Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor fiyatına sigorta??

REKLAM ALANI
    seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Alıntı wehwetoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benımde cbr var ya sıgortaya gıttım kadın dediki 870tl :D sonra 110tlye yaptırdım ama bajaj bılmem ne adına . Kadın trafikte felan asla sorgun olmaz olursa sıgorta sırketı motosıklet modelını bulamadı dersın dedi.
    Senin iyi dostum.
    Benim motorum cbr250 yeni kasa sigorta kagidinda mondial 50tt diye birsey yaziyor. Goturup duzelttiricem madem 390 lira para aliyor zike zike degistirecek

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Yatın kalkın halinize dua edin. Adamlar sgk yı adam ettik diyorlar, devlet memuru kuzenimin ilaç paraları sgk kapsamı dışında her ay minumum 3000 TL ilaç giderini cebinden karşılıyor. 120.000 TL içerdeler şu anda.

Kolay kolay beddua etmem ama açık ve net yazayım. Kuzenimin çocuğunun boğazından çaldıkları lokmalar, inşallah bu adamların ve göz göre göre bu adamlara oy verenlerin çoluk çocuklarından çıkar.
    f terapist bunu beğendi.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı seta34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin iyi dostum.
    Benim motorum cbr250 yeni kasa sigorta kagidinda mondial 50tt diye birsey yaziyor. Goturup duzelttiricem madem 390 lira para aliyor zike zike degistirecek
    Beyler beni yanlış anlamayın ama acentenin bu yaptığı eğer kasıtlı ise sahteciliğe girmiyor mu? Yanlışım varsa düzeltin!

plegus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Kawasaki Ninja 650 R
    Evet değer kaybından ceplerinden çıkanları yeni primlerle diğer ceplerine koyuyorlar. Ne bekliyorsunuz, zararına iş yapmalarını mı?

Kaldı ki her sene en iyi ihtimalle sadece 1 şirket trafik sigortasından kar edebilir ki o şirket de bir önceki sene en çok zarar edendir (burada bazı dinamikler var girmeyim). Yani zaten trafik sigortasından kar eden yok, devasa zararları engellemeye çalışıyorlar. Sigorta fiyatları ne yazık ki hükümetle cart curtla ilgili değil ve aşağıya da gitmeyecek.

Motosiklet sahibi olan ve/veya olmak isteyenler yıllık devasa masrafların (lastik, vergi, bakım, benzin) yanına bunu da hesaplayarak bu külfetin altına girsin.

Not: İlla hükümete bağlayalım dersek, kur ile araç (dolayısıyla sigorta bedeli) ve yedek parça (dolayısıyla prim) artmaktadır. Ama değer kaybının rolü bu zamlarda çok daha fazla. Aklınızda bulunsun.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    13 sene önce herşey çok daha güzeldi.

halisakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Grom
    1 yıl boyunca sigorta yaptırmasak ikinci yıl tekrardan yaptırsak ne oluyor arkadaşlar, motor garajda yatıcak mesela trafige çıkmıcak.

AH MEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oy verin ,,,ler yeni slogan ,verin abi oy verin .siz vermeyin aileniz versin sonra ağlayın .Sadece sigortadan ağlayın.Daha ananız çok ağlar .Ambele hükümetin ambele uygulamaları .125 ybr ye 280 tl verdim 15 gün önce ,ondan önce 2008 1300 hayabusaya 154 tl ,kawasaki er5 138 tl sigortam.netten.

