Motoru alalı 1 hafta oldu 3 kere cezalı geçiş yaptım bogazdan toplamda 120 lıra sanırım kac gun ıcınde hgs alırsam ceza olmaksızın normal gecıs olarak odeme yapmıs sayılacagım ?
Motoru alalı 1 hafta oldu 3 kere cezalı geçiş yaptım bogazdan toplamda 120 lıra sanırım kac gun ıcınde hgs alırsam ceza olmaksızın normal gecıs olarak odeme yapmıs sayılacagım ?
1 Hafta içerisinde diye hatırlıyorum, 15 de olabilir tam da emin değilim.
bende 15 diye biliyorum ama emin değilim. mümkün olduğu en kısa sürede almaya bakın ki işiniz garanti olsun.
2M is my life
Music & Motorcycle
1 hafta ayrıca eğer 1. köprüyü kullanıyorsanız genelde kuryelerin kullandığı en sağdaki şeridin bir solu olan hgs de en sağa doğru yanaşıp geçerseniz hgs okumuyor köprünün bug'u
Sabah ilk iş bankasına gıtmek o zaman ordanda çözeriz olayı sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
hahaha cıdden sagolun hatta bı arabanın dıbıne gırerek gecmeyı bıle denedım arkadan yazıyormus zaten cezayı amacsız bı gırısım oldu fakat bunu ogrendıgım ıyı oldu .D
7 gün içinde alırsan otomatik olarak hgs den düşüyor.
Bir çok kredi kartı hgs başvurusu alıyor, bankaya gitmene gerek de olmayabilir. oturduğun yerdne başvurursun hgs ayağına kadar gelir.
İzmirde 4 kere geçtim hiç ceza gelmedi bana.
İstanbuldakilerin çözünürlüğü daha iyi demekki
ilahi mert :D o ceza evıne gelmıyor yalnız plakanda kalıyo dıye bılıyorum bı ara haberlere cıkmıstı taksıcı 500.000 lıra ceza bırıktı napalım olelım mı dıyordu :D:D
Bankaya internet üzerinden başvurma, kurye sana teslim edip geri bildirim yaptıktan sonra HGS açılıyor, sakata gelebilirsin sonra
e-devletten hgs sorgulaması yapabilirsin. ben garantinin internet şubesinden başvuru yaptım. hgs belirttiğim adrese geldi. belli bir rakamın altına düşünce de otomatik kredi kartımdan hgs ye yükleme yapıyor. hesabında para olmasına bile gerek yok. kredi kartından çekiyor. İşte e-devlette yazan;
Toplam İhlal Ceza Tutarı, Toplam İhlalli Geçiş Ücreti’ni de içeren ödemeniz gereken toplam tutarı göstermektedir. Ceza tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde ödeme yapılması halinde İhlalli Geçiş Ücreti hariç İhlal Ceza Tutarı üzerinden %25 indirim uygulanır. İhlalli geçişlerinizin İndirimli Ceza Tutarlarına “Detay” bağlantısını kullanarak ulaşabilirsiniz.
ben bankadan hgs aldım ve 30 tl lik bir havuz açıp otomatik ödeme talimatı vererek 10 tl altına düşen havuza 30 tl limite artırma direktifi verdim böylece hgs yükleme derdim yok.Takibimi ise çok basit bir araçla,cep telefonundaki hgs sorgu yazılımı ile kontrol ediyorum.Banka hesabı aktif iken plaka numarasını hgs programına girince aktif olarak giriş çıkış ve ihlaller görülebiliyor.Hem android hemde ios versiyonları bulunmakdadır bu programın herkese tavsiye ederim.
sorguladın mı ?
https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/hgs.jsf
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)