Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motor fiyatına sigorta??

REKLAM ALANI
    f terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pioneer xf200-2a
    baylar motorumun devir işlemlrini bugün tamamladım. ruhsat çıkartmak için önce zorunlu trafik sigortası yapmam gerektiğini biliyordum ama sigorta şirketlerinin 2000 liraya aldığım motor için 1200 lira civarı sigorta ücreti çıkartacağını tahmin edememiştim

abi neler oluyor en uygun teklif 670 lira geldi onu da yaptırmadım henüz, bu yüzden büyük ihtimalle yarın o fiyatı da bulamayacağım. izmirde yaşıyorum insan gibi fiyat veren sigorta şirketi bileniniz var mı şu günlerde?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Sigortalar malesef bu yıl itibarı ile resmen zıçtı.. o yüzden yapaibilecek pek bir şey yok, yaş genç, ve ilk poliçe ise malesef fiyatlar cort..

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    sen git 1200'e yaptır o sigortayı sonra sigortacının camekandan dal içeri. fren tutmadı de, kendi düşünsün.
    35Türk, MotoGlock, fazil ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Zeronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125(1.),Yamaha Wr125X(2.),Yamaha YZF R25
    plaka 34 ise malesef fıyattlar bole

Motosikleti
    Pioneer xf200-2a
    plaka 35, fahiş fiyata sigorta yaptırmak yerine plaka değiştirip memleketin (67) plakasını almak istesem o iş kaça patlar acaba bana?

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı f terapist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plaka 35, fahiş fiyata sigorta yaptırmak yerine plaka değiştirip memleketin (67) plakasını almak istesem o iş kaça patlar acaba bana?
    100 TL oynar oynamaz diye düşünüyorum...

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    plaka 64, ruhsat valide hanım üzerine, sigorta 40tl

köyünüzden bir akraba bulup plakayı değiştirin.
    xawa bunu beğendi.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

westwint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax 250-2015 / MT09-2017 / Pcx 125-2022
    Yıllık Kapalı garaja bıraksan daha ucuza gelir ☺

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Demir sigortaya bakın bide.

Motosikleti
    Honda Cbr 125 R Repsol
    benımde cbr var ya sıgortaya gıttım kadın dediki 870tl :D sonra 110tlye yaptırdım ama bajaj bılmem ne adına . Kadın trafikte felan asla sorgun olmaz olursa sıgorta sırketı motosıklet modelını bulamadı dersın dedi.

mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    Dediğiniz gibi sigorta işinden soyuyorlar bizleri, bu işe bir çare bulunması gerek,ben devlete motoruma sigortaya verdiğim kadar vergi ödemiyorum.zorla sigortasız pindirecekler motora,saygılar. . .

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Oy verin ,,,ler yeni slogan ,verin abi oy verin .siz vermeyin aileniz versin sonra ağlayın .Sadece sigortadan ağlayın.Daha ananız çok ağlar .Ambele hükümetin ambele uygulamaları .125 ybr ye 280 tl verdim 15 gün önce ,ondan önce 2008 1300 hayabusaya 154 tl ,kawasaki er5 138 tl sigortam.netten.

Onu bunu geç her ay 150 tl zorunlu gss ödüyorum bir senedir.Bir senedir 1 tl devlete sağlık yönünden zararım olmadı.Haram zıkkım olsun.Ölünce Allah köşkler, yakuttan s 1000 rr versede almayacağım geri hakkımı .Sırf bu cahil kesimin yüzünden nefret ediyorum düzenden hükümetten ve bu ülkeden.Müstahak hepsi müstahak yansın dünya umrumda bile değil.
    mozgur, xawa, idmanyurdu ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Pioneer xf200-2a
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oy verin ,,,ler yeni slogan ,verin abi oy verin .siz vermeyin aileniz versin sonra ağlayın .Sadece sigortadan ağlayın.Daha ananız çok ağlar .
    hiç sorma dostum her geçtiğimiz gün yeni bir sebep buluyorum ağız dolusu küfür etmek için bu çomarlara

%40 oyu veriyor ceremesini biz çekiyoruz anasını satayım günahım kadar sevmiyorum bu y..şakları da bunlara oy vereni de, öteki taraf var ise ve eğer bize anlatıldığı gibi ise hakkımı helal etmiyorum hiçbirine
    MotoGlock ve mozgur bunu beğendiler.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    Arkadaşlar merhaba,

