arklar siz olsaydınız 98-2000 arası zx mı yoksa srad mı tercıh ederdınız ?
arklar siz olsaydınız 98-2000 arası zx mı yoksa srad mı tercıh ederdınız ?
GeCe__ bu soruyu anasayfada konu açarak daha iyi öğrenebilirsiniz kanısındayım.çünkü ben nedesem kawayı önerecem kawa sahibi olarak..ama anasayfada daha tarafsız bir cevap alacağınız kesin
zx-6r namı diğer 636...
helal olsun güzel cvp yazdın saol kardeşim
ya aslında cok arastırdım da ne bılım öle bı sorayım dedım sizlere hanı bılgısı olan varsa söler dıye.konu acmak ıstemıyorum acıkcası
srad alma ev al derler bizim buralarda şaseleri en zayıf en ufak kazalarda şase patlatıyorlar-çatlatıyorlar vede alırsan dikkat et şasesine kaynaklı felan çıkmasın
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
sen bilmiyormuydun 4 büyükler içinde en zayıf şase suzukidir. suzukicileride kızdırmak istemiyorum ama bu bir gerçek napalım. srad tan uzak dur sadece bunu söylüyeyim zayıfında zayıfı o.. ama çoşkunun sözünede katılıyorumGeCe__ bu soruyu anasayfada konu açarak daha iyi öğrenebilirsiniz kanısındayım.
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bathu verdiğin bilgiler için saol dostum ama şuna kesınlıkle katılmıyorum srad dan uzak dur zayıfında zayıfı o kelımesıne kullandınmı bılmıyorum ama ben çok kullandım
şasesi bazında konuşuyorum yoksa motoruna diyecek sözüm yok
bathu lütfen rasgele basmayın.bu dünyaya daha lazımız
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
basmaya gelmiyor.. basıncada gidiyor..
Arkadaşlar kawasaki tutukunları için hazırlamış olduğum kawasaki forumumuz yayına girmiştir.
bence bu mesajını modlar yada adminler görmeden sil. reklema girer forumdan atılırsın.
Kawasaki sadece Supersport mu üretiyor?
Anketteki seçenekler bayağ genişmiş!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
kim ne derse desin kawasaki kle 500 den çooook memnunumbu endruo sınıfı türkiye şartlarına en uygun makine.kendini kanıtlamış makine eskilerden günümüze değişmez makine.servisede ustaya da ihtiyaç duymuyorsun. yağına suyuna bak gazla git.
slm beyler bende yeni bi kawakullanıcısı yım ilk motorum ilk olarak zzr 250r aldım ancak zincir çok çabuk gevşiyo sorun bende galiba
zzr 600 Nerede
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)