Hırsızlar çıtayı yükseltti KAWASAKI Z-1000 vitrinden çalınmış
Reklamlar
-
Ekstra dikkatli olalım,ortalığı boş bulup dadandılar her yere!...
Kawasaki Z-Moto Kadıköy Kızıltoprak mağazamızdan
06.10.2015 sabaha karşı 05.45 de resimdeki Z-1000 sıfır km motosikletimiz üç kişi tarafından ön cam elmas uçla kesilerek ve sonrasında cama tekme atarak kırılmış ve çalınmıştır.
Reklamlar
-
Offf daha bu hafta sonu gittim oraya ve o Z1000e en az 5 dk durup başında bakmıştım :( Çok üzüldüm umarım bulunur yada sigortadan falan alabilir mağaza sahibi.
-
Vukuatlı z-moto'yu uzmusler demek, sadece kawasakiyle degil baska islerlede ugrastiklarini duymustum bulurlar yakinda
-
Camekan önüne demir perde taktırmamak da tuhaf bi rahatlıkmış!
-
iyi yandakileri bırakmışlar. :D
-
Geçmiş olsun. Ben de 1 ay önce uğramıştım Z Moto'ya. Z 1000 SX sormuştum. "Bir tane depoda ambalajında var" demişlerdi. Artık çalınan Z 1000'in yerine onu koyarlar herhalde. Yeri boş kalmaz.
Bu arada şunu belirteyim, burada birçok kişinin mesajında, Z Motonun müşterilere iyi davranmadığı gibi yorumlar okudum. Ben Z Moto'ya şort-tişort ile çok paspal bir vaziyette gittim. Z 1000 SX aradığımı söyledim. Benimle bayağı ilgilendiler. Sizlerin anlattığı gibi bir ilgisizlikle falan karşılaşmadım. Yiğidi öldür, hakkını yeme diye belirteyim dedim.
1 ay önceki Z Moto ziyaretimden
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
Aşağılık yaratıklar.
-
istek üzerine nokta atışı gibi duruyor. niye başka motor değil veya cam inmişken 2-3 tane değil?
-
sadece camın önünde öylece duruyormuymuş oha
-
Gidişat çok kötü. Hırsızların bu kadar rahat olması, hiçbir suçun cezasının caydırıcı olmaması, halkın kendini bu kadar emniyetsiz hissetmesi hiç iyiye işaret değil.
Birçok insan var güvenle koyabileceği yer olmadığı için motosiklet satın almıyor (alamıyor). Nasıl bir ülke oldu burası anlayamıyorum...
-
etraftaki ortalıkta bırakılan motosiklet azalınca ,
garajlara,kapalı otoparklara dadandılar.
vaziyet ilerde gaspa varan duruma gelecektir.
Evinizde hırsızla karşılaşsanız ve kazara vursanız bile kasten öldürmeden yargılanıyorsunuz düşünün sistem böyle oldu.
-
MrJ adlı üyeden alıntı
etraftaki ortalıkta bırakılan motosiklet azalınca ,
garajlara,kapalı otoparklara dadandılar.
vaziyet ilerde gaspa varan duruma gelecektir.
Evinizde hırsızla karşılaşsanız ve kazara vursanız bile kasten öldürmeden yargılanıyorsunuz düşünün sistem böyle oldu.
Evde hırsız yakalayan niye polise haber verir ki zaten? Öldür, parçala, at çöpe.
-
geçmiş olsun cok tuhaf cidden ya valla bırde kepenk neden yok bu showrromlarda onu anlamadım
-
Bence bir göz dağı var gibi aynı Barkın ustanın hırsızlık videosundan sonra cbr sinin çalınması gibi.
-
arkadaşlar pkk lılar yapıyor çoğunlukla.
ve özellikle son zamanlarda devletin canlarını yakmasına karşı bir huzursuzluk yaratmak amaçlı birçok ayrı şekillerde vatandaşın malına saldırıyorlar. araştırılsın pkk çıkmazsa işin içinden hiçbirşey bilmiyorum.
şimdi bir kere adamlar devletten korkmuyor. iki hafta önce bir abimizin 16000 tl değerinde sıfır italyan motorunu çalıyorlar. abimizin çevresi geniş bu işleri bilen bir yakınıyla aynı gün bursada emekköyde adamı çilingirde motora yedek anahtar çıkarttırırken yakalıyorlar. yanda polis karakolu varmış karakola gidiyorlar polis kılını kıpırdatmıyor. adamlar zor bela bu pkklının elinden motoru alıp getiriyorlar.
kalın çelik halat kilitlerden alın. kildi görünce yaklaşamıyorlar. youtuba bakın nasıl çaldıklarının videoları var. tek çare arka tekere kilit...
-
anlamadığım madem dükkanı patlatıyosun neden 1 tane motosiklet?
-
AH MEN adlı üyeden alıntı
anlamadığım madem dükkanı patlatıyosun neden 1 tane motosiklet?
Bence çalanlar bayağı bir tokgöz insanlar imiş. Eğer bunu yapanlar insan ise tabii.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
Bu kolay kolay yapilacak bir is degil. Ya dukkan sahibinin biriyle husumeti vardir, gozdagi vermislerdir.
Ya da daha da kotu sigorta parasina ev yakmak gibi bambaska icerden bir olayi vardir. Kimsenin gunahini almak degil amacim ama normal bir hirsiz bununla ugrasmaz ugrassa dahi tek motorla birakmaz. Bit yenigi durumu yani.
-
mustf adlı üyeden alıntı
arkadaşlar pkk lılar yapıyor çoğunlukla.
ve özellikle son zamanlarda devletin canlarını yakmasına karşı bir huzursuzluk yaratmak amaçlı birçok ayrı şekillerde vatandaşın malına saldırıyorlar. araştırılsın pkk çıkmazsa işin içinden hiçbirşey bilmiyorum.
şimdi bir kere adamlar devletten korkmuyor. iki hafta önce bir abimizin 16000 tl değerinde sıfır italyan motorunu çalıyorlar. abimizin çevresi geniş bu işleri bilen bir yakınıyla aynı gün bursada emekköyde adamı çilingirde motora yedek anahtar çıkarttırırken yakalıyorlar. yanda polis karakolu varmış karakola gidiyorlar polis kılını kıpırdatmıyor. adamlar zor bela bu pkklının elinden motoru alıp getiriyorlar.
kalın çelik halat kilitlerden alın. kildi görünce yaklaşamıyorlar. youtuba bakın nasıl çaldıklarının videoları var. tek çare arka tekere kilit...
bence de pkklılar yapmıştır ama onlar tek başlarına bunu beceremezler kolombiyanın bölücüsü farc örgütünden yardım almışlardır
-
Iron&Road adlı üyeden alıntı
Bu kolay kolay yapilacak bir is degil. Ya dukkan sahibinin biriyle husumeti vardir, gozdagi vermislerdir.
Ya da daha da kotu sigorta parasina ev yakmak gibi bambaska icerden bir olayi vardir. Kimsenin gunahini almak degil amacim ama normal bir hirsiz bununla ugrasmaz ugrassa dahi tek motorla birakmaz. Bit yenigi durumu yani.
hocam düşünsene dükkan sahibi yapsa neden tek motor yapsın? 3 5 tane yapar daha çok para alır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)