Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

HGS Ceza

REKLAM ALANI
    caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Motoru alalı 1 hafta oldu 3 kere cezalı geçiş yaptım bogazdan toplamda 120 lıra sanırım kac gun ıcınde hgs alırsam ceza olmaksızın normal gecıs olarak odeme yapmıs sayılacagım ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    1 Hafta içerisinde diye hatırlıyorum, 15 de olabilir tam da emin değilim.

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    bende 15 diye biliyorum ama emin değilim. mümkün olduğu en kısa sürede almaya bakın ki işiniz garanti olsun.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

1 hafta ayrıca eğer 1. köprüyü kullanıyorsanız genelde kuryelerin kullandığı en sağdaki şeridin bir solu olan hgs de en sağa doğru yanaşıp geçerseniz hgs okumuyor köprünün bug'u
    savinelli ve computeus bunu beğendiler.

Motosikleti
    BMW S1000R
    Sabah ilk iş bankasına gıtmek o zaman ordanda çözeriz olayı sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------

Alıntı biosferist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 hafta ayrıca eğer 1. köprüyü kullanıyorsanız genelde kuryelerin kullandığı en sağdaki şeridin bir solu olan hgs de en sağa doğru yanaşıp geçerseniz hgs okumuyor köprünün bug'u
    hahaha cıdden sagolun hatta bı arabanın dıbıne gırerek gecmeyı bıle denedım arkadan yazıyormus zaten cezayı amacsız bı gırısım oldu fakat bunu ogrendıgım ıyı oldu .D
    biosferist bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    7 gün içinde alırsan otomatik olarak hgs den düşüyor.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Bir çok kredi kartı hgs başvurusu alıyor, bankaya gitmene gerek de olmayabilir. oturduğun yerdne başvurursun hgs ayağına kadar gelir.
    UNdocab bunu beğendi.

mrt20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzmirde 4 kere geçtim hiç ceza gelmedi bana.
    İstanbuldakilerin çözünürlüğü daha iyi demekki

Motosikleti
    BMW S1000R
    ilahi mert :D o ceza evıne gelmıyor yalnız plakanda kalıyo dıye bılıyorum bı ara haberlere cıkmıstı taksıcı 500.000 lıra ceza bırıktı napalım olelım mı dıyordu :D:D

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    Bankaya internet üzerinden başvurma, kurye sana teslim edip geri bildirim yaptıktan sonra HGS açılıyor, sakata gelebilirsin sonra

Motosikleti
    Honda NC750D Integra 2016 Majestik Gri
    e-devletten hgs sorgulaması yapabilirsin. ben garantinin internet şubesinden başvuru yaptım. hgs belirttiğim adrese geldi. belli bir rakamın altına düşünce de otomatik kredi kartımdan hgs ye yükleme yapıyor. hesabında para olmasına bile gerek yok. kredi kartından çekiyor. İşte e-devlette yazan;

Toplam İhlal Ceza Tutarı, Toplam İhlalli Geçiş Ücreti’ni de içeren ödemeniz gereken toplam tutarı göstermektedir. Ceza tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde ödeme yapılması halinde İhlalli Geçiş Ücreti hariç İhlal Ceza Tutarı üzerinden %25 indirim uygulanır. İhlalli geçişlerinizin İndirimli Ceza Tutarlarına “Detay” bağlantısını kullanarak ulaşabilirsiniz.

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    ben bankadan hgs aldım ve 30 tl lik bir havuz açıp otomatik ödeme talimatı vererek 10 tl altına düşen havuza 30 tl limite artırma direktifi verdim böylece hgs yükleme derdim yok.Takibimi ise çok basit bir araçla,cep telefonundaki hgs sorgu yazılımı ile kontrol ediyorum.Banka hesabı aktif iken plaka numarasını hgs programına girince aktif olarak giriş çıkış ve ihlaller görülebiliyor.Hem android hemde ios versiyonları bulunmakdadır bu programın herkese tavsiye ederim.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet var yazıyor fakat hgsyı bu sabah cıkarttım ıcınede 30 lıra para koydum cezanın kalkması lazım degıl mı

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet var yazıyor fakat hgsyı bu sabah cıkarttım ıcınede 30 lıra para koydum cezanın kalkması lazım degıl mı
    HGS alındığı tarihten 1 hafta öncesine ait bi tarihte ceza varsa onlar silinecektir.

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HGS alındığı tarihten 1 hafta öncesine ait bi tarihte ceza varsa onlar silinecektir.
    geçen seneden kalma bi ceza gozukuyor onuda motoru aldıgım kısıden alayım artık

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen seneden kalma bi ceza gozukuyor onuda motoru aldıgım kısıden alayım artık
    o seni ilgilendirmez. senin tescil tarihinden itibaren olanlar seni ilgilendirir. yani o cezayı boşu boşuna adamdan istemene gerek yok. zaten o adama o ceza ulaşıyor.

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o seni ilgilendirmez. senin tescil tarihinden itibaren olanlar seni ilgilendirir. yani o cezayı boşu boşuna adamdan istemene gerek yok. zaten o adama o ceza ulaşıyor.
    hee benımle alakalı degıl yanı tek ceza var oda eskı yanı benım suan guncel cezam yok guzel
    berkcigdem bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)