YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
kazasız belasız kullanman dileğiyle...makinanın lastiği patlarsa benden bilesin
nazar değmeyecek makina deği..şaka bi tarafa .
[B] KapTaN 44[/B]
motorun guzelmıs....!!
Yeni yine yeniden
Benimkine ne kadar çok benziyor
1600 rodajı bitti...1000 km bakımına götürdüm, 80 ytl ödedim...ben öyle ahım-şahım bir fark göremiyorum rodajdan sonra...güzel gidiyordu, gene güzel gidiyor Basmıyorum zaten pek...2move adlı üyeden alıntı
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Off çok pahalılanmış ya er-6n 10000---16000 zor çok zor artık iyi bir makine almak.
kawasaki makina düşünenlerin çok parası olması gerefraktal adlı üyeden alıntı
[B] KapTaN 44[/B]
Aitho selam,
Aitho ya selam vermemin konu ile alakası yok. Biz kendisi ile baska forumlardan da tanışırız da...
Aitho dediğin gibi ZZR600-ZZR110 çecukluk efsaneleri. Ben fazla racing tarzı sevmediğimden dolayı (en azından şimdilik) ve ilk kez motor kullandığımdan dolayı hayatımda, Er-6n aldım. Hatta alırken 650 cc lik bir alet beni aşar mı başlangıç olarak diye de bayağı tedirginlik yaşadım. Ama bu yeni virüse dayanamayıp aldım. Gayet memnunum ama gidonu sanırım biraz yükseltmem gerekecek. Fren anında öne cok yükleniyorum. Rahatsız ediyor biraz. Bu yükseltme işini nasıl hallederim acaba?
Bilgisi olan var mı arkadaşlar.. Yardımcı olursanız sevinirim..
Saygılar.
walla duymadım şu ana kadar böle bişey,yalnız başıma şöyle bi olay geldi,160-170 le giderken kontrollu bı sekılde fren yaptım(ani fren değil) direksiyonda sağa sola sapıtma başlangıcı gibi titreşimler oldu. seni rahatsız eden olayda bumuydu?atinczor adlı üyeden alıntı
arkadaşlar topicimiz taa 5 sayfaya gitmiş nerede kawasakiciler. topice yazalım . hep ilk sayfada tutalım
[B] KapTaN 44[/B]
Frende öne yüklenme gibi birşey olmaz, ben de 5-6 defa çok sert fren yaptım ama problem yaşamadım. Gerçi bende abs var, onun da etkisi olmuş mudur bilmiyorum. Bence o senin acemiliğinden kaynaklanıyor, gidon yeterince yüksek, hiç uğraşma bence. Orjinalliği de bozma, sürüş eğitimi al derim...ya da motorunu değiştir, cruiser al, onların gidonları yüksek.atinczor adlı üyeden alıntı
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Shamyl adlı üyeden alıntı
Shamyl, superlighta abs mi taktırdın ? . Yoksa yeni motor aldında bizim mi haberimiz yok?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
selam arkadaşlar.. dün ve bugün ilk uzun yol tecrubemi yaptım..
bursa-istanbul-bursa...
tahmin ettiğimden daha iyi çıktı makine.. ses,meraklı gözler,küçük motorcu hayranlar, motorun yol tutuşu, rüzgar,kamyonlar, trafik magandaları falan her şey iiydi ama ufak bir sorunun oldu hiç hesapta olmayan..
ewe geldiğimde motordan inemedim,ayağa kalkamadım resmen. 5 dakika deponun üstüne yattım bekledim. seleyle temas noktasında accayip bir ağrı vardı .. bu ne dedim yaa. OFFF! kuyruk sokumu diyolar ya ,o batmış..
uzun yol çok güzel ama biraz nasır tutması lazım anlaşılan.
iki hafta sonra da ayvalık'a gidicez hanımla. bakalım o zaman nasıl olcak..
Allah tekerinizi düz bastırsın.kalın sağlıcakla.....
topik çok durulmuş canım,,ne oldu kawa sevgisi?
Kawasaki kolay kolay alınamayacağı için oyuncak gibi geliyo millete onun içinde uğraşmak istemiyor sanırım
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
yahu bizim zzr 1400 ü hatırlayan varmı...Çocuğu linç etmiştini yav hiç unutmam...en son aktivitesi 08.07 diyor...bi dahada uğramamış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
daha iyi ya. gelmesin bir daha
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Er5 kafamda acaip yer tuttu...Galiba alıcam.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abiler herkese slm acaba elinde zxr6'nın kadranının gece çekilmiş fotosu varmı??
Güzel motor ama kullanmadan alma... Yorumlara bakacak olursak bazıları iyi bazıları kötü diyor. Bazı insanlar çok yakıyor diyor , bazıları duramıyor diyor. Ben de kullandım bana biraz hantal geldi. Arka fren tambur ayrıca. Ağırlığı da Er-6f ile aynı ama hantallığı bana daha ağır gösterdi motoru. Ben de Er-5 düşünüyordum ama biraz daha para koyup cebe Er-6f almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)