As 125 T Kullanicilari Burda Toplaniyor.
Reklamlar
-
31 Mayıs 2009, 16:37
Arkadaşlar merhaba, geçen gün motoruma portatif GPS cihazımı takarak, hep bildiğim, ama asla kesin olarak saptayamadığım km saat hatalarını belirledim. Motorumuzun hız ibresi ortlama %30 fazla gösteriyor. Yani, mesela, ibre 50km ise aslında hızımız 35 km civarında, ya da ibre 60 km ise aslında gerçek hız 40 km gibi....Km sayacına gelince ; o da %25 fazla gösteriyor. Evden uzaktayken GPS cihazına "beni eve götür " dedim ve cihazın dediği yoldan geldim. GPS cihazına göre 2 km yapmışken, motor 2,5 km saymıştı. Bundan sonra, özellikle, motorunuzun ne kadar yaktığını hesaplarken, bunu da göz önünde bulundurmanızda fayda var. Uyanık çinliler bunu herhalde insanlara, motor hem az yakıyor hem de hızlı gidiyor duygusunu vermek için böyle yapıyorlar....
Reklamlar
-
03 Haziran 2009, 04:02
arkadaşlar merhaba ben ve iki arkadaşım yeni katıldık aranıza. 125 ler olarakbirgün biyerde toplanalımmı açıkcası tanışıp iyi vakit geçirmek isterim... ilginize şimdiden teşekkür ederim...
-
15 Haziran 2009, 13:41
selam. motorumu yeni aldım. ilk motor, ilk sürüş deneyimi. Umarım yanlış bir seçim yapmamışımdır.km fazla gösteriyor bunun dışında şimdilik bir sıkıntım olmadı. Hmm birde dönüşlerde sıkıntı çekiyorum. Dönüşlerde yatırma açısını zorlayan oldu mu Saygılar.
-
15 Haziran 2009, 18:23
Merhaba 125tciler... Çok yakın bir arkadaşım bu motordan almak istiyor. Bi fikirlerinizi öğrenmek istedim. + ve - lerini kısaca söyler misiniz... ya da şöyle sorayım adam bundan alsın mı? ilk motoru olacak, 182 cm boyunda 75-80 kilo falan, gideceği yol çoğunlukla dikmen- beytepe (araş. gör.). Beytepede dik yokuş mevcut. Zorlanmaz diye düşünüyorum.
1700+ masraflar sıfırı, değer mi siz kullanıcılarına göre? Hemen değerlendirelim, hemen aldırayım motoru... Şimdiden teşekkürler.
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
-
15 Haziran 2009, 22:47
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
-
21 Haziran 2009, 21:38
S.a Arkadaşlar aranıza yeni qeldim daha doqrusu tam qelmiş deqilim as 125t almayı düşünüyorum ama szinde fikirlerinizi almak istedim. bazıları o motor yaramaz diyorlar bazıları mondial 125 ZN daha iyi diyorlar aklımı çok karıştırdılar. Sizin fikirleriniz ile hareket edeceğim yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden tşkler..
-
21 Haziran 2009, 22:15
CrystaLDeatH adlı üyeden alıntı
S.a Arkadaşlar aranıza yeni qeldim daha doqrusu tam qelmiş deqilim as 125t almayı düşünüyorum ama szinde fikirlerinizi almak istedim. bazıları o motor yaramaz diyorlar bazıları mondial 125 ZN daha iyi diyorlar aklımı çok karıştırdılar. Sizin fikirleriniz ile hareket edeceğim yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden tşkler..
Daha önce de yazmıştım ama tekrar yazayım;Asya 125t depo olarak 5lt.
Zen 125 ise 3,5 lt. Asyanın servisi berbat ve pahalı işçilik sıfır.Zen 125 ise;servisi
iyi parçası ucuz ve asyaya göre daha iyi işçilik var.Zen asyaya göre biraz daha
iyi benim sana tavsiyem Zen al keyifle kullan iyi bakarsan uzun zaman kullanırsın.
-
26 Haziran 2009, 22:33
Merhaba arkadaşlar.1,5 yıldır bir kara kızım var.Çok gülüyorlar bana boyum 188 diye ama o kadar memnunum ki. Bir shenke Galaxy aldım üstü kapalı modellerden ancak kara kızımdan vaz geçemiyorum.Her gün işe onunla gidiyorum. Köprüyü geçerken yüzümdeki gülümsemeyi silmek mümkün diil. Bakımlarına önem veriyorum şu an 16500 km de. Bir kez sorun çıkardı oda çok yüklendim diye bobin yaktı. Allahtan tamircim çok yakındı kaydırıp yokuş aşağı hemen götürdüm.. İnanın bana şirketteki Kymco lara falan değişmem... Amortisörleri filmlerde ki amerikan arabaları gibi... İki arabam var biri toz içinde diğerinin lastikleri indi kullanılmamaktan. Bu kara kız nasıl bir hastalıktır böyle...
