Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

KOPRUDEKİ KAZA,

REKLAM ALANI
    seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    23 yasindayim ve hayatimin 19 yili istanbulda gecti. Cocuklugum ne kadar guzeldi. Insanlar saygili, trafik daha az, komsuluk iliskileri iyiydi. Mahallemizde kim kurt, kim turk, kim ateist, kim musluman bilmezdik. Simdi dondum baktim cocuklugumun gectigi yere, arapca tabelalar, telefondan muzigi son ses acmis anlamsizca dans eden apaciler, bozuk yollar, adim basi dilenciler...
    Ara ara istanbula donmeyi dusunuyorum ozellikle okulum bitince. Ama 1 gun bile yetiyor nefret etmeye. Su an eminonundeyim, onceden saraydaki tatlilarin bir tadi, balik ekmeklerin bir tuzu olurdu. Simdi nerede? Taksim onceden bir kultur barindirirdi. Simdi resmen kapitalizmin merkezi olmus, kimlik bunalimi yasayan genclerin adresi. (Istisnalar haric) Onceden tinerciler bile bir baskaydi. Uzuluyorum dunyanin en guzel sehirini el birligiyle curuttuk. Artik antalyada bozmaya basladi, insallah yapabilirsem avrupa ulkelerinden birine yerlesecegim.
    Istanbulda yasayan arkadaslar lutfen daha dikkatli olun. Umarim bir hanzonun kullandigi arabanin altinda kalmazsiniz.
    Haklisin.
    Gecen hafta antalya-kundu'daydım fuardan pek cikamasamda gordugum butun motorcuların ekipmanlari hemen hemen tamdı 1-2 apaci istisna tabiki heryerde var onlar.
    2 senede izmirde yasadim cidden istanbul yasanacak yer degil. Izmirde hep cevirme olur apaci motorlari baglarlardi. Istanbulda 2. Senemi bitirdim baglanan motoru 1 kere gordum.
    Tekeriniz düz bassın
    something123 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Iron&Road - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora Avantgarde 150 - Honey Badger
    23 yasindayim ve hayatimin 19 yili istanbulda gecti. Cocuklugum ne kadar guzeldi. Insanlar saygili, trafik daha az, komsuluk iliskileri iyiydi. Mahallemizde kim kurt, kim turk, kim ateist, kim musluman bilmezdik. Simdi dondum baktim cocuklugumun gectigi yere, arapca tabelalar, telefondan muzigi son ses acmis anlamsizca dans eden apaciler, bozuk yollar, adim basi dilenciler...
    Ara ara istanbula donmeyi dusunuyorum ozellikle okulum bitince. Ama 1 gun bile yetiyor nefret etmeye. Su an eminonundeyim, onceden saraydaki tatlilarin bir tadi, balik ekmeklerin bir tuzu olurdu. Simdi nerede? Taksim onceden bir kultur barindirirdi. Simdi resmen kapitalizmin merkezi olmus, kimlik bunalimi yasayan genclerin adresi. (Istisnalar haric) Onceden tinerciler bile bir baskaydi. Uzuluyorum dunyanin en guzel sehirini el birligiyle curuttuk. Artik antalyada bozmaya basladi, insallah yapabilirsem avrupa ulkelerinden birine yerlesecegim.
    Istanbulda yasayan arkadaslar lutfen daha dikkatli olun. Umarim bir hanzonun kullandigi arabanin altinda kalmazsiniz.
    hep diyorum bir göktaşı tüm bu sorunları çözer.

Türk usta misali, "komple değişmesi lazım"
    sokakbebesi, Cavalry ve _kaan_ bunu beğendiler.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Kardeşim eğer Avrupa ülkelerinden birine yerleşemezsen bence meksika'ya falan yerleş hem kullanıcı adınada uyumlu bir yer!
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Haber linki var mı ? Farkında mısınız son zamanlarda artık motosiklet kazalarında ki ölüm olayları haber bile olmamaya başladı , bence bunların bir veri tabanını tutmak faydalı olur ve duyarlılık sağlar.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haber linki var mı ? Farkında mısınız son zamanlarda artık motosiklet kazalarında ki ölüm olayları haber bile olmamaya başladı , bence bunların bir veri tabanını tutmak faydalı olur ve duyarlılık sağlar.
    Arkadas gobdercekti var mi bi haber ben arastirdim yok kesinlikle...
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merak ettim doğrusu aramızda kaç kişi ilk yardım biliyor ? şöyle düşünün bir yakınınızla yola çıktınız şehir dışına bazen ıssızda olabiliyor (özellikle enduro cross sport yapanlar tali yollarını dağ bayı yollarında sürmeyi severler.) allah göstermesin bir kaza geçirdiniz ya da yanınızdaki arkadaşınız geçirdi. ciddi bir yaralanması oldu hayati tehlikesi olabiliecek ilk yardım gerektirebilecek bir duruma geldi. bu durumda siz olsanız ne yaparsınız ? benim şahsi fikrimi sorarsanız her motorsiklet kullanan sürücünün iyi bir ilk yardımı eğitimi almalıdır..
    ölen arkadaşada allah rahmet eylesin günahlarını affetsin ailesine sabır versin diyorum..

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadas gobdercekti var mi bi haber ben arastirdim yok kesinlikle...
    haber feys'te paylasılmıs ölen arkadasin yakinidir buyuk ihtimalle okumus fotograflara bakip dikkat etmemis paylasana, mekani cennet olsun Allah geride kalanlarina sabir versin

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Alıntı toseabul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak ettim doğrusu aramızda kaç kişi ilk yardım biliyor ? şöyle düşünün bir yakınınızla yola çıktınız şehir dışına bazen ıssızda olabiliyor (özellikle enduro cross sport yapanlar tali yollarını dağ bayı yollarında sürmeyi severler.) allah göstermesin bir kaza geçirdiniz ya da yanınızdaki arkadaşınız geçirdi. ciddi bir yaralanması oldu hayati tehlikesi olabiliecek ilk yardım gerektirebilecek bir duruma geldi. bu durumda siz olsanız ne yaparsınız ? benim şahsi fikrimi sorarsanız her motorsiklet kullanan sürücünün iyi bir ilk yardımı eğitimi almalıdır..

ölen arkadaşada allah rahmet eylesin günahlarını affetsin ailesine sabır versin diyorum..
    Düşüncende haklısın. Fakat kullanılmayan her bilgi gibi ilk yardımı da zamanla unutuyor insan. Eğitimi zaman zaman tekrarlamak ya da kimi zaman Sağlıkçı'lar eşliğinde cansız manken üzerinde pratik yapmak şart. İki sene kadar önce kurs açılabilmesi için katılımcı sayısını arttırmak adına bir arkadaşım ismimi yazdırmış kursa. "Gelmesen de olur" dedi. Bense bu fırsatı kaçırmadım ve her dakikasını dikkatle takip ettim ve kurs sonrası sınava girip sertifikaya hak kazandım. Şimdi sorsan ki bana aklında ne kaldı diye, çok az şey cevabını veririm. Bu sebeple ara sıra ilk yardım kitapçığını elime alıp bilgilerimin üstünden geçiyorum. Ne zaman, nerede, kim için lazım olur bilinmez. (Umarım lazım da olmaz)
    toseabul bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)