Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sigortamda motosiklet tipi farkli gozukuyor ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YZF R6
    Arkadaslar merhaba bugun motosiklete sigorta yaptirdim 585 tl odedim. Ve buda yetmez gibi policede motosiklet tipi bianchi happy 50 yaziyor. Motosikletim hyosung gt250r sasirdim kaldim. Simdi diyeceksiniz ki yaptirirken bakmadin mi ? Bakamadim cunku izmirden mersine telefonla yaptirdim izmirde tanidik olmadigi icin. Sigortayi yapan arkadas bisey olmaz dedi ama bide size sormak istedim ilk defa basima boyle bisey geliyor. Ilerde bi sikinti cikartirmi polisler veya kaza durumunda bi sorun olur mu ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Benimkide öyleydi gittim düzelttirdim bişey olmaz felan dedi olmaz dedim neyse o marka model ne ise o yazacak düzelltti sonradan

Şase noları tutuyorsa gerisi önemli değil diyorlar ama işi neymiş sigortacının marka model farklı yazacaksa orda ne demeye 585 tl para verdin bence ara sigorta şirketini insan gibi düzeltsinler

Motosikleti
    Yamaha YZF R6
    Peki sen duzelttirdiginde ekstra para verdin mi ?

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Yok extra vermedim sende verme

Motosikleti
    Yamaha YZF R6
    Peki hocam boyle kalirsa ne olur farzedelim ki adam yarin aradim degistiremeyiz dedi boyle gitsem bi sikinti olur mu veya yarin sigortami iptal ettirmek istesem ettirebilir miyim ?

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı toyoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki hocam boyle kalirsa ne olur farzedelim ki adam yarin aradim degistiremeyiz dedi boyle gitsem bi sikinti olur mu veya yarin sigortami iptal ettirmek istesem ettirebilir miyim ?
    allah korusun bir kazaya karışmanız durumunda sigorta şirketi parayı ödememek için bunu kullanacaktır emin olun.mutlaka düzelttirin
    MotorKafa bunu beğendi.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Senden gt250r, hatta muhtemelen 600rr gibi bir sigorta parası alıp, happy 50 olarak göstermiş.
    Aradaki farkı da cebe indirmişler
    Ne yap et düzelttir

karadenizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RTR 150-14'-Ninja 300
    Tabi ki iptal ettirebilirsin.Prim günün hesaplanır ücret iade edilir. Satarken de böyle olur.Çok fazla çıkmış,iyi bir araştırman lazım ;)

Motosikleti
    BAJAJ DİSCOVER 125/HONDA SPACY ALPHA, SYM HD 200İ
    benimki de yıllardır farklı yazıyor.
    sigortacım çok samimi arkadaşım 20 yıldır bü6ün sigotalarımı o yapar, ak sigortada sym fidlle II ismi geçmediği için sym nin 200 lük bir motoru gözüküyor. kaç defa sordum şase numarası tuttuktan sonra bir şey olmaz diyor.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Arkadaşlar Bu işlem aslında sıgortanın fıyatını etkıledıgı ıcın farklı yazıyorlar,
    yani bence hada ucuz olmalıydı,

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    düzeltilmesinden yanayım ruhsatta farklı model sigortada farklı model sıkıntı çıkabilir belki

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)