Tek başına çalıştırmak istiyordur belki adam. Saygı duymak lazım :D Yardım etsen bi türlü etmesen başka bi türlü ne hale geldik biz böyle...
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
:D ahaha aynen şaşırır haldeyiz artık
O sekizinci saniyedeki çukur nedir arkadaş? Gizli geçit falan mı?
Ne gemiler yaptım, ne gemiler yaktım...
slalom tatbikatı karayollarının hazırladığı :D
Hıyar kırmızıda geçecek, 4'lüleri yakmış salağa yatıyor. Sen inince de şaşırması bu yüzden.
Hastası varsa o ayrı eyvallah.
marşa basa basa aracı yürütmeye calısıyordu dayanamadım ittirelim baride kenarda uğrassın diye indim eliyle istemez dedi sonrada çalıştırdı artık nasıl çalıştıysa
anlamadım?
Aksi insanlara sinir oluyorum senin oraya ne niyetle gittiğin belli. Bari teşekkür edip gerek duymadığını söyle sığır.
şaşırdım kaldım öylece sonra kendin bilirsin dedim geçtim
Arabanın huyunu suyunu biliyorsa seni yormak istememiştir belki
tabi olabilir orasıda var...sadece zor durumda diye el atayım elimize yapışmaz dedim sadece istemez demesi biraz gıcık etti insanı aç pencereni sağol kardeş şöyle böyle de :( istemez dedi geçti geçti adam
yalnız 8. saniyede çukur, çukurluktan çıkıp dağın kenarındaki uçuruma dönüşmüş
ahaha devlet bize uygulamalı eğitim veriyor sağolsunlar çok düşünceliler
Olayı Anlamadım,Araç Arazı Falan Yapmamışki.Acelesi Var dörtlüleri Yakmış Kaçmaya Bakıyor.Bi Noktamı Atladım Acaba?
videoda pek belli olmuyor araç tekliye tekliye marş yardımıyla vurdurarak yürümeye çalışıyor
işte bunlar hep kamera yüzünden...kamera olsaydı aynı yardımseverlikte olurmuydun bütün mesele bu...
çok yardım etmişliğim var kardeşim sen neyin peşindesin...illa ortalığa bir fitne fesat sokuyorsunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)