Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yardıma ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Arıyor
    Chopper motorlara büyük bir sevgim ve hevesim var. Bir kaç araştırma yaptıktan sonra Regal Raptor markasında karar kıldım fakat hangi modeli alacağım konusunda kararsız kaldım Bu yüzden konu açma gereksinimde bulundum. Regal Raptor Daytona DD250 E6C veya Regal Raptor Spyder DD250 E-10 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Özellikleri aynı fakat yol tutuşu, rahatlığı, uzun yol konularında bilgilenmek istiyorum. Bir de boy kilo sıkıntısı çeker miyim 175 boyum var ve 50 kiloyum. Önerilerinizi bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    50 kilo ıslak ağırlığınızmı?

Zeronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125(1.),Yamaha Wr125X(2.),Yamaha YZF R25
    :D he yagmur yağdıgı zaman ki :D sen beni bide yazın gör
    Ros1n2 bunu beğendi.

Motosikleti
    Arıyor
    Islak ağırlık ne anlamadım hocam?

Motosikleti
    Superduke
    Alıntı Zeronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D he yagmur yağdıgı zaman ki :D sen beni bide yazın gör
    Unforgiven şaka yaptım alınma lütfen sana chopper değilde supersport hatta cross daha çok yakışır vücut yapın daha müsait bence. Tercih senin tabi umarım aradığını bulursun..
    Scooter 100cc (35k) - Vitesli 125cc (14k) - 250cc (54k) - 600cc (6k)

Motosikleti
    Arıyor
    O tür motorları sevmiyorum bir türlü sevemedim. Teşekkürler...

Motosikleti
    Superduke
    motosikletlerin ağırlıkları kuru/ıslak diye ayrılır. Kuru ılanı yağsız,benzinsiz ağırlığı ıslak olanda bunun tersi işte ;)

Motosikleti
    Arıyor
    Anladım hocam

Cavalry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LandCruiser
    dd250 e6c'nin sadece gidonu daha rahat görünüyor diğeri t gidona yakın yani viraja girerken dd250 e6c senin için daha rahat olacaktır.. Bu motorları motor-depo arasındaki gereksiz boşluk yüzünden gözüme acayip çirkin görünüyo bi türlü alışamadım ama madem beğenmişin ve kararını vermişsin hayırlısı olsun diyeyim.. Bu arada bazı regallerde kronik bir sorun var 1-2 arasında vites geçişinde çok sıkıntı yaşayanlar var.. Motoru alırken buna dikkat etmeni öneririm..
    Unforgiven1 bunu beğendi.
    Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.

Motosikleti
    Arıyor
    Hocam eğer başka marka bir motor öneriniz varsa 10 bin tl civarı önerilerinizi de alabilirim. Teşekkürler

Motosikleti
    LandCruiser
    Rica ederim kardeşim.. Bütçen çok kritik ama sanırım ilk motorun olacak o yüzden 250 cc senin işini fazlasıyla görecektir..
    hyosung gv 250'ye bi göz at istersen kullanıcıları çok memnun..
    Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.

Motosikleti
    Arıyor
    Hyosung gv250 öneren çok oldu. Fakat Regal Raptor daha uygun gelmişti. Bundan sonra ona da bir bakacağım. Daha almama 2 ay var. O yüzden zaman bol

Motosikleti
    LandCruiser
    Zamanın bol olması senin için avantaj.. Şahsi fikrim almak istediğin motorları kafanda sırala sonra tek tek forumdan girip araştır.. Kullanıcıları memnun mu,kronik sorunları var mı ? Yedek parçası var mı varsa fiyatları nasıl vs.. genel olarak araştırabilirsin.. Bu bilgilerle de çok daha rahat karar verebilirsin diye düşünüyorum.. Regale de kötü demedim yanlış anlama sonuçta onunda birsürü kullanıcısı var.. ama hyosung mu regal mi dersen tabii ki açık ara hyosung.. Regal dediğim gibi sadece depo-motor arasındaki boşluk bana çok çirkin geliyo ama sana gelmiyosa sorun yok

Motosikleti
    NC 700 X
    Bahsettiğin iki modelden Spyder modeli T gidondur ve oturuş pozizyonu senin boyuna uygun olmayabilir. Daytonanın kartal gidonlu olanı sana daha uygun gibi. En iyisi her iki modelide canlı görüp üzerine oturup hatta imkanın varsa şehir içindede kullanarak almanı tavsiye ederim. Hatta regal Raptorun forumu var orada daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin.
    Her iki motorda çok yakışıklı. Alırken aşık olursun. Ama sıkıntı yaşarsan aşk kısa zamanda nefrete dönüşebilir. Bunu unutma. Şu anki motorum Gv 250, önceki motorum Regal Raptordu. Regalide severek kullandım. Alma diyemem ama Gv 250 de çok kaliteli motor. En güzeli üç motorudanda kullanan tanıdıkların varsa fikirlerini sor.

Motosikleti
    Arıyor
    Çok teşekkür ederim fikirlerin için Dediğiniz gibi yapacağım tek tek araştıracağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------

Spayder da korktuğum nokta boy noktasıydı zaten. İlk motorum olcak ve hiç hayatımda motor sürmedim bu yüzden daytona 250 daha uygun gelmişti gözüme. Hyosung çevremde kullanan yok fakat Hyosung öneren çok fazla. Araştıracağım zaten önümde uzun bir süreç var teşekkürler...

Chopper sevmememe rağmen Hyosung gv250 güzel

Motosikleti
    Arıyor
    Bir de şey sorucaktım sahibinden. com'a giriyorum bayilerin ilanlarında hep 9 ay taksit yazıyor 9 ay da benim bütçemi biraz sınırlandırıyor nereden almalıyım?

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    10bin tl bütçeyle Regal Raptor bakman bana çok mantıksız geliyor kardeşim,kusura bakmada.Eğer chopper düşünüyorsan öncelikle alacağın alet V motor olmalı.V motor olmayan çakma chopperların CBF,YBR den farkı yok,şasi dışında.Ne ses,ne dayanıklılık,ne görüntü...Bana kalırsa RKS cruiser 250,Lifan'ın yeni model V motorlu chopperlarına falan bakmalısın.RKS'ninki hem enjeksiyonluydu yanlış hatırlamıyorsam ve ben şikayet duymadım araştırırken.Hyosung önermem,çünkü herkes yedek parçadan şikayetçi.Dediğim modellere bir bak derim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)