şennur hanım birlastaydı zamanında. orda da gayet ilgiliydi, emekli olduğunu söylemişlerdi sonraki gidişimde. iyiki olmamış.
şennur hanım birlastaydı zamanında. orda da gayet ilgiliydi, emekli olduğunu söylemişlerdi sonraki gidişimde. iyiki olmamış.
"bu lastik bitmiş"ciler ile "bir ülkede tüketici haklarının hukuk devletinde olmazsa olmazcılarının" aşık atışması olmuş bütün motorlarımda metzeler kullanmamın bir sebebi varmış demek ki
Lastikle kaç km yapıldı ? Lastiğin ortası hariç yanlarıda baya aşınmış çünkü. Kaç sene/km kullanmayı planlıyorsun onu bilemedim.
Merhaba,
Emekli olmadığımı,halen aynı sektörde hizmet verdiğimi yazmak istedim.
2 teker kullanıcılarına doğru hizmet,bilinçli satış ve sonrasında da destek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.
Musteri memnuniyetinin onemini oteki firmalarin da anlamasini dilerim.
Ben de bu konuyu okuduktan sonra bir sonraki lastik alisverisimde Lapaş'ı tercih edecegim. Sanirim Pirelli lastiklerini de onlar getiriyorlar.
Benim de yillar once Rev'it markasiyla buna benzer bir durumum olmustu. Hatali uretim bir eldiven alip bir yil kadar kullandiktan sonra parcalanmaya baslamisti. Buradaki bayi pek ilgilenmemisti, direk Hollanda ile iletisim kurdum, ama merkezi oldugu halde Hollanda da cok ilgilenmedi, en son Amerika satis mudurune bir mail attim, Eldiveni Amerika'dan getirttirmistim cunku. Satis muduru isi halletti, Hollanda eldiveni daha yeni ve kullanilmamis modeliyle bedelsiz olarak degistirmisti. O gunden beri o markayi tercih ederim hep.
Konunun detayini suradan inceleyebilirsiniz:
http://www.600riders.com/forum/safet...t=revit+gloves
Tekrardan çok teşekkür ederim bu konuda bana yapmış olduğunuz ilgi alaka ve yardımlarınızdan dolayı
Umarım çalıştığınız sektörlerde her daim başarılı ve hakkınızı her zaman alırsınız, ayrıca sizin gibi insanlar çok fazla yok diğer çalışan kişilere de örnek olur davranışınız.
Başarılarınızın devamını diliyorum saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)