İstanbul'dan satın aldığımız sıfır motoru İç Anadolu(Nevşehir - Kayseri vb.) plaka alabilmek için neler yapmak gerekir?
    Motorun o ile gitmesi gerekli mi ? Detaylı bir açıklama yapabilir misiniz?

yasin. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    arkadasım demir sigortadan yaptırdı 1 ay once ilk policesi ve istanbul ve 20 yasında 180 cc motor 400 tl en uygunu oydu digerleri senin dedigin fiyatlar bende ergo dan yaptırdım annemin üstüne aynı motor 140 tl :D

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Ya ben de yakında alacağım motosiklet; ama adres meselesi var. Ben şimdi Kilis'teyim, ikamet adresi burası; ama plaka için memleketim Bursa/Orhangazi'ye ikamet kaldıracak ya da babamın adına alacağım. Sigortacıya geçen gittim hazırda plaka yokken fiyat vermiyorlar. N'apayım ben?

EthanHunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda Cbf 150
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oy verin ,,,ler yeni slogan ,verin abi oy verin .siz vermeyin aileniz versin sonra ağlayın .Sadece sigortadan ağlayın.Daha ananız çok ağlar .Ambele hükümetin ambele uygulamaları .125 ybr ye 280 tl verdim 15 gün önce ,ondan önce 2008 1300 hayabusaya 154 tl ,kawasaki er5 138 tl sigortam.netten.

Onu bunu geç her ay 150 tl zorunlu gss ödüyorum bir senedir.Bir senedir 1 tl devlete sağlık yönünden zararım olmadı.Haram zıkkım olsun.Ölünce Allah köşkler, yakuttan s 1000 rr versede almayacağım geri hakkımı .Sırf bu cahil kesimin yüzünden nefret ediyorum düzenden hükümetten ve bu ülkeden.Müstahak hepsi müstahak yansın dünya umrumda bile değil.
    Öğrencilik varsa gss borçlarını siliyorlar. 150tl çok çıkmış neden acaba hiç soruşturdun mu? 35 diyor millet.

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Arkadaşlar ilk motorumu aldığımda yüksek fiyata sigorta yaptırdım eşe dostun sigorta firmasına sorgulattırıp.

Sonrasında bu motoru satıp ikinci motoru aldığımda sigorta için farklı araştırmalara girdim. www.sigortasepeti.com (0 216 574 0444) dahil olmak üzere 4-5 tane firmadan teklif aldım. En düşük teklifi burası verdi. Araba dahil, sonradan 3 kere daha motor aldım, hepsinde acayip ucuz fiyatlara sigortamı yaptırdım. Buradan mutlaka teklif alın.

Firmayla bir ilgim alakam yok. Sadece sadık ve memnun bir müşteriyim.

mstr88 Motosikletin gitmesi gerekmiyor ama senin ikamet adresinin gitmesi gerekiyor ikamet değiştirince nakil yaptırabiliyorsun aracına.
    yasin. ve mstr88 bunu beğendiler.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Alıntı EthanHunt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öğrencilik varsa gss borçlarını siliyorlar. 150tl çok çıkmış neden acaba hiç soruşturdun mu? 35 diyor millet.
    35TL diye bir rakam yok, en düşük borç 50,94 TL. GSS de sadece senin maddi durumuna bakılmaz ailenin toplam gelirine bakılıyor. Kabaca hızlıca izah edeyim: anne ve baban sağ ve sadece babanın emekli maaşı var eve giren; 1500TL diyelim. 3 kişi yaşıyorsun 3e böl kişi başı 500TL düşüyor.
    Asgari ücretin 3'te 1'inden daha fazla gelirin var sayılıyor ve GSS ye tabisin, geçmiş olsun.

genel sağlık sigortası prim tutarları:

(60/G-1): 50,94 TL,
    (60/G-2): 152,82 TL,
    (60/G-3): 305,64 TL’dir

Ha bu arada İranlı milyoner işadamı falansan GSS ye tabi değilsin, ayrıca bir telefon edip hediye kol saati vererek tüm vergi borçlarını da sildirebilirsin.

İyi forumlar dilerim.
    f terapist, gursus, mozgur ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)