arkadaşlar belirttiğim fiyat aralığı arası 2.el çin malı hariç beni bakımıyla idare edecek motor tavsiye edermisiniz,her türlü motor önerisine açığım
arkadaşlar belirttiğim fiyat aralığı arası 2.el çin malı hariç beni bakımıyla idare edecek motor tavsiye edermisiniz,her türlü motor önerisine açığım
o fiyata pek motor onermior forum ahalisi.. çok ozur dileyerekten, bu baslık daha önce son 2 ayda benım gordugum 2 3 kez acıldı arkadasım,
saglam olmayacagı ıcın, pek az tavsiye gelir..
2000 3000 bin dıyınce km sandım bende..
Bütçene uygun honda CBF alabilirsin. Bu motosiklet ile 100.000 Km leri rahat rahat yapan tipler var..
CBF 150 3.000 TL
bajaj boxer yada discover olabilir,
YBR 125 veya CBF150 de olabilir bu motorlar eski olsa bile sana sorun çıkarmaz.
öğrenci bütçesiyle bu kadar ekipman tamam bende sade model seçimi yapamadım (scooter vs commuter baktım), ego tatmini için mesaj yazanlara ise lafım yok affınıza sığınarak söylüyorum ,sokaktada havlayan çok ;)
Git bi tane cbf al, canını cıkarana kadar bin,,, canın yanmaz..
peki cbflerde kaç km makuldür,motor rektefiye olmuşşsa alınırmı sizce ?
Titreşimi önemsemez isen bajaj boxer 150
Al bi c90 pert edene kadar bin çok eski dersen , innova125'te alabilirsin FOREVER CUP
cuplar güzel ama tipi pek hoşuma gitmedi, fiddle veya agility city bakıyorum ama dolar arttığı için motorlar piyasalarının çok üstünde fiyatlandırılıyor
3000 liraya yer uçağı istiyosan Kuba Çita 150r, traktör istiyosan Bajaj Boxer. Çok torklu motormuş Boxer ama motor gücünden değil dişli oranlarından dolayı, cross motor gibi vites oranları. Dişlilerini normal bir 150'lik motor gibi ayarlarsan diğerlerinden fazlası yok.
Kardes bence hangi şartlarda kullanıldığı belirsiz 2. el eski kasalarla filan hiç uğraşma şahsi görüşüm sıfır 2500 tl ye kuba 150 cc cita alabilirsin hemde bu motorun bir çok kullanıcıları memnun tavsiye ederim.
motor uçak ama tipi pek hoşuma gitmedi hocam sağol tavsiyen için bana scooter daha iyi gelecek gibi commuter yada
ybr125 ve cbf150 senin ilacın. Biraz yüksek km olur o paraya ama bakımı iyi yapıldıysa ve düzgün kullanıldıysa seni üzmez...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)