Arkadaşlar mesele çok çok uzun ve belki inanmayanlarda olabilir diye konu açmakla açmamak arasında kaldım ama heyecan dan gecenin bu saatinde tüm arkadaşları aradım anlattım yerimde duramıyorum ve daha çok insanla paylaşma gereği duyuyorum ilginç bi şekilde.
Şimdi olay şöyleki ben aile dostumuzun otelinde hem resepsiyona bakıyorum, hem muhasebeciliğini yapıyorum. Bundan yaklaşık 2 ay önce kuba sl200 aldım ve işe onunla gidip gelmeye başladım. Bizim patron haftada bir gelir otele, odasında çay içer gider, 1 ay kadar önce yine çayını içip arabasına doğru giderken benim motor dikkatini çekti üstüne oturdu ve " sürebilsem şu an gider alırım bi tane özgürlüğün ta kendisi" falan dedi. Bende sürersin abi senin yaşında dünya turuna çıkanlar var, eğitim veren çok kaliteli yerler var dedim. Öyle kapandı gitti mevzu o gün. 1 hafta kadar sonra beni arayıp egitim veren yerleri sordu, bende belli başlı olanlardan bi kaç tane söyledim, gitmiş eğitim almış. 1 hafta öncede gidip direk 1000xr'ı aldı getirdi, sıfır ekipmanla 1 vitesle 10 km gelmiş motorla şok oldum. Motoru bıraktı gitti, motor 4 gündür otoparkta yatıyordu, arada gidip bakıyordum motora. Teknoloji harikası yemim ediyorum böyle bişey olamaz. Bugün geldi direk beni çağırdı motorun yanına gittik bi kaç tur attı otoparkta geldi arabanın vermiş olduğu bi alıskanlıkla sanırım, ayaklığını kapatmayı unutup motoru boşluğa bırakıverdi. O motor havada süzülüyorduya tam yerle temas etmeden uçup kurtarmak istedim yemin ediyorum, karenajlar vs kırıldı hafiften. Sinirlendi, gurur yaptı birazda sanki motor sende kalsın istediğin gibi kullan bi heves aldım ama süremiyeceğim galiba dedi. O an ki hissi size anlatamam, korkuyla karışık sevinç gibi bişey. Abi dedim ben onu süremem seninde böyle bişey yapacağını bilsem aldırmazdım, ki ekipmansız getirdin bide allah korusun dedim. O zaman ilana koy satılana kadar sende kalsın dedi. Sl200 ikinci motorum daha önce gt250r vardı ama tecrübem kesinlikle yeterli değil zaten motoru yusuf yusuf eve getirdim o kadar çok tuşu varki üzerinde hangisi ne işe yarar bilmiyorum. Fazla ilişmeden 1. Viteste getirdim. İlana koymadım, yarın geri götürücem kabul ettiğime pişman oldum. Yok pahasına satacak büyük ihtimal daha 40 kmde motor., 1 sene 2 sene kullanayim desem yok demez ama korkutucu derecede bir makina. Ayagım yere tam deymiyor bile. Özet geçtim ancak bu kadar oldu. Yazıda berbat oldu kusura bakmayın. Yarın resimleri atarım
Ee motosiklet öyle bişey ki paran olsada gidip en kralını alamazsın araba gibi. Ki bu adam cok kültürlü bi adam nasıl böyle bişey yaptı anlamıyorum.