Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İZMİR Büyükşehir Belediyesine sevgilerle.

REKLAM ALANI
    MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı karşıyaka57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler konu İZMİR belediyesini kötülemek değil farkında mısınız???

Konu sorun olan durumu paylaşmak ve farkına vardırmak veya bize dikkat etmemiz için bir tavsiyede bulunmak.Hemen CHP vs HÜKÜMET belediyeleri diye taraf almanız gereken bir durum yok.Şu siyaset muhabbetinin her konuya sokulmasından dolayı sitedeki keyif kaçıyor konu çirkinleşiyor.

Doğalgaz için galiba o derin kesikler Karşıyakada çok var.1 ay içinde geri kapatıyorlar o kesik çukurları.
    Sen neden bu kadar agresifsin dostum birak millet istedigini konussun ya.
    aquarist4 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    İzmir'de yaşıyorum, burda motosiklet kullanıyorum. Bu sebeple başka şehirlerin yolları veya belediyeleri daha mı iyi daha mı kötü beni ilgilendirmiyor. Yani "İzmir'in yolları kötü ama başka şehirlerin yolları daha da kötü" önermesi benim için bir teselli değil ki. Ben burada yaşıyorum ve buraya bakarım.

İzmir'in yolları kötü, asfalt kalitesi iğrenç. Yağmur kanalı yapmak adı altında tüm yolları kazdılar, asfalt olması gereken yerlere yol boyunca demir mazgal geçirdiler, 2 damla yağmur yağdığında o mazgalın üstünden geçin bakalım nasıl kayıyor, arabaya mı çarparsnız direkt motordan mı düşersiniz... Yeni açılan yollar, su drenajı iyi olmadığı için ilk yağmurla beraber çöküyor. Su drenajı adam gibi olan eskiden yapılmış yollar yenileme adıyla asfaltlandığında, üzerindeki asfalt 1 yıl dayanmıyor. Sözde izbeton'un asfalt laboratuvarı var da en sağlam asfaltı üretiyor da... Sokakları, yolları kazıp devamlı yama yapıyorlar. Çukura ya da hatalı asfalt yamasına 3 saniye boyunca denk gelmeden yol alamıyorsunuz. 20 yıl önce yapılmış olan Sahil Yolu'nun su drenaj kalitesi ve bu yolun deniz tarafındaki şeritlerinin asfalt kalitesi başka hiçbir yerde yok, bunun adı rezalettir. (Bu yolun kara tarafı belediye tarafından kazılıp yeniden yapılmıştı, o yüzden deniz tarafı gibi değil)

Bu başlığın açılmasına sebep olan çukurların taşeron şirketler tarafından açıldığı ve bu iş yapılırken belediyeden izin almak zorunluluğu olmadığı, bu yüzden de sorumluluğun belediyede olmadığı gibi bir varsayım var. Arkadaş, sen belediyesin, istersen bu işi bu şekilde yapan şirketin çok güzel canını sıkabilirsin. O sana haber mi vermiyor, sende milyon tane can sıkacak, adamın işini yavaşlatacak yöntem var elinde. Bir kükre bakalım, burası dingonun ahırı mı diye? Böyle iş yapanın canını sıkarım de bakalım bir. Bu nasıl mazerettir, bize haber vermek zorunda değil, o zaman biz sorumlu değiliz, oldu....

Örnekler böyle sürüp gider. İlla işi siyasete dökeceksek, biz İzmirliler olarak iktidardan yatırım almamak pahasına belediyeyi seçtik. Bu durumda belediyeden çok daha iyi hizmet hak ediyoruz.
    35Türk ve aquarist4 bunu beğendiler.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)