-
29 Haziran 2009, 03:57
merhaba ben yeni katıldım aranıza umarım yabancılık çekmem bir buluşma daha düşünürmüsünüz katılmak isterim...
-
03 Ağustos 2009, 21:34
balarisi adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben 125 t hastasıyım fakat 150t 19 a ile arada kaldım. acaba hangisini almalıyım. 125 t memnunmusunuz?
Bende aynı durumdayım
-
09 Ağustos 2009, 01:47
-
Asya 125 T almak isteyenler
HTBAYDAR adlı üyeden alıntı
Merhaba 125tciler... Çok yakın bir arkadaşım bu motordan almak istiyor. Bi fikirlerinizi öğrenmek istedim. + ve - lerini kısaca söyler misiniz... ya da şöyle sorayım adam bundan alsın mı? ilk motoru olacak, 182 cm boyunda 75-80 kilo falan, gideceği yol çoğunlukla dikmen- beytepe (araş. gör.). Beytepede dik yokuş mevcut. Zorlanmaz diye düşünüyorum.
1700+ masraflar sıfırı, değer mi siz kullanıcılarına göre? Hemen değerlendirelim, hemen aldırayım motoru... Şimdiden teşekkürler.
Arkadasim muhtemelen bu yazdigimi okuyamayacaksin ama baskalarina yararli olur belki, ben 2008 den beri asya 125 t kullaniyorum..
boyum 1,84 kilom 75, kilo olarak, cekisli guzel bi motor ama lakin boyu uzun olan arkadaslara tavsiye etmeyecegim bi motor, koltugun ucunda oturursaniz dizleriniz direksiyona (dumene deyiyor) arkada oturuncada yamalık gibi duruyosun sanki, tipi felan cok guzel yoksa motorun, ama cakur cukura gelmez, heryeri plastik cunku cabuk cizilir, dun bi simitci cocuk hasta oldu magazanin onunde dururken gorenler cok tatli felan diyolar, ama motor ustalari icin oyuncak gibi bisey, yakıt tuketimine gelince ben 5lt yakıt ile 150 km yapabiliyorum sehir icinde, 140 km ibresi sizi yaniltmasin motor 120 nin ustune cikmiyor ama iki kisiyken bu olay, kilise gidiyoduk biz kuzenimle bi unv.e bakmaya osym icin, hafif yokus asagi yer vardi, son gazi dayadim 2 kisiyle 120 vurdum, sonra motor gaz yememeye basladi baktim motor elden gidiyor sehirden uzaktayiz yavasladim yeniden 90 a dayadim km.yi
motoru kullanan arkadaslar bilirler, ilcenizde eger bu motordan yoksa kaldirimda yuruyenlerin dikkatini cekiyosunuz ozellikle cocuklarin :p benim iki yigenim motora hastalar, fotograf cektiren arkadaslarim var faceye koymak icin..
kisacasi..
*tipi guzel, sevimli tatli bisey
*cekisi guzel (ama yakıtı cok harciyor) kilometreye benzinin fiyatinin 3,35oldugunu varsayarsak 110 kurus felan yakiyor sehir icinde, sehir disina gittim 50 dklik yol ama hesap etmedim acikcasi
* motorun bagaji cok kucuk, kask sigmiyor, ya elinizde tasiyacaksiniz, yada dandik biseyse orda birakacaksiniz,
** Benden bu kadar dostlarim, iyi surusler, kazasiz belasiz yolculuklar, saglicakla kalin..
-
-
23 Nisan 2010, 18:48
04-04-2006 yılından bu yana kullanıyorum .. çokta memnunum tavsiye ederim .. bakımını yaptıktan sonra sorun yok .. bu arada motor 9000 km
[CENTER][COLOR="Yellow"]sarı kanaryam benim:wiinkk: [/COLOR][/CENTER]
-
02 Eylül 2010, 18:46
Hoşbulduk:)))
Bende aranıza 1 haftaya kadar katılıyorum inş.Çin malını bilerek alıyorum hem ilk motorum olması hemde şeklini beğenmem sebi ile seçtim 125 t yi.inşallah pişman olmam.Herkese selamlar...
-
Eger boyun yada bacakların uzun degilse pisman olmazsın kardes
-
Zenryou adlı üyeden alıntı
Eger boyun yada bacakların uzun degilse pisman olmazsın kardes
hocam bu motor için ideal boy nedir ben 185 im sorun olurmu?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler