Dürüst İnsan/Satıcı Böyle Olur. Tebrik Ediyorum. Yalanla Mal Satanlara İthaf Olunur!
-
Satış ilanlarına bakarken fotoğrafTaki XJ6'nın ilanı ile karşılaştım. Belki başkaları da daha önce böyle dürüst bir tavır sergilemiştir ama ben rastlamadım.
Yalçın Aksoy XJ6'nın ilan detaylarını yazarken, altlarda bir yerde ayrı bir başlık açarak, motorunun kusurlarını da yazmış. Kendisi bunları ilana yazmasa, belki biz motoru incelerken bu küçük hataların farkına bile varmazdık. Ben böyle ayrı bir başlık ile motorun kusurlarının gösterildiğini ilk defa gördüm. Kendisini tebrik ediyorum. Allah işini gücünü her daim rast getirsin. İnşallah öyle olur çünkü DÜRÜST İNSAN SONUNDA HER ZAMAN KAZANIR. İnanın, imkanım olsa idi bu XJ6'yı Yalçın Aksoy'dan pazarlıksız alırdım. Böyle insanın malı alınır, arkadaşlar.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
Reklamlar
-
Bu da benden olsun. Bol aciklamali bir ilan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-son-hafta-tek-ve-son-fiyat-2-sahibinden-orjinal-ve-bakimli-225993217/detay
-
Fiyat yazarken de yeterince dürüst olsaydı keşke...
-
dadaş-bb adlı üyeden alıntı
Bu da benden olsun. Bol aciklamali bir ilan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-son-hafta-tek-ve-son-fiyat-2-sahibinden-orjinal-ve-bakimli-225993217/detay
Sevgili Dadaş Kardeşim, Seni de tebrik ediyorum. Allah işini gücünü rast getirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
kadango adlı üyeden alıntı
Fiyat yazarken de yeterince dürüst olsaydı keşke...
Bence fiyatı az ya da çok yazmanın dürüstlükle alakası yok. Çok yazarsa, sen de almazsın, olur biter.
Ayrıca fiyatı çok düşük yazsa, bu sefer senin de aklına "acaba bu motorun bir şeyi mi var da, az fiyat çekmiş?" demez misin?
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
iyi de böyle bir iki çiziği belirten bi sürü ilan var, hepsini tek tek tebrik mi edelim şimdi?
-
Ben abartilicak bir durum görmedim açıkçası , olmasi gerekenler artık olmadigi için normal bir şey görünce şaşırır olduk
-
Ne hale geldik be! Olması gereken şeyleri tebrik eder olduk sonumuz hayrolsun
-
Küçük çizikleri çoğu kişi söylüyor zaten. Sormak lazım kaç kere redline a soktun diye. Ozamanda doğruları söyleyecek mi. İşte bu soruya çok çok az kişi doğru yanıtı verir.
Önemli olan alıcının anlayamayacağı hataları söylemek. Grenajı nasılsa farkeder inceleyen kişi. Tabiki söyler o yüzden.
Bence biraz abartmışsınız.
-
Aşırı abartılmış bir konu motoru alacak olan kişi herşeyini incelemeli 2-3 çiziği yazdı diye başka hangi sorunlarını yazmadığını kim bilebilir ?
Bu yüzden güvendiğiniz veya tanıdık servisler her zaman işe yarar.
-
Arkadaşın motorunu bi an önce satar inşallah abicim ;)
-
hocam pert olan aracını yaptırıp üzerine kasti olarak çizik atıp sürtünmeden dolayı çizildi diyenleri gördük...
-
Sepya adlı üyeden alıntı
Ne hale geldik be! Olması gereken şeyleri tebrik eder olduk sonumuz hayrolsun
Yolda yüklü miktarda para bulup bir şekilde sahibine vermeye çalışanı neredeyse kahraman ilan ediyoruz. Eleştirmiyorum. Kahraman adayı onlar. Böyle insanlar az olunca kıymetleride çok oluyor.
Motor ilanına gelince, küçük şeyler bunlar aslında. Alırken adam bakar sağına soluna. Başka ilanda adam motoru indirmiş piston sekman değişmiş, hepsini yazmış. 73binde motor ama gıcır gıcır duruyor. Benim gibi acemiler direktatlar. Bu ilanlar daha takdirlik.
-
resimleri göremiyorum, link atabilir misiniz?
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
resimleri göremiyorum, link atabilir misiniz?
Üstüne tıklayınca bende linki veriyor.
http://hizliresim.com/52oR3q
http://hizliresim.com/25YQlv
-
bende büyük kaza yapmış herşeyi tek tek yazmış sandım. ne var bunda be
-
Valla ben de kusurlarını artılarını tek tek yazdım. Pahalı olmasın diye piyasasının en uygun fiyatını verdim. Şu kadar düş, amcamın üstüne yapalım, sanayi tipi dikiş makinesiyle takas olur mu gibi saçma salak cevaplar alıyorum hala. Hayırlısıyla bu haftasonu 14. görücüsü geliyor. Ne doktorlar, mühendisler istedi ama veremedim hala, herkes cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor : ) Buyrun bu da linki.
Bu arada normalde yapılması gereken satışta dürüst olmak. Artık bunu görünce şaşırır duruma geldik.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Valla ben de kusurlarını artılarını tek tek yazdım. Pahalı olmasın diye piyasasının en uygun fiyatını verdim. Şu kadar düş, amcamın üstüne yapalım, sanayi tipi dikiş makinesiyle takas olur mu gibi saçma salak cevaplar alıyorum hala. Hayırlısıyla bu haftasonu 14. görücüsü geliyor. Ne doktorlar, mühendisler istedi ama veremedim hala, herkes cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor : ) Buyrun bu da
linki.
Bu arada normalde yapılması gereken satışta dürüst olmak. Artık bunu görünce şaşırır duruma geldik.
Linkini verirsen bakalım..
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
bende büyük kaza yapmış herşeyi tek tek yazmış sandım. ne var bunda be
Bende öyle sandım.
Üstelik model ve km sine göre makina 2-3 bin tl pahalı bir ilan.
-
EthanHunt adlı üyeden alıntı
Linkini verirsen bakalım..
Zaten "linki" diye yazmıştım. Tıklamanız yeterli "linki" yazısına. Reklam ya da takdir alma çabası gibi gözükmesin diye bodoslama link paylaşmadım.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)