Çok üzüldüm lütfen olağan üstü dikkatli kullanın lütfen
-
Pek fazla vlog izlemem ama bu arkadaş samimi geldi diye takip ediyordum
ne zamandır video yüklememişti meğer kaza yapmış hemde küçük bir kaza değil
eski kasa cbr125 kullanıyordu sonra mt07 aldı yaptığı normal değil diye düşünüyordum şehir içinde mt07 ile virajlarını içim cız ederek ha düştü ha düşecek deyirek izliyordum yaptığı kaza sonrası 4 defa beyin ameliyatı geçirmiş kendisi ingilterede yaşıyor civarlarinda yaşayan en azından moral olmasi amacıyla ziyaret edebilecek motor kardeşleri varsa bilinsin istedim Allah şifa versin tez zamanda iyileşir umarım
http://m.youtube.com/watch?v=ISlm0_x1uAM
Reklamlar
-
Klasik MT-07 heyecanlisi. Sakaya gelmedigini hastanede anlamalari da bonus. Bunun bir de R25 versiyonlari var.
-
Turkishrider'ı başından beri ben de takip ediyordum.
Cbr125 (eski kasa videoları) izledikçe neşem yerine geliyordu. Çok üzüldüm şimdi öğrenince büyük geçmiş olsun.
Ninja300 alıyorum başlıklı videoları vardı hatta aldığını da söyledi sanırım bir videosunda. Ama motoru hiç görmedik. Bir süre video yükleme sıklığı azaldı bir geldi Mt 07.
Hız algısı insanda oluşmadıktan sonra değil Londra boş yolda sürse bile kaza yapmak kaçınılmaz. Mt-7 kaybedenler hanesine forumdan bir arkadaşı daha ekledik malesef.
Geçmiş olsun tekrar.
-
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Kaza geliyorun diye bağırmış.
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Bende şimdi videolarına bakıyordum.Bu yorumun olduğu videoda düşecek zannettim.Kaza resmen geliyorum demiş.Allah şifa versin.Tez zamanda iyileşir umarım.
-
Mobilden youtube harici diger linki acamadim ama o kadar koruma kask vs ile o hale geldigine gore ciddi sansini zorlamis olsa gerek. Allah korusun. Yamaha r25 ve mt-07 az paralara alinabilecek cok tehlikeli motosikletler. Bu paralara haliyle insanlar bu 2 motoru tercih ediyor tecrubelerine bakmadan. Bence r25 bile 1-2 sene baska bir 250cc veya 125cc racing uzerine alinmali.
Arabasini satip arabasinin yari parasina mt07 alanlar zaten ayri bir konu. Arabanin hizlisi alinir ama motorun hizlisi hele mt07 gibisi alinmaz. Keske su motosiklet fiyatlari sartlar boyle olmasa da insanlar biriktirdigi paraya aciyarak en hizlisina yonelmese.
-
trafikte nasıl motor kullanılmaza örnek olmuş bu video. ( trafiğin aktığı ciddi kavşaklarda, geniş hızlı dönüşler yapmış. Bildiğin kumar oynamış her seferinde. ) inşallah yakın zamanda sıhatıne kavusur. Allah şifa versin tez zamanda.
-
TimFx adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=Mp-1BrFgUbI
trafikte nasıl motor kullanılmaza örnek olmuş bu video. ( trafiğin aktığı ciddi kavşaklarda, geniş hızlı dönüşler yapmış. Bildiğin kumar oynamış her seferinde. ) inşallah yakın zamanda sıhatıne kavusur. Allah şifa versin tez zamanda.
Londra sokaklarında bir türk apaçi. Öyle medeni ülkeye gidip böyle hareketlerde bulunmak yazık gerçekten. Bunların şehiriçi hız limiti 30'dur kimbilir kaç km hızla üzerine gidiyodu onu görmeyen arabanın üzerine.
-
inanılmaz üzüldüm, hepimiz kendimizi yerine koymusuzdur eminim..
