Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Arkadaşım Herkimsen Çok Teşekkürler

Motovento
    REKLAM ALANI
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    işte çok güzel bir örnek. Her motorcunun örnek alması gereken bir davranış örneği. Motorcuları geçin herkesin yolda kalmış birilerine yardım etmesi çok hoş bir davranış olur. Yolda kalmayan ne demek istediğimi anlamayabilir.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nightwatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    sabah sabah böyle şeyler okumak ne güzel. yaşasın motosiklet kardeşliği.
    live to ride, ride to live

simfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    böyle arkadaşların yollarda olduğunu bilmek güven verici Allah razı olsun yardımsever arkadaşlardan
    Hayat denen sonsuzluğun karşısında bir çocuk, düşe kalka büyürken, kalkamayız bir çoğumuz...

istanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı NicemaN adlı üyeden alıntı
    bahsettiğin saatlerde oradan geçtim ama arızalı başka bir motor gördüm iki motor gidiyorduk arkadaşın benzini bitmiş teşekkür etti durduğumuz için ama benzin getiriyorlarmış o yüzden iyi akşamlar dileyip devam ettik demekki sana denk gelmedik kısmet

niceman arkadaşım yolda yardım için sen dursaydın benim için çok ilginç olurdu. çünkü senin ve Makine'nin yazıları sayesinde kanuni racer almaktan vazgecmiştim, daha iyi bişey alana kadar sabredecektim. racer alsaydım belki yollarda kalmazdım
    şaka bir yana, bu olaydan sonra en kısa zamanda motorumu değiştireceğim...
    [I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Valla helal olsun Bazen bazı şeyler okuyunca insanlığımdan utandığım oluyo ama bu gibi şeyler cidde hoş Bu arada sanada geçmiş olsun kardeş... Umarım bidaha yolda kalmassın...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Arkadaşı tebrik edioruz.Keşke herkez bu kadar yardım sever olsa.Ama bi yandan da bu kap kaç olayları aklıma gelmiyor değil.Bin türlü numara yapıyorlar insan çekiniyor.

Ben de geçen sağ çekmiş birini gördüm motorun etrafında dönüp duruyordu.Yolda kaldı zannettim durdum yanın da " ne bakıyon telefonla konuşuyom" dedi.Ben de bastım gaza gittim

Motosikleti
    sh300

Afferin. Sizin gibilerle motorcu olmaktan gurur duyuyorum.

İstanbul çok geçmiş olsun.. Motorunun başına gelenlerden dolayı şansız ama böyle ender kişilikli bi insana denk gelme konusunda oldukça şanslısın.. Yardımına koşan arkadaşa sonsuz teşekkürler....

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    İNSANLIK ADINA BİR KERE DAHA ONUR DUYDUM!!!!!!!!!
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

hakikaten herkimse tebrik etmeli onu motorcu motorcunun dostudur her zaman
    Kask tak!

araltı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Keşke o arkadaş ben olsaydım !!!

istanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    piyasada bu kadar çin malı varken, yolda giderken sağa bakarak gidersen sen de o övündüğümüz insanın yaptığı iyiliği yapma şansını bulabilirsin..
    [I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]

Krom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Marauder Elegance
    altını çöpe atsan değerini yitirmeyeceği gibi bu davranış da yapan arkadaşın kıymetini anlatıyor. herkese örnek teşkil etmesi dileğiyle.

not; çin malı harley imitasyonuyla harley çekmek. büyük konuşmamak gerek.
    [COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]

arinrin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X9 250 Evo
    Hepimiz böyle yardımcı olmalıyız hemde herzaman. Duran motorcu gördün mü yardım ediceksin

Ahmet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125-ZN @ ZeN Scooclub
    Benimde bugün benzinim bitti yolda kaldım, bin tane motorlu geçti bir Allah kulu ne oldu birader bi sorun mu var demedi :(
    [B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
    [CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]

eceax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende de farklı örnekler... ne zaman neyle karşılaşacağını insan hiç bilmiyor. Bu sabahtan başlıyım, köprüden geçerken köprü üzerinde inanılmaz bir motor kalabalığı durmuştu en az 10 motor vardı ve baktım ne olmuş diye(benim motor kazalı oldugu için kullanamıyorum, o yüzden de dolmuştaydım) çok hoşuma gitti. Motorun biri düşmüş ve 10 motor biren köprü üzerinde durmuştu, ki sabah saati herkes işine giderken. Bir gün de köprünün girişinde benim lastiğim patladı, kaldım ortada, işe yetişmem lazım ve yapabilecek hiç bir şeyim yok, birilerini arayıp yardım istemekten başka... Kimse durmadı... Hiç bir motorlu, sadece bir kurye durdu (ki ben çok kızardım kuryelere çok deli motor kullandıkları için). Polisler yardım etti (motorlu olanları). Başka bir gün ben Vespa'mla daha E5'e çıkmadan önce bir motor ve başında iri bir bey gördüm. Boyuma posuma bakmadan durdum ve yardım edebileceğim bi şey var mı dedim. Yakında bir tamirci varmış, gayet komik olsa da ben ufak tefek halim ve vespamla bey'i tamirciye bıraktım Bir gun bir aracın beni yoldan atmasıyla kaza geçirdim ve araçlardan biri durup bana yardım etti. Sohbet esnasında öğrendim ki kendisi de motorcuymuş, diğer araçlardan başka kimse yardım etmedi. Başka bir gün de köprüde kalan birinin motorunu aracımızla çektik, bir yere bağladık ve sahibini benzinciye götürdük (benzini bitmişti ve köprüde)...
    bunları neden uzun uzu anlattım, çünkü iyi örnekler de var kötü örneklerde, bazen ne kadar çaresiz durumlarda kalabiliyoruz... Bizim o zamanlarda nasıl yardıma ihtiyacımız varsa başkalarının da oluyor. Ama motorcuya anca motorcudan hayır geliyor...

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    eminimki her insanın başına gelmiştir bu olay kişinin tam umudu tükenirken
    bir bakarsın biri yardıma gelmiş :::::
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

Krom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Marauder Elegance
    ya bayan kullanıcılar bana kaskı çıkarıp kızılları salınca özellikle beyler yardıma çok hevesliler demişlerdi. herhalde kaskı çıkarınca durmuşlardır. hatta buna nasılsa bir kaç araba, kamyon, helikopter durur. biz de onlar gibi görünmeyelim diye geçip gittiklerini itiraf edenler oldu bana. böle bööle durumlar da var yani. yüzlerce bakış açısı...

neyse sonuçta motorcuya gerçektende daha çok motorcudan hayır geliyor. diğerleriyse biraz ıkına sıkıla lütuf mahiyetinde yardım ediyor.
    [COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN UH 200
    motorcu daynışması budur işte. aynı zamanda insanlık görevimizdir aslında eğer çok acil bir işim yoksa bende durup soruyorum.( matbaa sekteründe herşey birbirine bağlıdır.biri aksasa domino taşı gibi hepsi aksar,o yüzden bazen duramadığım benimde oldu.sorduğumda genelde halletmişlerdi bekliyoruz dediler.
    SUZUKİ BURMAN UH 200

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Cidden insanlara güvenipde durmak da çok zor. yolda giderken sana birinin el uzatıp dur demesine güvenip de duramam. heleki o saatlerde. bu arkadaşa bende teşekkür ediyorum. cesareti ve yardımseverliği için

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler