Merhabalar yeni bir boot aldim gunluk giymek icin cok para verdim icim acidi.acaba vites degistirirken botta lekeler veya deformasyon olurmu normalde hep kapali renk ayakkabi giyiyorum o yuzden hic bir sey olmuyor bu acik renk sizce ne yapmam lazim
Merhabalar yeni bir boot aldim gunluk giymek icin cok para verdim icim acidi.acaba vites degistirirken botta lekeler veya deformasyon olurmu normalde hep kapali renk ayakkabi giyiyorum o yuzden hic bir sey olmuyor bu acik renk sizce ne yapmam lazim
Kula Bela Gelmez Hak Yazmadikca; Hak Bela Yazmaz Kul Azmadikca Hak Kuldan İntikamini Kul İle Alir Dini İrfani Bilmeyen bunu kul Etti sanir
Bari Emri Olmayinca Sanki Yaprak mi Kipranir
leke yapar kir yapar hatta zamanla yer bile yapar
Ayakkabi koruma icin ped aldim fakat hep camur oluyor altti rezillik kullanisli degil parada kolay kazanilmiyor.adama dert oluyor
ozellikle newbalance'da cok kotu yapar turkuaz ayakkabiyi beyaza bile döndürür
Anasını bile ağlatır. Özellikle beyaz deri bi ayakkabıysa nike airforce gibi önce karartir silersin sarı leke kalır yer yapar. Mümkün olduğunca siyah ayakkabı kullan yada koruma padlerinden al. Yok önüne gecemezsin
Motosiklet için üretilen botlardan alman gerekli.
Ayakkabıya fazla para vermem bu yüzden lekelerin silinmesi kolay oluyor ama vites ciddi manada ayakkabıdan yer oluşturuyor hep ayakkabılarımın sol teki yamuk yumuk şekilsiz durur
yapar ,yapıyor,yapacak,yapmıştır,yapacaktır
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
scooter al kurtul
Yapiyor haci, benim deri cat botta lekesi duruyor. Botun renginden dolayi siritmiyor.
Hatta her ayakkabimda var diyebilirim. Bir motosiklet botumuz yok simdilik.
Koli bandi ile bantlamistim vites kolunu, az da olsa faydasi oldu ama sonra yine ayni. Cok ta parlak bir cozum degil.
Bu arada lekeden rahatsiz olmuyorum gururla tasiyorum. :D
Kirlenmek güzeldir. Diyor ve çekiliyorum
o iş yaş. motosiklete binerken giydiğiniz ne ise onu gözden çıkarınız.
Benim her ayakkabım öyle ama hiçbir rahatsızlık duymuyorum.. Ayakkabı koruma zımbırtıları var hazır satılan bir de bi arkadaşımız şöyle bir başlık açmıştı;
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...endin-yap.html
http://www.aliexpress.com/item/1-Piece-New-Motorcycle-Cruiser-Biker-Shift-Sock-Gear-Shifter-Shoe-Boot-Protector-Cover-Protectors-Covers/1812870902.html
Bunu kullanıyorum, izi oldukça aza indirgiyor.
Açık renk ayakkabılarda leke yapabilir ama kumaşına veya deriye zarar vermez. Vites kolu ayakkabıyı aşındırana kadar ayakkabının kullanım ömrü doluyor normal kullanımdaki etkenlerle. Yürümeyi sevdiğimden 6-8 ayda bir spor ayakkabı perte çıkarırım ama vites kolunun ayakkabının üstünü aşındırdığını hiç görmedim.
bizim motorun orasındaki kauçuk parça çok leke yapan birşey değil ama ayakkabıyı eziyor evet.
Buralarda varmı bilmiyorum ama dışardan almak isterseniz aşağıdaki ürünler işe yarayabilir.
http://www.ebay.com/bhp/motorcycle-shoe-protector
Vites pedalına beyaz elektrik bandı sarın geçin arkadaşlar, heme elektrik te kaçırmaz..
normal vites korumalı eski botum bile delik deşik olduysa senin normal ayakkabın 2 haftaya kalmaz rahmetli olur
Beyaz spor ayakkabı nın anasını ağlattı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)