasıl bir şerefsizliktir anlamadım ki, amaçları nedir? Bu tip haberleri okuyan insanların motosiklet hakkındaki düşünceleri nasıl olur biliyolar, bilinçli karalama kampanyası işte, çamur at izi kalsın haber yalanda olsa da sonra tekzip eder kurtuluruz diyolar, ama o arada 1 kişi bile yanlış izlenime kapılırsa zaten amaçlarına ulaşmış oluyorlar, bu herzaman böyledir. Zamanında birisi bir kelime söylemişti GAZETELERİ OKUYUN HEPSİNİ OKUYUN AMA TERSTEN OKUYUN ozaman doğru habere erişirsiniz. Bu haberi yapanları kınıyorum ölen arkadaşımızada Allah rahmet etsin. Camiamızın başı sağolsun...
    YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+

Motosikleti
    O kadar Fax çektim Email yolladım.Gıkları çıkmadı haklı olupta doğru haber yapmış olsalardı ciğerimizi sökerlerdi.....Ulan ne yalancı ,ne düzenbaz,, ne üçkağıtçı medya mışsınız yazıklar olsun sizlere,, tuttuğunuz kaleme ,,tuşladığınız klavyeye,, çıkartığınız yalan makinası gazetelerinize...Bu olay benim çok onuruma dokundu unutamıyorum...Elimde değil içimi kemiriyor

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    bu habere inandınız mı gerçekten?
    daha resimlere bakar bakmaz palavra olduğunu hissettiriyor bir kere.
    yapmayın yaa
    bu gibi şeyleri konusup prim yaptırtmayın boş yere...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler