Merhabalar, 10 sene önce 1, 2 yıl 200 'lük vespa ile amatör olarak gezinmekten başka bir tecrübesi olmayan 30 yaşında bir arkadaşınızım.
Şu başlangıç motoru geyiklerinden bıktığınızı her birini okuduğumdan ötürü biliyorum. 2016 'da çıkacak olan mt-25 i beklerken şeytana uydum ve bir arkadaşımın acil ihtiyacından dolayı uygun fiyata sattığı mt-09 'u almış bulunuyorum.
Helvamı yememeniz için, motoru satmaktan başka neler yapmam gerekir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kendi planım şu yönde,
Ehliyete başvurdum kasım sonu gibi b+a2 elimde olacak,
İyi araştırmalar yapıp fiyat performans kıyafetlerini düzmeliyim. (henüz sadece kaskımı nerdeyse seçebildim agv k5 yada arai rebel)
Honda yada Yamaha 'dan bütün sürüş eğitimlerini almalıyım.
Ek olarak motorcu arkadaşlarımın tavsiye ettiği hocalardan eğitim almalıyım. (ekonomik)
Yaza kadar kesinlikle mt 'ye binmemeliyim ki, Motor şuan izmirde abimin garajında yaza kadar istanbula getirmeyeceğim.
Ek olarak yaza kadar bir cbf 150, tvs apache tarzı bir motoru kiralayıp yada ucuza satın alıp biraz km yapmalıyım.
Son olarak mt-09 ' a bindiğimde sizinde diyeceğiniz gibi tam hazır olmadığım için yaşıma ve sakin kişiliğime güvenerek usturuplu ve sürekli b modunda sürmeliyim.
Bunlar benim düşünebildiklerim. Kıyafetden ek tecrübelenme yöntemlerine kadar yardımlarınızı bekliyorum. Son olarak motoru gerçekten satmak istemiyorum. Bir şekilde hazır olmam lazım bu alete..