ALSANCAK'TA KAWASKI NİNJA 300 KULLANAN ARKADAŞIM.
Reklamlar
-
Fatiiiik adlı üyeden alıntı
istanbul beyazıt taraflarında sanırım görmüştüm sizi, benzetiyorsam düzeltin o güzelim motoru devirsiz kullanan siz miydiniz :D ve ayrıca motorcu selamı almamakta cabası :|
beyazıta hiç gitmedim o tramway fln, o bölgeler ise..
Selamı ise mutlaka alırım arkadaşım, ben miyim bilemedim tabi,
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Reklamlar
-
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
ninjalar düz gidemiyo bilmiyonuz mu ?? sdoksdf ben değilim ha yanlış anlamayın benim makine çorumda yatıyo
Çorumda mı? Nerde, hangi makina, kullanılıyo mu, nerelerde geziyo genelde, hangi zaman araları geziyo, ilçe, mahalle, renk. Hepsini söyle.Lütfen
-
snappy x adlı üyeden alıntı
O değilde bugün kahverengi bi forza gördüm vakıflar köyünde abi çay içiyordu illaki hatır beni yanına gidip konuşacaktım ben dönene kadar gitmişti!!
Kardeş sen bu kahverengi forza yı ne sık görüyorsun, bi fotoğrafını çeksene
-
Çorum İl Temsilcisi
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
ninjalar düz gidemiyo bilmiyonuz mu ?? sdoksdf ben değilim ha yanlış anlamayın benim makine çorumda yatıyo
Abi iki tur atıyım mı?
Hocam ben sizi 8 maysı 2016 tarihinde Laçin'in o servis yolunda görmüş olabilr miyim acaba? Bi ninja 300 geçmişti yanımdan selam vermiştim o siz misiniz?
-
-
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Abi iki tur atıyım mı?
Hocam ben sizi 8 maysı 2016 tarihinde Laçin'in o servis yolunda görmüş olabilr miyim acaba? Bi ninja 300 geçmişti yanımdan selam vermiştim o siz misiniz?
Sanmıyorum , ankaradaydim o tarihte selam veririm vereninkinide kesin alırım ama ben değildim muhtemelen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)