Apaçi birine denk gelsede keşke r6sını arkadaşın kafasına geçirseydi
Olayı okuyunca gözümde nedense parmak arası terlikle h2r süren bir şarlatan canlandı.
Soylenecek cok sey var simdi de. Yani nerden baslasam 3 kurusta olsa adamin parasi ona yettigi icin falan... neyse sonuc olarak r6 ya da binse, ayni anda 37 ata binebilse, zapt edebilse yine de bu adam bir kro... kro, ayi, sonradan gorme, ahlak ve incelik yoksunu, zavalli basit bir adam.
Bende ozellikle ne zaman bana ve motora bakan kucuk bir cocuk gorsem ya el sallarim yada ona şebeklik yaparim.cunku bende kucukken ne zaman bir motor gorsem kafam kopana kadar bakardim arkasindan.simdide o cocuklarda kendimi goruyorum.onun hafizasinda mutlu bir saniye olarak kalabilme duygusu yetiyor
Benim de sinir olduğum bir konudur..
Alttaki motordan yüzlerce var üstteki adamdan 1 tane..
Bunun bilincinde olabilirse o şahıs gerisi hikaye..
Bu olayın motosikletle falan alakası yok sadece insanlık. Motosiklet sürücülerini geçin şöyle bir sokaklara bakın bakalım insanların birbirlerine saygısı ne düzeyde ? Geliştikçe geriliyor muyuz ne
Ayıymış herif. Başka açıklaması yok. Ha zaten kaskı dirseğine takıp tişört spor ayakkabı gezen SS cilerdense kusura bakma saygı falan da gördükleri yok. Ha belki hiç anlamayan normal adam saygı gösterir. Ama motosiklet süren adam bu tipe anca kıçıyla güler.
Pozitif olun..
Eleman içecek masrafını peşinen almış işte..
"-Hadi len oradan"
deyip yürüyüp gitmemiş en azından 600cc
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
"önemli olan büyüklüğü değildir"
Sugar Ray Robinson
Yolda kalmış bir fazer görmüştüm benzini bitmiş, 125'lik motorumla durdum yarım litre kadar vermiştim, gün gelir muhtaç olursun yoldaşına, bunlar boş işler, idrak edilmemiş mantığa bulanmış şekil şukul hareketler, motorun ne olursa olsun saygı duyulması gereken bir alet, değil R6, arkadan audi bilmemkaç model mafyavari bir arabanın ufaktan dokundurmasına bile, inip tersters baktıktan sonra özür diletmek için herşeyi yaptım.
para pul değil mesele, motorcunun gurudur bu makine.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
'' senin paranında , senide ..... ...... '' diyip kafa göz daldı diye okumak isterdim aslında yazının sonunu. Dayanamıyorum böyle şeyleri duyunca !!!
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Bu tipler BMW,MERCEDES içinde tipi bozuk birini gördükleri zaman ya da bu tarz yüksek model araç sahipleri yanlış bir sollama yaptığı zaman,hız yaptığı zaman,diğer araçlara saygı göstermediği zaman." Allahım parayı kimlere veriyorsun,Mercedes'e biniyorsun ama adam olamamışsın " gibi felsefik laflar ederler.
Sonra da aynılarını kendileri yaparlar.
Bunlar kısacası "üstün kompleksi" adı altındaki psikolojik rahatsızlığına yakalanmış olan zavallılardır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9C...%BCk_kompleksi
" İnsanda Yok İse EDEP Neylesin Medrese Mektep, Okusa Alim Olsa Yine Merkep,Yine Merkep.. "
Bisikletli yayanın ayağını ezer ulem kaç paralık ayakkabı al şu parayı der mi der!
Mopetli bisikletliye çarpar ulem kaç paralık bisiklet al şu parayı der mi der!
Commuterli mopetliye çarpar ulem kaç paralık mopet al şu parayı der mi der!
600cc motoru olan commuterliye çarpar ulem kaç paralık commuter al şu parayı der mi der!
1000cc motoru olan 600cc motoru olana çarpar ulem kaç paralık motorun var al şu parayı der mi der!
İşte benim evrim teorim de budur.
İşin acıklı yanı benim memleketimde kıyamet al şu parayı denmezse kopar.
Çünkü garibanlık varsa öyle bir anda derdine düşülen şey görülen muamele değil, oluşan hasarın nasıl hangi parayla karşılanacağıdır.
Tıpkı Ankara'da canlı bombalar patladığında insanlar can havliyle sağa sola kaçışırken yanmasınlar diye ızgaradaki köftelerini çevirmeye devam eden gariban seyyar satıcı gibi.
Çünkü yurdum insanı ancak borç harç içinde mal sahibi olabilmektedir.
Ve para sahibi olan adam bunu domuz gibi bilmektedir.
:(
Asya Nostaljiye bindim az önce, eziliyordum.. Malesef biz buyuz.. Bir de şu var, çok acı ama gerçek.. Burada öfke kusan 100-125-250-300 'lü düşük hacimli motosiklet kullanan arkadaşların yaklaşımları.. Nostalji ile turluyorum, yanımdan geçen Cbr 125 Repsol bi arkadaş şiiiişş napıyon sen öyle yolun ortasında fln diye bana had bildirdi.. İnaniyorum ki o arkadaş da buralarda ve oda şikayet ediyor...
Bu durumları hiçbirimiz kabul etmiyoruz, ama etmesek de maalesef biz yapıyoruz, ben yapıyorum, o yapıyor, şu yapıyor, bu yapıyor, Ama SEN YAPMIYORSUN. Herşey bu kadar basit.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)