Merhaba arkadaşlar 0-250 TL arasında bir kaska ihtiyacım var. Tek şart kesinlikle güneş vizörü olmalı. Güneşe açık gözle bakamıyorum baksam bile gözlerim tamamen kısılı halde sürmek zorunda kalıyorum. Teşekkürler şimdiden.
Merhaba arkadaşlar 0-250 TL arasında bir kaska ihtiyacım var. Tek şart kesinlikle güneş vizörü olmalı. Güneşe açık gözle bakamıyorum baksam bile gözlerim tamamen kısılı halde sürmek zorunda kalıyorum. Teşekkürler şimdiden.
Bende haftaya mt blade almayı düşünüyorum.Bugün forumdan (hakikiteker ) ile gittik,inceledim gayet güzel bir kask.
Tam nokta atışı yaptın kardeş bu kaska bakıyordum aynı istediğim gibi. Teşekkürler.
Mt revenge - blade
blade de güneş vizörü var rüzgar sesi yapar büyük ihtimal
mt revenge 5 yıldız blade 4 yıldır bence revenge almalsın
Yanlız Revenge modelinde güneş vizörü yok gerçekten güneş vizörü olması lazım yoksa gündüz motosiklet kullanmak işkence oluyor. Ayrıca güneş vizörü ne gibi rüzgar sesi yapabilir ki? Vizör kaskın içinde.
Sadece sharp testine bakmak abes kaçar bence.Çünkü blade modelinin azımsanmayacak güvenlik sertifikaları var.Ayrıca blade modelinde güneş gözlüğü var ve görüş açısı biraz daha genişlemiş.Başka bir konu da revenge modelinde kalıp biraz farklıydı enden değilde kask boydan uzundu o yğzden 1 beden büyük alın diyolardı.Blade modelinde kalıbı da düzeltmişler.Eper bütçe olsaydı daha bir sürü alternatif olurdu ancak bu fiyata alınabilecek en iyi kask bence.
http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/mt-blade
Yukarıdaki link 3* oldugunu söylüyor. Ben buranın yalancisiyim.
Ben bugün gittim inceledim kaskın arka kısmında 4 yıldız gözüküyordu hemde 2 ayrı mağazadan farklı renk seçeneklerine baktım hepsinde 4 yıldız yazıyordu.Allah alla nası iş bu :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
http://www.motosikletaksesuarlari.co...ski_21278.html
Burada da 4 yıldız olduğu yazıyor.
Mat siyah Blade kullanıyorum sırf güneş vizörü için aldım ve iyiki almışım dedirtti . Tavsiye ederim .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)