Öncelikle yaptıgın drıftler her ne kadar göze hoş ve güzel görünsede kendini ve başkalarını trafikte tehlikeye atıyorsun. Her an düşmen an meselesi lütfen dikkat et...
Öncelikle yaptıgın drıftler her ne kadar göze hoş ve güzel görünsede kendini ve başkalarını trafikte tehlikeye atıyorsun. Her an düşmen an meselesi lütfen dikkat et...
Bugun e5 te motorun onunu kaldiran arkadasta ninja kawasakiliydi, dedim noluyor.. e 5te normal mi bu hareketler??
ninjalar düz gidemiyo bilmiyonuz mu ?? sdoksdf ben değilim ha yanlış anlamayın benim makine çorumda yatıyo
O değilde bugün kahverengi bi forza gördüm vakıflar köyünde abi çay içiyordu illaki hatır beni yanına gidip konuşacaktım ben dönene kadar gitmişti!!
Altunizade deki 125 ve 250 cbr tayfasi var bir de. 2 kisi kasksiz on kaldirinca o vizzz egsoz sesinizle herkes sizi motogp sampiyonu saniyor tebrikler.
Nolur efendi gibi binseniz? Yazik degil mi, ailenize, size, arkaniza binen arkadasiniza hadi gectim motorunuza, canini yediniz motorlarin.
İki gün önce bornovada otobüste gördüğüm datlı kız eğer okuyorsan...
Altunizade deki o malum şahıslara bazen bende denk geliyorum beni görünce daha da bi gaza gelip garip garip hareketler, kesiciye falan sokmalar Acıyorum bu tarz insanlarla aynı havayı soluduğum için.
Ufak çocuklar anca ilgilerini çekiyo kendi aramda bunlara şakacı .ok diyorum
var var zincirlikuyu'da yanımda garip garip von von von yapan tipler var... BOŞ VON VON TAYFASI..
Bunlar kendini tatmin etme olayını biraz aşırıya kaçıran düşüncesizler.
Öldüm gülmekten ya, eski konu geldi aklıma
http://www.motosiklet.net/forum/moto...lalim-onu.html
Eyyy 2 senedir Sirkeci'de her sabah gördüğüm tricolor'lu AGV kasklı bayan, zincirinizi tek başına temizlemekten sıkılmadınız mı siz de
Bu arada benim Ninja 300'üm olsa bırak ön arka kaldırmayı trafikte araya girmem denyonun birisi dokunur da grenajım çizilir diye
Malum km saati 2764 TL
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Ben artık uyarıyorum nedense garip bir motosiklet İÇGÜDÜM OLUŞTU,
dün 18 19 yaslarında arkasında da 12 yasında bi çocuk taşıyan pideci,
kask yok ikisinde de, genç çocugun kız motorcu görmesi ile önüme 2 kere geçip sağa sola kırmasıyla sinirlendim,
ışıklarda yakaladım, elimi omzuna koydum, adam gibi kullan adamı ayar etme dedim, tamam abla dedi...
itiraf.com a döndü burası
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)