Şöyle bir patronumuz olmadı hiç!
O değilde motora da üzüldüm, gün yüzü görmemiş hiç!
Selamlar;
Sizin yerinizde olsam patronunuzu eğitimlerine devam etmesi konusunda cesaretlendirirdim. Söylediklerinize bakılırsa kültürlü ve bilgili bir insan. Sadece motosiklet konusunda cahil ve yönlendirilmeye ihtiyacı var.
Bir motosiklet sürücüsü daha kazandırmak adına bu teklifimi düşünün.
Eğitimler sırasında da motosikletin etinden sütünden faydalanmayı ihmal etmeyin
Saygılar
Patronuma "yeni motorunuz çok güzeI" dedim. Eğer kendine hedefler koyar, çok çalışır ve işini iyi yaparsan öbür sene daha iyisini alabilirim. dedi...
Piyasa böyle motorlarla dolu. Özellikle Harley, 1200GS alıp otoparkta yatıran çok.
İngilizce ve matematik var patronun yeni heyecanlar arar diye pm ile numaramı bırakıyorum :D
Hocam sendeki bu şansı değerlendirelim 1-49 arası 6 rakam bekliyoruz
Patrona söyleseniz de bir ducati falan alsa?
Böyle böyle galericilik işine girilebilir
Patorunun motoru kullanamagı ve moralinin bozuk olduğu doğru.
Ama duruma bakılırsa krizi fırsata çevirmiş gibi duruyor. Çünkü 80 milyarlık motora bişey olursa emekliliğin şimdiden garanti, geleceğin için endişelenme 60 yaşına kadar işin hazır...
2015 mt 09 üste 25000 lira veririm, yarın gelip alıyorum. Ciddiyim ve ölücüyüm. Patrona selam söyle. He derse yarın geliyorum almaya. 09 u B modunda kullanırsa biraz daha fazla yaşar
kesin kaskosu vardır ben olsam 2 yıl kullanırdım bin ustune vur kırbacı :D
Motor duruyor hala beyler, romanyaya gitti kendisi ne zaman gelir belli değil. Motoru koyduğum yer çok sağlam bi yer değil ama abusla kilitli iki tekeride sanırım bişey olmaz.
O motoru o adama satan bayideki şerefsiz kamyonun altında kalır inşallah.
Şerefsiz. ŞE-REF-SİZ!
Taziyesini okuyor olabilirdik. Lanet olsun böyle para hırsı bürümüş satıcılara.
Benim de akıl erdiremediğim durum bu. Şimdi adama sattın motoru, adam motoru almaya gidiyor ama ekipman falan yok belki kumaş pantolonla geldi adam, nasıl teslim edebiliyorsun 1000cc lik spor motoru bilmeyen motor cahili adama? Adam ilk ışıklarda patlatsa bir arabaya ya da yayaya falan çarpsa hiç mi vicdanı sızlamaz acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)