Cbr 250r 14.700 olmus. Pcx 125 8.350 olmus. Ben mi yeni goruyorum yoksa var miydi?
Listeyi gorunce direk aklima bu video geldi nedense.
https://youtu.be/roq4cgowuSs
Cbr 250r 14.700 olmus. Pcx 125 8.350 olmus. Ben mi yeni goruyorum yoksa var miydi?
Listeyi gorunce direk aklima bu video geldi nedense.
https://youtu.be/roq4cgowuSs
Vurur yüze ifadesi yine mi zam gelmiş bitanesi.
Dolar euro iniyor Honda hala biniyor
Zamanında kredi çekip 3 cbr alacağım kapalı garajım var diyen arkadaşa bi tarafımla gülmüştüm , olm galerici misin ne işin olur diye Adam haklıymış vazgeçirmeseymişim keşke.
Orjinal japon malı Honda bilen bilir Honda hayat demektir
Canı sıkılınca zam yapıyor adamlar "vurur yüze ifadesi neden böyle yapıyon bitanesi" 'Honda'
Vurur yüze ifadesi zam yapalım mı bitanesi
Hondaya saygı duruşunda bulunacak adamlar var her şey müstehak 2 elleri değerlendiğinden herkesin işine gelir 2005 600rrlara 25 lira diyorlar
Vurur yüze ifadesi, pahalı mı geldi honda sana bitanesi
Neyin kafasıdır bu arkadaş patronlar çıldırdı
Bence bu yumuşatma zammı. Yılbaşından sonra esas kur farkı ve zam ortaya çıkacaktır. Motor almaya niyeti olan 2014-2015 bakmasın ve alsın çünkü seneye elindeki bütçeyle onları bile alamayacak...
Gelişmiş ülkeler liginde değiliz.
Gelişmekte olan bir ülkeyiz. Hatta emekleyerek gelişmekte olan bir ülkeyiz.
Hangi siyasi hareket olursa olsun, 60 yaş üzeri sabun bile yapılamayacak insanlar tarafından yönetiliyoruz.
Dünya markası hiç bir ürünümüz yok. Yerli otomobil üretecek bir babayiğit aradı devlet, ondan da ses soluk yok şimdilik.
Hadi otomobil üretme, motosiklet üret, hem argesi yatırım maaliyeti vs. daha ucuz. Bir de isteyene ücretsiz motosiklet ehliyeti ver, hem trafik sorununu çözersin. Bak ben iki gram aklımla düşünebiliyorken, sen neden beni düşünmüyorsun arkadaş?
Yok ama, biz milli helikopter yaptık, uçak gemisi yaptık, tank yaptık. E yapıp satabiliyor musun onu de hele? Dünyada silah ticareti yapan ülkelerle yarışabilecek misin?
Kısaca zammı yapan Honda değil, yarın diğerleri de yapacak, sen de yarın olmasa da öteki gün gidip alacaksın...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Sıfırı 14700 ise ikinci eller 16000'den başlar artık.
Yamahasi Hondasi hepsi aynı, döviz dussede yukselsede fark etmez, zam yapmak onların ruhunda var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)