Metzeler Sportec M 5 Lapaş sana helal olsun
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bu motosiklet sektörü böyle adi ,baştan saqvmacıların yüzünden bi karış ilerlemiyor.lapasa helal olsun
-
lapaş metzeller kardeşlere teşekkürler
-
Helal olsun ne diyelim hakkı neyse vermişler
-
çok güzel olayda umarım bunlarda böyle olmaz tekerin düz bassın helal .
-
Bariz kusurlu mal. Hakkını aramanın sonucunu almışsın.. Güle güle kullan.. Seneye arka lastik sifir !
-
Lastik bitmiş ona rağmen yenisini göndermişler helal olsun hem firmaya hemde size=)
-
çok güzel olayda umarım bunlarda böyle olmaz tekerin düz bassın helal .
Teşekkür ederim. Ne diyelim bundan sonrası gittiği yere kadar artık
Bariz kusurlu mal. Hakkını aramanın sonucunu almışsın.. Güle güle kullan.. Seneye arka lastik sifir !
Teşekkür ederim
Lastik bitmiş ona rağmen yenisini göndermişler helal olsun hem firmaya hemde size=)
Teşekkür ederim ama bence hatalı olduğu için değişti
Genelde hakem heyetinde karsi firmayi beklerim, ve gelmez tuketici haklarinda.. adamlar direk kendisi ilgilenmis tbrkler..
Aynen uğraştırmadılar sağolsunlar
-
Genelde hakem heyetinde karsi firmayi beklerim, ve gelmez tuketici haklarinda.. adamlar direk kendisi ilgilenmis tbrkler..
-
Helal olsun.
-
Size belki yolladıkları lastikten belki ufakta olsa bi zarar etmiş olabilirler ama eminim ki bu başlığı okuyan en az birkaç tane yeni müşteri kazandılar bu yaptıkları mükemmel hizmetle.
-
Resmen lastiğin ortası bitmiş bariz belli yani tellere kadar inmiş, ama yinede sıfırını göndermişler enteresan güle güle eskitin kazasız belasız sürüşler dilerim...
-
Normal kullanımdan, kaydırma ve yakmadan dolayı lastiğin bittiğini söyleselerdi cevabın ne olurdu?
Lastikteki izler normal kullanımla oluşabilir mi?
-
106GT! adlı üyeden alıntı
Resmen lastiğin ortası bitmiş bariz belli yani tellere kadar inmiş, ama yinede sıfırını göndermişler enteresan güle güle eskitin kazasız belasız sürüşler dilerim...
Teşekkür ederim amin cümlemizin kazasız belasız sürüşler.
Evet lastiğimi görenlerin çoğu sizin gibi bu lastik bitmiş dedi, ben onları dinleseydim, sanırım 900 lira ödeyip yeni lastik alıp takacaktım.
Benim için bu olay sevindirici bir sonuçla neticelendi tabiki aksi durum olabilirdi buna hazırlıklıydım zaten
-
Ne olursa olsun ilk tercihim bu marka olur.
-
Bravo, ben yaptıkları harekete bayıldım
-
EthanHunt adlı üyeden alıntı
Normal kullanımdan, kaydırma ve yakmadan dolayı lastiğin bittiğini söyleselerdi cevabın ne olurdu?
Lastikteki izler normal kullanımla oluşabilir mi?
Şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim ben lastik yakan motor kaydıran teker yapan bir kullanıcı değilim. Aksine olabildiğince sakin ve güvenli kullanmaya gayret eden bir motor tutkunuyum.
Ayrıca diyelim ki tam tersine lastik yakan ve kaydıran kaldıran biri olsam, bırak 20 ay aynı lastiği kullanmayı senesine varmadan lastik değiştirmek zorunda kalırdım.
Normal kullanımda lastiğim bu hale geldiği için ve incelemeler sonucunda hatalı bulunduğu için lastiğimi değişim yaptılar. Sonuçta o firmada çalışan lastik mühendislerinin hiçbiri tanıdığım biri değil.
Ama şu bi gerçek günümüzde haklı olduğumuz halde çoğu ürünlerde garanti olayı çok farklı işliyor ve hiçbirşey elde edilemiyor, sanırım bu konularda biraz şanslıyım
-
iyi güzel de hocam zaten 18 ay kullandığın bi lastiğin ömrü bitmek üzere olur.
-
helal olsun lapaş'a hakikaten.
Arkadaşın lastiği aşınmış orası doğru ama lastiğin enine doğru/hareket yönüne dik olan çatlakları kendisinin yapabilmesi mümkün değil. Lastik vaktinden çok önce sertleşip çatlamış.
Lastiğin ömrü 8-10yıl değil ama 18 ayda dkadar kısa da değil. En azından 2-3 yıl sertleşmeye çatlamaya dayanması lazım. Zaten yasal garanti de en az 24 aydır.
-
arda4 adlı üyeden alıntı
helal olsun lapaş'a hakikaten.
Arkadaşın lastiği aşınmış orası doğru ama lastiğin enine doğru/hareket yönüne dik olan çatlakları kendisinin yapabilmesi mümkün değil. Lastik vaktinden çok önce sertleşip çatlamış.
Lastiğin ömrü 8-10yıl değil ama 18 ayda dkadar kısa da değil. En azından 2-3 yıl sertleşmeye çatlamaya dayanması lazım. Zaten yasal garanti de en az 24 aydır.
Klavyene sağlık kardeşim tercüman olmuşsun eyvallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
iyi güzel de hocam zaten 18 ay kullandığın bi lastiğin ömrü bitmek üzere olur.
Normal kullanımda bu hale gelmemesi de lazım. LAPAŞ la göndermeden önce telefonla görüştüğümde 18 aylık lastiğin dediğiniz şekilde deforme olma şansı yok dediler ve bayimize bize ulaştırmak için teslim edin, eğer bayi ile bir sorununuz olursa direk bizi arayın diyerek zaten bana baştan bir güven verdiler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)