As 125 T Kullanicilari Burda Toplaniyor.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
as 125t.ler lütfen foruma :) beklıyorum!
arkadaşlar nerelerdesiniz ? neden bizde toplanamıyoruz forumda sizleri beklıyorum konuşcak cok şey var
-
125zncıler toplanıo hep
onlar baya aktıf
aynı motor oldugu ıcın sende katılabılırsın gezılere szaten
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
:)
praetorian adlı üyeden alıntı
125zncıler toplanıo hep
onlar baya aktıf
aynı motor oldugu ıcın sende katılabılırsın gezılere szaten
tmm ama forumda konuşamadıkkı bi türlü
-
Arkadaşlar lütfen teknik bilgiler için " ASYA MOTOR SCOOTERLARI HAKKINDA" başlığına bakınız ve yazacaklarınızı oraya yazınız.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-hakkinda.html
Bu sadece muhabbet,toplantı ve gezi başlığıdır.
Mayıs ayında bir as 125 t toplantısı düşünüyorum anadolu yakasında.Hazır olun
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
-
lafebesi adlı üyeden alıntı
suanda bende olan suzuki ninja varken
sende suzuki ninja mı var. nasıl bir motor, iyi kaçıyor mu. bi resmini koyarmısın, ilk defa duyuyorum da.
-
LafebeSi adlı üyeden alıntı
walla hondanin 125 250 cc lik motorlarini vee..suanda bende olan suzuki ninja varken
bu motor hanim işi kalior..binemem
nacak bi kiz arkadasim olacak o surcek ölee
karizmam yerlerde surunur...
bak kardeşim tüm topiklere aynı yazıyı yazmışsın kız işi filan .bu motoru kullanan bir çok erkek var ve hiç birininde erkekliğinden şüphe etme .yazdıkların insanın canını sıkıyor bu sitede bu tür yazışmalar yapılmaz herkesin elindeki makinaya saygı duyarız.hoşuna gitmiştir almıştır,parası buna yetmiştir yada uygun ödeme seçeneği sunulmuştur.ve kız işi dediğin motor bir çok 150 cc çin motorundadaha seri daha hızlı ve sağlamdır yaşın kaç bilmiyorum ama konuştuğun lafın nereye gittiğini bil
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
-
@lafebesi
ne desem boş ne anlatsam boş bu kafaya... sanırım senin saygı duymayı öğrenme bu lafınla hem bayanlara hem de baylara hakaret ediyorsun.
söylecek aslında okadar çok şey var ki sana...
-
Burasi Ne BaŞka Marka Bİr Motosİklet FotoĞrafi Koyma Yerİ Ne De Ona Buna Laf Atma,kavga Etme Yerİ.
bunu İdrak EdememİŞlerİn Mesajlari moderatÖrlere Sİldİrİlecektİr!
Bu BaŞliĞin Amaci Bellİ Konuyu Burada Kapatsin Herkes!
-
arada canım sıkılınca forumu karıştırır, aslında alakam olmayan başlıkları bile okurum. bu topik altında son mesajda aslında hiç üretilmemiş(acaba yanlış mı biliyorum diye bütün kaynakları taradım ama böyle bir motora rastlamadım) suzuki ninja diye motorum var diyen ama avatarındaki resim kawasaki ninja olan birini görünce, takılayım dedim.
muhtemelen yaşı forum kullanmaya elverişli olmayan bir gencimiz
sıkıntı yapmaya gerek yok.
-
02 Haziran 2007, 23:56
Slm Arkadaşlar....
Forumda Almak isteyenler ve Sahibinden.com da aranıyor bölümlerine yazdım fakat en kesin yer burası olur.
Ben Ankarada 1000 ytl ye kadar 125 zn veya asya 125t arıyorum.
Sizce bulma şansım varmıdır?
-
20 Haziran 2007, 22:20
merhaba sevgili as125t'ciler..
ben de aranıza katılabilir miyim?
ne kadar dönersen dön, popon yine arkandadır... :queen:
-
26 Haziran 2007, 10:36
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
13 Temmuz 2007, 20:21
merhaba arkadaşlar
bende as 125t var ama yedek parça bulamıyorum online veya ulaşabileçeğim bir tel varsa sevinirim yaşadığım yerde gerçekten uçuk fiyatlar veriyorlar tüm dış kaportayı değiştirmek istiyorum 450 YTL dediler ben motoru 350 YTL aldım ruhat işleri hariç onlarla 650 YTL mal oldu yardımcı olursanız sevinirim telefon veya site adresi bilen mail atarsa sevinirim.
sinamiturkrap@yahoo.com
-
arkadaşlar pembişim 900 km'de ve satılık...ilgilenenler msj atabilir...
-
ewet arkadaslar 125t uzerınde degısıklık yapanlar varmı ? ben performans hava fıltresı takmak ısıtyorum bır de forumda bır arkdasım sordum oda pm de mesaj atmıstı amortısorun boyunu cektırerek uzattırmıs kaldırımlara cıkmak ıcın sızce yapılması gerekırmı bırde elcı puskullu alıcamda 25 ytl cıvarında fıyat soluyolar sızce daha ucuza nerde bulnua bılır
-
valla ben hiç bir ekleme yapmadım sade daha güzel bence.ama şı deri çantalar yakışıyor bence.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler