motorsiklet icin abs ne kadar onemli ?
Reklamlar
-
merhabalar . bugun ktm bayisine gittik banamla bahara dogru alicaz . ktm duke 200 ve 125 e baktik sanirim 200 alicaz . abs olsunmu diye sordular ben ilk basta istedim ama 17.500 fiyat cikardilar absiz 4 bin daha az . ordaki saticilarda kendi fren sistemi olsugu icin gerek yok dedi . ama frene abaninca teker kitlenmesini onluyomus galiba . bunu yasamamam icin ne yapmam lazim . abs cok onemli ise biraz kiycaz paraya ama oyle hiz yapmiyacagim sehir ici kullanicam zaten max 70 otoyola cikarsam 90 i gecmem .
Reklamlar
-
Bence Motosiklette Kask Ne Kadar Önemli İse,Absde O Kadar Önemli.
-
ABS gerçekten önemli dostum.
-
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
-
yil olmus 2016 turkiyeye abs siz motorlari habire gazliyorlar...birde kendi fren sistemi var falan nedemek seni aptal yerine koyuyorlar dikkat et..
-
Duke 250 16750 tl iken 200'lük olanı nası oluyoda 17500 oluyo? Tam soyguncuya denk gelmişiniz.
-
arkadaşlar teşekkürler . abssiz 14.800 absli olan 5.500 euro dediler . gerçekten kazıkcı bıyermı ya ? . abs önerisi için teşekkürler ilk motorum olcağı ıcın abs li alıcaz artık bu kadar onemli oldugunu bılmıyordum ordaki satıcı oyle dedi çünkü. çok teşekkürler
-
Yav git 250'lik al; abs, kaydırmalı debriyaj standart: 16750 lira. Spormoto'nun sitesinden bak fiyatlara.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
Yav git 250'lik al; abs, kaydırmalı debriyaj standart: 16750 lira. Spormoto'nun sitesinden bak fiyatlara.
yeni baslayana 250 lik biraz fazla degilmi hocam buyuzden cbrden vaz gectim
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
yeni baslayana 250 lik biraz fazla degilmi hocam buyuzden cbrden vaz gectim
yok dostum 250likle 125lik arasında öyle dağlar kadar fark yok. 250'likle başlayabilirsin. cbr 250'den vazgeçme çünkü cbr250, duke250'ye göre daha uysal.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
yok dostum 250likle 125lik arasında öyle dağlar kadar fark yok. 250'likle başlayabilirsin. cbr 250'den vazgeçme çünkü cbr250, duke250'ye göre daha uysal.
duke onermiyormusunuz yani ? ben cok sevdim hemde babam pek onaylamadi cbryi sanirim hiz motoru oldugu icin
-
cbr'in 600'lüğünde bile abs yok.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
shruikan adlı üyeden alıntı
cbr'in 600'lüğünde bile abs yok.
Benimki abs li. Turkiyeye getirmiyorlar sadece.
-
bilginozi adlı üyeden alıntı
benimkininde bagaj filesi ve jant şeridi var ama Türkiyeye getirmiyolar.
Abs önceden çok tartışıldı. Kesinlikle ama kesinlikle normalden iyi ama o kadar farkı ona vereceğime lastik+ekipman alırım. 200 cc motor sonuçta. Cbr 250 öyle seri bir motor değil duke 200ü sürüp onu süremeyecek kadar bir fark yok.
-
Duke 200(ABS'siz) 12.900 idi 13.900 yapmışlar
Bi yanlışın var 14.800 olamaz
Sitede hala 12.900 yazan ilanlar var sıfır km. Onları da bir ara sor derim.
-
Moderatör
Bilgin senin absnin nası çalıştığını biliyoruz
-
Motora çıplak bin ama ABS'siz BİNME.
-
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler . videoları ızleyınce absli almak istiyorum sonuçta bu motorlarda 100-120 ye rahat çıkabılıyorlar ve bu hızlarda ani fren yapmak kotu sonucları olabılır . ben o kadar hıza cıkarmıyım bilmiyorum ama 40-50 yle bile düşen insanlar var kaza başlığı altında gördüğüm kadarıyla 2-3 bin benim hayatımdan kolum bacağımdan onemli değil gerekirse geç alırım ama abs bu kadar fark yaratıyorsa absli alırım . bu arada demin motorsiklet teorisi almaya gittim kalmamış d&r da sipariş verdim faydası olurmu sizce acemiligimi hamligimi atmamda ? . yorumlar için çok teşekkür ederim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Bilgin senin absnin nası çalıştığını biliyoruz
Eyvallah. Tartismaya girmiycem.
-
Moderatör
Eyvallah. Tartismaya girmiycem.
Aşk olsun Bilgin,, tartışma için söylediğimi mi düşünüyorsun?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)