slm arkadaşlar cbf600 enjeksiyonlu motosikletim var bir kaç gündür 3 bin devire kadar pata pata pata yapıyor sanki gaz yemiyormuş gibi oluyor.hava ayarımı ne diyorlardı onlamı alakalıdır sizce.
slm arkadaşlar cbf600 enjeksiyonlu motosikletim var bir kaç gündür 3 bin devire kadar pata pata pata yapıyor sanki gaz yemiyormuş gibi oluyor.hava ayarımı ne diyorlardı onlamı alakalıdır sizce.
Lapata lapata lööööö ööö öö yapmıyorsa kesin dediğin şeyle alakalıdır.
Fıtı Fıtı zulelelele ahey ahey yapmıyorsa kesin dediğin şeyle alakalıdır.
Sorun bence sibop kapağından, üstüne biraz daha koyup ybr al.
Motosiklet değildir o skorskydir
Enjeksiyonlu motorda hava ayarı ihtimali düşündüğüne göre buradan birşey tarif edilse bile uygulama şansın yok.
Servise götür baksınlar.
kötü yakıt olabilir
ateşleme arızası olabilir
enjektörlerden biri çalışmıyor olabilir
ancak hava ayarı olmaz
servise gitmesi iyidir.
Hondanin geleneksel sorunu bu.
Adamlar basa çikamayinca takimini bile kurdular.
saat:14.00 gibi esengül hondaya gitiim baktılar bişey yok bence dedi.sanki öncesinde motoru kullanan oydu.abi bir sıkıntı var pata pata yapıyor dedim kötü benzinden olabilir dedi. sorunu bulamayınca element buluyorlar saolsunlar.
Bir de hava filtresini çıkartıp deneyin
PATA : Paranormal Asimetrik Transmisyon Arızası , kronik olması durumunda PATA PATA PATA da denir
Inci sozluk olmus buralar hep.
Patara Kütereeee Patara Kütereeee Öhhhhhhööööö Öhhhööööö Yapmıyorsa muhtemel sorun o dediğin noktadandır
Motora subap ayarı yaptır emme hakkında birşey diyemem ama egsoz sıkıyor muhtemelen. Bujini kontrol et gerekiyorsa zımparala. Yakıt aldığın yeri değiştir. Hava filtreni temizle, gerekiyorsa ve uygunsa yıka kurut geri tak. Sigortalarını kontrol et. Bunların hepsini yaptıktan sonra haala devam ediyorsa detaylı kurcalamak yada hiç elleşmemek lazım. Pata pata ediyor olmasına göre yorum yapamıyorum. Motordur pata pata eder yani en nihayetinde Allah başka dert vermesin
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Ç.tesi başka servise gidicem.pata payadan kastım motor boğuluyo gibi 3bin deviri geçince sıkıntı olmuyor.
sorun senin pata pata diye anlatmanda değil çözüm önermek yerine boş boş konuşanlarda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)