çok sevdigim bir abim en bana araba sürmeyi öğretirken bana.. UNUTMA EN BUYUK KAZANI KENDİNE EN GÜVENDİĞİN ZAMAN YAPARSIN demişti..
Bunu hem araba gaza bastıgımda hem motorda biraz hızlandıgımda hep hatırlarım..
-
Londra belki gelişmiş bir şehir olabilir ama insanlarının motosiklet karşı yaklaşımı hakkında 20 yıldan fazladır İngiltere'de yaşayan ve 25 yıldır motosiklet kullanan bir tanıdığımın söylediklerini aktarıyorum. İngiltere'de motosiklet kullananlara karşı otomobil sahiplerinin 0 hoşgörüsünde bahsetti sürekli.Hatta motosikleti görünce aynı Türkiye'deki hanzolar gibi üstüne üstüne kırmalar, geçmesin diye şeridi kapamaların günlük hayatın bir parçası olduğunu uzun uzun anlattı. Ama bunun tam aksine İrlanda'ya ya da Fransa'ya gittiğinde ise tam tersi bir yaklaşımın olduğunu söyledi.
Fransa ve İrlanda'da otomobil kullanıcılarının motosikletlilere selam verdiğini, sohbet ettiğini hatta ileride polis çevirmesi olup olmadığını bile söyleyip uyarılar yaptığını söylüyor .Anlayacağınız İngiltere'deki otomobil kullanıcılarının da Türkiye'dekilerden bir farkı yokmuş arkadaşlar o kadar gözünüzde büyütmeyin
-
Kendince mutlu enerjik kıpır kıpır zıpır bir genç.
Allah acil şifalar versin..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Bela ararsan bulursun, bu kadar basit
-
Eski sağlığına tekrar kavuşması dileğiyle,tepki gösterek arkadaşlara hak vermekle birlikte adrenalin gerçeğinide göz ardı etmemelerini bekliyorum.
-
Keşke daha dikkatli daha temkinli kullansaymış, motosiklet kullanmanın playstation oyunu olmadığının farkında varmıştır heralde bu kaza ve ameliyatlardan sonra. Allah acil şifa versin..
-
Çok geçmiş olsun artık olan olmuş ama gerçekten hepimiz dikkatli olmalıyız. Benim çekincem yayalardan taşıtlar şuana kadar rahatsızlık vermedi açıkcası. Yayalar yaklaşık 100 metre öteden beni görünce tam ben yaklaşırken yola zıplıyor içlerinden acaba ya eşek gibi dursun mu diyorlar yoksa işte ben bunu durdururum mu diyorlar bilmiyorum lakin her motosiklete bindiğimde bu oluyor. O nedenle şehir içinde çok çok dikkatli kullanıyorum . Eğer dikkatli olmasaydım dünden bu yana rahat 4 kaza yapmıştım . 3ü yaya biri araç olmak üzere. O nedenle illa siz hata yapacaksınız diye kural yok. Karşındaki hata yapabilir o nedenle dikkatli gitmekte fayda var. Yavaş sakin tadını çıkara çıkara o motosikletin konforunu göre göre kullanmak güzel . Birde ilginç bir durum daha var. Yahu ne zaman kırmızı ışıkta dursam yanına gelen motosikletli arkadaşlar yarışmak istiyor ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Bulunduğum şehir itibariyle kask takan sayısı parmak kadar az ve her ışıkta kasksız yarışmak isteyen apaçilerle karşılaşıyorum. Genelde tozumla bıraktığım an sonra buyur geç diyorum alaycı alaycı lakin buda hata bazen duygularıma yenik düşüyorum ama düşmemek gerekiyor o nedenle SAKİN.
-
Motosikletin üzerinde olunan her saniye temkinli olmayı elden bırakmamak gerek ama hem tecrübesiz hem gözü kara olunca 30 yaşın altında insan kendini ölümsüz görüyor
-
30 yaş konusuna katılıyorum bazen ben bile 29 umdan önce başlasam kesin ölürmüşüm diyorum buna rağmen hala aralardan geçerken zaman zaman kendimi kaptırıp çok hızlı geçiyorum:(
-
Avrupada bizi neden sevmediklerine guzel bir ornek...
