Gerçek naked custom CG yollarda
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Egzozda gözüm kaldi hahahadhs :D
-
Tekerlerde ağırlık yapıyor, çıkarılmalıydı. Ayrıca deposuda 25 litre, uzun yol için biçilmiş kaftan.
-
Adamlarda ne cesaret var arkadas ya bu motorla hiz mi yapilir
-
hasta millet. ölmek için sebeb arıyoruz vallaha.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
-
Renk uyumu süper
-
Hava filtresi sanırım K&N serisi..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
kalkışta 600rr tokatlayanlardan değil mi bu?
-
Çocuk bisikleti bu kandırmışlar sizi.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Bence motor bloğunuda komple kaldırsınlar . Asıl ağırlığı yapan o !
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Kimse kusura bakmasın arkadaş. Bu motoru bu hale getirenlerde suç yok. Esas suçlu bu motoru tasarlayan mühendisler.
-
o seleyle istanbuldaki çukurlara girince toto nasıl oluyor acaba..40cm havaya yükseliyordur ama gerisini hayal edemiyorum.. dilini ısırmasa bari şöfeeer.
-
ilk bakışta pejo sandım
sonra deposunu aradım şasi de çıkartılacak birşey bırakmamış arka freni de çıkarsaymış ölüm garanti olurmuş
-
TurboTastic adlı üyeden alıntı
o seleyle istanbuldaki çukurlara girince toto nasıl oluyor acaba..40cm havaya yükseliyordur ama gerisini hayal edemiyorum.. dilini ısırmasa bari şöfeeer.
dostum o sele oturmak için değil zaten
-
-
Bunu yapan herifteki beyni kuşa taksak ters uçar
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Bunu yapan herifteki beyni kuşa taksak ters uçar
sesli güldüm
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
Beyin de yok ya iyice hafiflemistir. Is soforde biter yani.
O bu degil de kendi secimi olumu goze almis birisi icin cok sorun teskil etmeyecektir. Bizi de baglamaz. Hergun arkadaslarimiz ölüyor bir yerlerde, boyle olmek isteyen buyursun olsun. Benim bunlara uzulecek, dusunecek mecalim yok valla.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)