ben beğenmedim.
ben beğenmedim.
Tam cbf veya cbr alacakken bu çıktı karşıma. Aylardır motor alacam sabrede sabrede taşa dönüştüm. Bunu beklesem mi?
Yorumlar çok iyimser ama. Gönül isterdi ki Türkiye'ye gelsin, 6-8 bin lira arasında olsun.
Gelir mi, gelmez mi bilemem ama bu motor 8 bin lira olmaz. Olursa 200-250cc civarındaki japon, hintli, çinli bütün rakiplerini köşede pıstırıp ağlatır, isyan ettirir. Pulsar 200 intihara kalkışır, tnt25 köyüne döner, karizma kendini odasına kilitler.
Çok güzel motor, geleceği ile ilgili yeni haberler çıkarsa paylaşın lütfen,hondaya bir mail attım bende bakalım cevap gelecek mi
2017 her sektörde çağ atlatan ama teknoloji ve araç sektöründe nirvana yaşatacak bir yıl.Ayrıca yeni düzenlemelerin gelmesi konsept olan argelerin piyasaya sürülmesi gelmesi bir ihtimal yüksek ama öyle 6 binler 8 binler hayal 12 yada en kötü 10dan aşağı gelmez.
yeni motor geleceğini ben de duydum fakat cbf 150 kurye motoruydu 190 lık bir motoru o piyasaya kolay kolay sokmazlar gibi gelirse dusuk cc farklı bir motorla beraber gelir bunuda yuksek fiyata itelerler
http://www.khmermotors.com/motorcycl...-2016-103.html
Bu sitede motorun fiyatı 3100 dolar Türkiye ye gelirse eğer 12.000 tl civarında olur diye düşünüyorum daha yüksekte olabilir çünkü burası Türkiye.
Fuara gelmedi. Honda uzun yıllardır yeni model getirmiyor.
Merhaba arkadaşlar.
Bugün msx bakmak için bayiye gittim, bayide yoktu. Başka MODEL gelmeyecek mi diye sordum.
2018 yılında bu motorun geleceğini söyledi satıcı.
Özellikleri iyi sayılır, gücü torku vasat olsa da kalıplı ve modern görünüyor. Fiyatı iyi olursa seçenekler arasına girer diye düşünüyorum. Honda zaten fiyat ve performans olarak makul ama sağlam motorlar getiriyor.
Bakalım hayırlısı.
Merhaba;
Görünüş guzel,teknik ve ergonomi bakımından,vibrasyon cbf150 den daha iyi olabilir,cbf250 altyapısını kullanıyor sanırım,şehir içi ve yakın mesafe turlar için elverişli gibi duruyor,uzun turlarda ve yokuşlarda, hava soğutmalı olması performans kayıpları yaşatabilir,fakat gelse bile fiyatı,12-16bin bandında olabilir.
Ne tatlı bi motosiklet miş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)