Benim ilk motorum kuba cg 100 idi 1 yıl boyunca 15bin km dağ bayır bindim ne yolda bıraktı ne sıkıntı çıkardı dün gece rüyama girdi şerefsiz-) sattığıma çok pişman oldum
Benim ilk motorum kuba cg 100 idi 1 yıl boyunca 15bin km dağ bayır bindim ne yolda bıraktı ne sıkıntı çıkardı dün gece rüyama girdi şerefsiz-) sattığıma çok pişman oldum
İlk motorum kanuni storm 150 maxi scooterdı. Dünyanın en rahat motoruydu benim için ve hala öyle. Maxi scooterlar çok rahat tavsiye edilir.
mobiletimi unutamıyorum.cbr1000rr alsam bile profil fotoğrafımda mobiletim duracak
keşke satmasaydım diyorum.
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
Seyhan 150.
Hala duruyor namussuz. Daha da satmam motosikleti. Anısı çok fazla.
Bir keresinde kafayı bozup satayım diye fotoğrafını çekiyordum, babam bağırdı balkondan "satmaya kıyabilcen mi lan onu!" dedi. Haklıydı, satamazdım. Gerek yok, Satsan ne kadar edecek
Ömür boyu bizimle inşallah.
edit:
De gidi de, özledim keratayı, 5 ay oldu görmeyeli. Eskilerden bir foto koyim. 5 sene öncesi
2011 Diversion S. 2300 km.de Çanakkale'den alıp getirmiştim İzmir'e. 7500 km.deyken Ankara'ya gitti. Alan hiç kimsenin pişman olmayacağı bir makina. Hala fotoğraflarını açıp bakarım zaman zaman. O benim beyaz küheylanımdı..
Kanuni Breton 125 unutulur mu ya? Ne zaman camdan dışarı baksam görüyorum zaten
Mondial 150 mash.
Zaten o kazadan sonra unutmamda mümkün değil hala izlerini taşıyorum .
Unutamam ilk kizimi kapinin onunde ) sat ya temiz sat bana sat sat diyenlere inat ;))
99 model virago 5.35 idi ilk motorum vay be 16 yıl mı olmuş lan unutmuşum
özlemem mi yaa yarın otoparka gidip bi ziyaret edicem nihahaha
1996 senesinde 86 model 49cc peugeot 103 mopedimi almıştık
http://i.hizliresim.com/8Q9QDr.jpg
Buda benim motor sadece titrerdi
motosiklet kullanmayı öğrenmek için 400 tl'ye aldığım dökülen mondial 150 zc aldığımda lastiğinde çivi bile vardı zaten 2 hafta kullanabilmiştim daha sonra aldığım para kadar masraf çıkarınca hurdacıya okutmuştum
Anlaşılan genel itibariyle Çinli ile başlanmış bu motosiklet tutkusuna
ilk motosıkletım mobilyetti sanırım bi 13 küsür yıl oldu
Benimde ilk motorum 2012 siyah Xmax 250 Çok fena duygusal bi bağ var aramda onunla satmaya kıyamıyorum. Kendisi hala duruyor evin bahçesinde üstü kapalı ve toz değmeyecek şekilde komple sarılı bi halde
Puch Monza diyicem genç olanlar o ne diyecek Resmi bile yok namussuzun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)