mümkünse çin malı alma. Git 700 800 daha fazla ver honda yamaha nın çin malı muadilleri var. onlardan al. Derim ben şahsenaslı_ adlı üyeden alıntı
mümkünse çin malı alma. Git 700 800 daha fazla ver honda yamaha nın çin malı muadilleri var. onlardan al. Derim ben şahsenaslı_ adlı üyeden alıntı
Al gitsin fazla kurcalama ne kadar çok sorarsan o kadar kafan karışır zaten 1700 ytl lik motorlar parcalarıda ucuz al bin daha buyuyune gerek yok kullanımıda cok kolay
coştunuz yauw
Konuyu Toplam 33 üye okuyor. (24 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
mostwanted_57, 22somer22, ashes, aslı_, aythakan, deamon, DORUKALP, dostdark, fly, H.Eylem Sağkan, hvarol, insominci, murat1558, Naci63, okan4037, Onur Levent, optik1907, paris, serkankiyak, SKYKAPTAN, Tenere600, trenox, vedatarpacı, zekt1
Konuyu Toplam 34 üye okuyor. (24 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)
mostwanted_57, ashes, aslı_, aythakan, deamon, DORUKALP, dostdark, fly, H.Eylem Sağkan, hvarol, insominci, murat1558, Naci63, okan4037, Onur Levent, optik1907, paris, serkankiyak, SKYKAPTAN, Tenere600, trenox, vedatarpacı, xxxxx, zekt1
aslı bende de mondial var ve bütün gezilere gidiyorum şile,silivri,sapancaaslı_ adlı üyeden alıntı
herkezin gitiği yere gidebiliyorum
özellikle acemiysen acemiliğini bir çin malıyla atmanı tafsiye ederim eee düşmeden motorcu olunmuyor
KAMP ADAMLARI
AAAAAAAAAAAAA Resimde ne kadar güzel çıkmışsın. Yanağımda sivilce çıktı ne önerirsindostdark adlı üyeden alıntı
git eczaneden çin kremi al sür geçsinfly adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
çok eylenceli bir hal aldı halen kawasaki ye takıldım, şöyle en adisinden en kalitesizinden kawasaki zx-14 r alabilsem 1350 cc lik ah ahhhhmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
bi çizik bile mi yoktu?kawa işte yaaa çizilmezfly adlı üyeden alıntı
bu arada arabalara arkadn carptıgına gore senın kullanısında bır sorun olabıler mı acaba???
Allah korusun kazalardan.
koparttınız yaaaafly adlı üyeden alıntı
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
nette arabalıda her yerde bu muhabbet var ..
çin malı motor alınır veya alınmaz diye..
ben ağustos ayında mondial zat 150 aldım.3000 ytl ye, acemiliğimide o motorda attım. 45 gün önce 2000 ytlye sattım ve yerine burgman 400 aldım dört katı fiyata..
kelimenin tam manasıyla kuş serisi araçlardan şahinden inip, mercedese binmiş gibi oldum..
demek istediğim bu motorda aynı araba gibi .. siz hiç şahin parasına mercedes alındığını gördünüzmü..?
mercedese binen insan uzun vadede konforuyla güvenliğiyle attığıda havasıyla parasını amorti eder ..
peki kim alır şahini mercedese parası yetmeyen.. bu kadar basit ..
3000 ytl olmasaydı ben hayatta bu hastalığa bulaşmazdım.. o yüzden sağolasın mondial diyorum.. herkese kazasız belasız kullanma dilerim
olamaz çünkü kartalı bir çinli kullanıyordutrenox adlı üyeden alıntı
yak dostum çin ateşinde etlerimizi pişiririz yanınada göbek rakısıfly adlı üyeden alıntı
yaa bu çinliler neden rakı yapmıyorlar rakıya dünyanın parasını veriyoruz
KAMP ADAMLARI
Kalori si düşük olur o ateşin. Etler pişmez mındar olur mazallah Çin ateşi oooooooooodostdark adlı üyeden alıntı
Çin rakısı da var da sarhoş etmiyo denedim ben şahsen
ok arkadaşşlarrr!!sayenizzde ,engin tecrübe ve deneyimlerinizzden faydalanarak mondiallde kararr kılldım
acemiiiyimmm fecii hemde
halledicem amaa......
varya 10 haziranda seni sarhoş edip bağlıyacağızfly adlı üyeden alıntı
sonrada kargo ile çin e yolıyacağız
aslı en iyisini yapıyorsun düşür kır ve acemiliğini atlataslı_ adlı üyeden alıntı
sonrada en havalısını al havan yerinde olsun
bizim kızlarımızın acemilerinde çin malı var
ustalaşıncada CBR 125 alıyorlar taktik buu
KAMP ADAMLARI
Benden uzak tut o motoruda yakarımaslı_ adlı üyeden alıntı
Beni çine yollarsanız çini de yakarım ordaki motorları da yakarım alayını yakarım !!!!!!!!!!dostdark adlı üyeden alıntı
DARALTMAYIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Kardeş tebrikler sezonun en geyik topiclerinden birini oluluşturdun ben Vespa hariç düğer tüm motosikletlerinle vedalaşmanı öneriyorum ne kadar para o kadar köfte derler bilirsin buradan altındaki motorun ne olduğunu kaliteli yada değildir tartışılır bilmen gerekirdi kendi düşen ağlamaz şu VN 800 benide çekmeye başladı harika bir motor sesi var...
aaa!deliye bakk!yaklaşşmamm zaten sana için rahat ollsun!!!fly adlı üyeden alıntı
Boşver baksana aslında oda anlayamamış kafa güzel galiba ateşli bir arkadaşımız hedef gözetmeksizin yakıyor...speed_76 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)