-
08 Aralık 2015, 18:13
Merhabalar,
bu baslik altina gelmemin sebebi bu forumda takilan yakin bir arkadasimin bu baslik hakkinda bahsetmesi uzerine bulunmaktayim. Aylar sonra ne isin var burda be kardesim demeyin, 2 ay hastanede gecirdim, dunyaya yeni yeni alisiyorum,magaradan ciktim kusura bakmayin.
Oncelikle yorumlari okurken cok uzuldugumu belirtmek isterim, hic tanimadiginiz bir insan hakkinda, kisiligi,motor bilgisi, hayati vs konular hakkinda sifir bilgi oldugunuz bir insan hakkinda atip tutmaniz, kaza yapan bir insanin ardindan gecmis olsun demek yerine yerin dibine sokmaniz , sahsen beni cok gururlandirdi(!) tesekkur ederim.
Diyelim bu kisi ben degil de baska biri olsa ve bu insan olse, bu lanet olasi forumdan eminim ki yine ayni yorumlari, yine yerin dibine sokma hulakutlarini gerceklestirecek kisilikler goruyorum. Sizin gibi bir vale ya da simoncelli olmasam da, ben de motorsikleti cok seviyorum ve gerekirse bu sevdigim mereti beni oldurmesine izin verecek kadar tutkumu da surduruyorum. Biraz empati yapsaydiniz da keske bu kazanin yapanin siz oldugunu, bir insan oldugunu hatirlasaydiniz da konussaydiniz. Tabii ki herkes istedigini demekte ozgur, internet ortami kimse kimseyi tanimaz etmez, atip tutmak , asagilamak, mahfetmek gibi tavirlar bizim turk milletimizin oncelikle vazifesidir. Klasik bir Mt07 heyecanlisi diyen arkadasimiza da burdan selamlarimi iletiyorum, benim Turkiye'de yasamadigimi, mt7 nin benim 4. motorum oldugunu, scooter alacagima az daha koyup mt 7 alirim tavrinda bir insan olmadigimi bilmeden cok mantikli bir yorum yaptigi icin de onu tebrik ediyorum. Bir diger unsur ise , bana gore abartili riski olmayan bir videomu burda paylasip, olum geliyorum demis, trafikte nasil motor surunmez, bu adam dingil, bu bisi bilmiyor, keske olse de kurtulsak laabinda yorum yazan arkadasimiz; eminim ki ingiltere de ki trafik kurallarini bildigi icin , mt 07 footpad lerinin gercekten cok alcakta oldugunu bildigi icin boyle bir yorum yazmis olmali.
Turk vatandaslarindan nedense yuzume yuzume hep camur yesem de, burdaki yabanci insanlar hep arkami kolladi ve bana yardimci oldular, hayatimda 2-3 kere gordugum insanlar hastanede benim icin kosturdular. Neden bizde boyle hep bir begenmemezlik durumu var? Adanali CG ci olsam veya Cal crutchlow olsam da, bu hayat benim hayatim, gunde yuzbinlerce insan oluyor, ben de boyle olsem, bi fatiha okumak yerine forum da ustume bok atacak dostlarimin olacagini bilmek beni ayri bir sevindiriyor(!)
Nasil kaza yaptigimi bile bilmiyorsunuz, kazada araba ara sokaktan cikarak karsi seride girmeye calisti. ne sagina ne soluna bakti. bende o an ordaydim ve arabaya yandan vurdum. ne fren yapacak ne kacicak bir zaman vardi. umarim burda benim icin iyi dilek(!)lerde bulunan sevgili arkadaslarimizin basina boyle bi durum gelmez de, biz de gecmis olsun demek zorunda kalmayiz.
Ben hayatim boyunca, hep deli dolu yasayan, espri kahkaha ile hayatini surduren bir insanim, hic boyle ciddi bisi yazdigimi da hatirlamiyorum.
Uzdunuz gencler, gercekten uzdunuz.
Hadi allaha emanet, bir daha da yazmam zaten buraya.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)