Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sanki körüz arkadaş :) ehlitet'de gözlük meselesi

REKLAM ALANI
    superboycu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar a2 ehlitetim mevcut onuda bundan 4 ay önce aldım , şuan b ehliyeti için kursa yazılacaktım sağlık raporu almaya gittim ve bana gözlük tak diyor , gözlük al öyle gel diyor.
    benim sorum şu acaba b ehliyeti için gözlük takacamda ehliyeti aldıkdan sonra 4 ay önce aldığım a2 iptal olurmu yoksa birşey olmazmı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Bildiğim ve tahmin ettiğim kadarıyla birşey olmaz.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Bisey olmaz. Ve evet körsün. Gozun bozuksa yolda yururken 60 km hizla yurumuyorsan sikinti yok , ama ehliyet alacaksan ve araba sureceksen etrafini belli mesafede gormen gerekli. 2 derece miyopi senin onune bisey ciktiginda durma mesafeni 30 metre arttiracak belli hizlarda.
    Bu durumda o 30 metre icinde herhangi birimiz de olabiliriz. Yazik degil mi ?

Cevabın için teşekkürler , Hastanede göz doktoruna gönderdi , göz muayenesi olduğumda bana gözünde sulanma var sağdece dedi damla verdi (KASKIN CAMINI KALDIRARAK MOTORA BİNİYORUM SULANMA O YÜZDEN)gözlük takacak bir problem yok dedi ama aile hekimi yinede gözlük al diyor.

Sanki körüz arkadaş derken bunu kast ettim , adam cihazlarla gözümü kontrol etti bişey yok dedi , aile doktoru yazıyı okuyamadım diye gözlük al diyor .

Motosikleti
    yok
    Alıntı superboycu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevabın için teşekkürler , Hastanede göz doktoruna gönderdi , göz muayenesi olduğumda bana gözünde sulanma var sağdece dedi damla verdi (KASKIN CAMINI KALDIRARAK MOTORA BİNİYORUM SULANMA O YÜZDEN)gözlük takacak bir problem yok dedi ama aile hekimi yinede gözlük al diyor.

Sanki körüz arkadaş derken bunu kast ettim , adam cihazlarla gözümü kontrol etti bişey yok dedi , aile doktoru yazıyı okuyamadım diye gözlük al diyor .
    Basta oyle soylesene dostum o zaman. Nerden bilelim biz kahin miyiz.
    Sen guzel anlatmamissin derdini.
    Burda bize anlattigin gibi anlatyiysan adam da anlamamistir sana gozluk al diyordur. Rapor varsa goster ya da duzgun duzgun anlat anlar adam.

Doktor rapor verdi , reçetede verdi aile hekimine götürdüm işte ama diyor yazıyı okuyamıyorsun bende diyorum bir problem gözlük takacak birşey yok diyorum sulanma var o yüzden okuyamıyorumdur diyorum tekrar okutturmuyor.
    Asıl mesele bundan 4 ay önce a2 alırken aynı aile hekimi muayene oldum herşeyi hatasız okudum , 4 ayda göz ne kadar bozulabilir.

Motosikleti
    yok
    Goz doktoruna ehliyet icin yakin zamanda mi gittin ?

2 gün önce

Motosikleti
    yok
    Neden vermedi o zaman raporu bir sey demedi mi anlamadim ben.O zaman baska aile hekimine gitmek lazim en kolayi. Yakinda varsa nufus cuzdani fotokopisi ile kaydini 5 dakikada yapiyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)