Onu bunu geç her ay 150 tl zorunlu gss ödüyorum bir senedir.Bir senedir 1 tl devlete sağlık yönünden zararım olmadı.Haram zıkkım olsun.Ölünce Allah köşkler, yakuttan s 1000 rr versede almayacağım geri hakkımı .Sırf bu cahil kesimin yüzünden nefret ediyorum düzenden hükümetten ve bu ülkeden.Müstahak hepsi müstahak yansın dünya umrumda bile değil.
    başta chp olan yılları bilmiyorsun sanırım
    gss yi savunmuyorum heray 288 tl ödüyordum 305 tl ye yükseldi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

Alıntı halisakal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 yıl boyunca sigorta yaptırmasak ikinci yıl tekrardan yaptırsak ne oluyor arkadaşlar, motor garajda yatıcak mesela trafige çıkmıcak.
    ceza ödüyorsun birşey farketmiyor

Motosikleti
    Alıntı AH MEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başta chp olan yılları bilmiyorsun sanırım
    gss yi savunmuyorum heray 288 tl ödüyordum 305 tl ye yükseldi.
    Mesela en son ne zaman tek başına iktidara gelmiş CHP? 1949 da. Şaka mı yazdıkların ? Çünkü bilebilmesi için yaklaşık olarak 75 yaşında olması gerekiyor. ((:

Ha ama şunu net olarak biliyorum 1950 den beri hep AKP kafasındaki iktidarlar baştaydı. Sonuç ortada...
    f terapist ve Tige-R bunu beğendiler.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    89 model arabamız var 500 liradan 410 a düştü bir de hasarsızlık indirimi ne halta yarıyorsa

Motosikleti
    -
    merhaba forumda yeniyim. motosiklette de yeniyim
    geçen hafta ben de 06 plakalı tvs rtr apache'me sigorta yaptırdım. evden çıkmadan önce 2 tane internet sitesinden ortalama fiyat öğrenmeye çalıştım. 2sinden de internet sayfasından bilgi alamadım. teki sonrasında mesaj attı bizi arayın fiyat öğrenin diye. diğeri de aradı direk bakalım mı sizin için dedi. tamam dedim 1073 lira mı ne dedi şaka gibi. dedim motor zaten kaç para ne diyonuz :D işte yaştan falan sanırım beyfendi dedi(bu arada 22 yaşındayım ve ilk aracım(genç yaştan ve ilk araçtan dolayı da yüksek çıkıyomuş sigorta fiyatı)
    daha sonra emniyet müdürlüğünün altındaki sigorta acentelerinden birine gittim. orda 4-5 tane sigorta şirketinden fiyat aldılar. adamlar hepsinin şubesi gibi mi ne çalışıyodu tam çözemedim o olayı velhasıl kelam 4-5 tane fiyat çıkarttılar bana farklı farklı sigorta şirketlerinden 1400 ile 273 lira arası değişen tabiki 273 liralık olan şirkete yaptırdım sigortamı(demir sigorta). demem o ki farklı farklı fiyat çıkıyo sigorta acentelerini gezmende fayda var. bu dediğim gibi bi yere denk gelirsen hepsinden fiyat alıyolar en uygun fiyatı söylüyolar başka yere de gitsen değişmiyo..
    bu arada sigortacının dediğine göre 1400 lira falan isteyen şirketler o sene motosiklet sigortası yapmak istemedikleri için yüksek fiyat çekiyolarmış..

burak1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125 - Bajaj Boxer 150
    Çanakkale Bayramiç'te Bajaj boxer motorumun sigortasını dün itibariyle 205 tl'ye hallettim. gelin halledin burda

f terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pioneer xf200-2a
    izmir için bulabildiğim en uygunu demir sigorta oldu 350 lira tuttu

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    bu demir sigorta da ya iflas edecek ya da köşe olacak bu gidişle.

berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Demir bana 2200 dedi valla.

Mehmet_SIRLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1290SDGT
    çok fena artmış sigorta fiyatların. Geçen sene 350 falandı bu sene 780 tl ye falan yaptırdım.

Motosikleti
    Alıntı f terapist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmir için bulabildiğim en uygunu demir sigorta oldu 350 lira tuttu
    KT sigorta acentesini bir arayıp fiyat alsana eğer hala yaptırmadıysan...
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ergo sigorta araba için 369.9 TL çıktı model 1989 yaş 45 plaka 45
    Martta motosikletten ne kadar çıkacak göreceğiz

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)