ya bu topıc komık seyler ıcerıyomusda ben gormemısım yaa hehe
abı motoruda yakma bana ver olurmu bana cok lazım ok
ya bu topıc komık seyler ıcerıyomusda ben gormemısım yaa hehe
abı motoruda yakma bana ver olurmu bana cok lazım ok
Kawasaki z750s O Bir Aşk
trenox adlı üyeden alıntı
yoo doğru yazmış. kawasaki, Bmw ve harley den dahamı kaliteli sanki
at sahibine göre kişner
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
motoru yakmadan once depoyu kontrol etmeyi unutma,bos olsun.tam ustunden atladigin bi sirada patlarsa :pr hic iyi olmaz heralde.fly adlı üyeden alıntı
motoru yakmadan once depoyu kontrol etmeyi unutma,bos olsun.tam ustunden atladigin bi sirada patlarsa hic iyi olmaz heralde.fly adlı üyeden alıntı
ama sende su kaçırmışsınfly adlı üyeden alıntı
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]there are 10 types of people in this world, those who understant binary and those who don't[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
bak seninde elin sürçmüş yaaa.mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
ilginç herkesin eli sürçüyö ya da ben de mi sorun var
fly senin de her marka motorun varmış bu arada.
şöyle yapalım;
mademki motorları garaja koydun yazık onlara;
harleyi bana ver,
kawayı serkankıyak a ver,
çin malını isteyen dğer arkadaşa ver,
vespayla idare et artık.
sonra da içelim güzelleşelim
BMW yi de sat gitsin
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
yaaaa!mondiallere sağlam dilll diolar!ben oyski motorumu seçtim,beğendim,pazarlıııda yaptımmmmmmmmm ki millet açtı aaazını.yok efenndim fenaaa şöle böle!varmı bilen bi cvp alsam pls!
bismillah aslı bi selam sabah deseydın...
mondiallere ait bi topink olcaktı orda herşeyı bulursun.bi de tanısma yerınde kendını tanıt. zira tanıtmadan yazdıkların gorunmez forumda.
Hepsi çin istan da yapılır bu meretlerin
yaaniii değişcek bişeyy yok
al hangisini alırsan mı demek istiosunnnnnnn?
Ben mondial kullanıyorum taş gibi bilmiyorum akrobatik hareketler falan yapmayacaksan nebileyim 200 km le gitmeyeceksen alabilirsin bu arada bu Çin malı motorların çoğu aynı fabrikada üretiliyor o yüzden asya ,mondial ... servisi sana en yakınını almanda fayda varaslı_ adlı üyeden alıntı
hımmm!
ok ok
mrb!
accaaaaip kafa karışştı tanışşşırızzz ok
ok şöyle yapalım;
fly senin vespayı da aslı ya verirsin.artık naaapalım.
Kawasaki VN800 ümle Kartla marka arabaya arkadam vurdum ve motor içine girdi. Motoru da olduğu gibi kartalın içinden çıkardılar. Deyil kırılma boyası bile çizilmedi. Tamamen çelik yığını!. Allah korusun çin malı bir motorla böyle bir kazada minimum 500 ytl lik bir masraf olurdu. Neyse sonuçta sen 200 ytl vermişsin. Ben 0 ytl. Kazaların hepsi kötü yaa boşver allah korusun...mavimerdiven adlı üyeden alıntı
ya işte dün gittim mondiale beğendim ama millet hep laf yaptı kafa karışşştı işteeeeeeeeeeeeOnur Levent adlı üyeden alıntı
ilginç bir topic
soru- cevap:
motorumu benzin döküp yakayımmı - benzine yazık, bir fakire vermen daha iyi olur(uygun fiyat karşılığında tabi)
kawasaki mi iyidir bmw mi - enduro alacaksan bmw chopper alacaksan harley race alacaksan kawasaki(benim görüşüm)
içersek güzelleşirmiyiz - ben yıllardır içerim bi adım ilerleyemedim güzellik konusunda(laf by müslüm baba)
kowboylar eşeğe binmelimidir - con wayne daha iyi bilir(aslında binebilir çünkü kovboylar yürümez)
mondial iyimidir - mondial çin malıdır (sağlam çıkan çinli varmıdır bilinmez)
topic tavan yaptı. bu ne yaa
Konuyu Toplam 29 üye okuyor. (22 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
mostwanted_57, 22somer22, ashes, aslı_, aythakan, deamon, DORUKALP, dostdark, fly, H.Eylem Sağkan, hvarol, murat1558, Naci63, okan4037, Onur Levent, serkankiyak, SKYKAPTAN, Tenere600, tigermbz, TysonPit, vedo, zekt1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)