Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çok üzüldüm lütfen olağan üstü dikkatli kullanın lütfen

Motovento
    REKLAM ALANI
    Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Videolarına biraz göz gezdirdim, video yorumlarında da eleştirilmiş, ve böyle giderse biryere toslayacağı söylenmiş oda katılmadığını söylemiş.Sonuç?

Sonuç kaza sonrası anlattığı beyin ameliyat videolarında..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    Arkadaş çok acı yazmış ve bence biraz da haklı.Siz ne dersiniz?

Ben bir tek şey söyleyeceğim.Motosiklet kullanan herkes,vurgu yaparak söylüyorum,ciddi risk altındadır.
    Benim yaşım 51. Bu yaşa kadar her türlü motoru kullandım.Küçük cc,büyük cc,scooter,kros,racing vs.Ben diyorum ki,ben bile 12 yaşımdan beri fiili olarak motosiklet kullanan biri olarak,her motora bindiğimde bu ölüm riskini alıyorum.

Eğer bugüne kadar ölmediysem,bu benim ustalığımdan veya çok bildiğimden değil. Bu işin şans faktörü çok önemli.Ben de çok kaza yaptım ve büyük kazalardan kıl payı kurtuldum.Motora binmeyi o zamanlar bırakabilirdim.Ama ben risk almayı tercih ettim.

Ama görüyorum ki,daha yirmili yaşlardaki arkadaşlar,her şeyi çok bilip ahkam kesiyorlar.Eğer motora biniyorsanız,ben eğitim aldım,korumalarım tam,çok da ustalaştım bu işte diyorsanız,ölüm riskiniz çok daha fazla.Yarın hangimizin öleceği,ya da sakat kalacağı bilinmez.

Sadece bunun için diyorum ki,bu dünya fani.Kimsenin kalbini kırmaya değmez.Ben bu forumda oldukça eski bir üyeyim.Çok az yazarım ama çok fazla okurum.Hepiniz benim için,arkadaşlarınız için,aileleriniz için çok değerlisiniz.

Ama sizin hakkınızda söylenmesini istemediğiniz şeyleri,başkaları için yazmayın.Aynı şey sizin veya benim başıma gelseydi,şu konudaki yazıları bir okuyun.Hangimizin hoşuna giderdi?

Biliyorum,çoğunuz genç ve kanı kaynıyor.Ama lütfen yorumlarda kırıcı olmayalım.

Alıntı essegesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş çok acı yazmış ve bence biraz da haklı.Siz ne dersiniz?

Ben bir tek şey söyleyeceğim.Motosiklet kullanan herkes,vurgu yaparak söylüyorum,ciddi risk altındadır.
    Benim yaşım 51. Bu yaşa kadar her türlü motoru kullandım.Küçük cc,büyük cc,scooter,kros,racing vs.Ben diyorum ki,ben bile 12 yaşımdan beri fiili olarak motosiklet kullanan biri olarak,her motora bindiğimde bu ölüm riskini alıyorum.

Eğer bugüne kadar ölmediysem,bu benim ustalığımdan veya çok bildiğimden değil. Bu işin şans faktörü çok önemli.Ben de çok kaza yaptım ve büyük kazalardan kıl payı kurtuldum.Motora binmeyi o zamanlar bırakabilirdim.Ama ben risk almayı tercih ettim.

Ama görüyorum ki,daha yirmili yaşlardaki arkadaşlar,her şeyi çok bilip ahkam kesiyorlar.Eğer motora biniyorsanız,ben eğitim aldım,korumalarım tam,çok da ustalaştım bu işte diyorsanız,ölüm riskiniz çok daha fazla.Yarın hangimizin öleceği,ya da sakat kalacağı bilinmez.

Sadece bunun için diyorum ki,bu dünya fani.Kimsenin kalbini kırmaya değmez.Ben bu forumda oldukça eski bir üyeyim.Çok az yazarım ama çok fazla okurum.Hepiniz benim için,arkadaşlarınız için,aileleriniz için çok değerlisiniz.

Ama sizin hakkınızda söylenmesini istemediğiniz şeyleri,başkaları için yazmayın.Aynı şey sizin veya benim başıma gelseydi,şu konudaki yazıları bir okuyun.Hangimizin hoşuna giderdi?

Biliyorum,çoğunuz genç ve kanı kaynıyor.Ama lütfen yorumlarda kırıcı olmayalım.

Merhabalar
    sizin yazdıklarınız hepsine katılıyorum. Kazayı yapan arkadaş da insani yaklaşım ve empati konusunda haklı. Herkes gördüğü ve algılayabildiği kadarıyla yorum yapıyor , doğaldır.
    Kazayı yapan arkadaşın şu yönlere bakış açısını bence değiştirmesi lazım ;
    "Ben ölümü göze alacak kadar" gibi cümlesi var. Ölümü göze almasına gerek yok , öyle bir risk olduğunu bilerek kullansa yeterli.. Ve bu benim hayatım tavrı da yanlış , sevenleri de var arkasında. Belki kendisi ile başka insanları da yaralayabilirdi bu kazayla.
    Sert eleştiren insanların haklı olduğu bir nokta ise videolarından da anlayabildiğim kadarıyla aşırı dikkatsiz , bilerek riske girerek ve aşırı özgüven ile sürüyor. Bu hatalarının farkına varır umarım..
    İyi akşamlar
    essegesse bunu beğendi.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)