Malum sitede gördüğüm bir ilana aşık oldum, naked sevmem fakat bu motor ilgimi çekti. Bakmanızı öneririm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32531902/detay
Malum sitede gördüğüm bir ilana aşık oldum, naked sevmem fakat bu motor ilgimi çekti. Bakmanızı öneririm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32531902/detay
O paralara Kawasaki ninja H2 yada Ducati 1199 Panigale varken...
ufaktefek özel yapım yada siparişle getirilmiş parçalarla o fiyat gerçekten saçmalık.
Tüm aksesuarları toptan yurdışından getirtsen enfazla 10-20 bin TL. arası bi şey tutar bence.
bende gecen gormus hatta vıdeosunu ızlemıstım nedense cok cazıp gelmedı bana :D
120 bin nedir. Alıcıyı custom yapacaklar herhalde.
ABS'li Z 1000'nin sıfır fiyatı yaklaşık 50.000 tl (14.800 Euro x 3.35). Bir kişinin bu motoru 120.000 TL'ye alması, o kişiyi annesinin küçükken tepe üstü kucağından düşürmüş olması lazım. Üstündeki modifikasyonların fiyatı 70.000 TL'mi yani? Ayrıca o motora 300 lastik ne be? Sanki atın bacağına konmuş bir kelebek gibi tuhaf duruyor.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
Orjinali daha güzel bence bundan.
Harbiden çöp. Bununla bu kadar uğraşacaklarına gidip bir Diavel alıp onunla uğraşsalarmış komik...
fiyatı koyanı bilmem de o parayı verenle tanışmak isterim.
Bu motoru geçen basmane'de gördüm efsane bir şekli var ama 120 bin uçuk fiyat
abı ne bılıyım vıdyoyuda ızledım motor cok komık duruyo bana gore yakısmamıs tabıkıde zvkler renkler tartısılmaz ama o teker ne abı ole :D
Z1000 güzel motosiklet ama arkadaşların dediği gibi orjinal hali daha güzel bence.
Bu arada harbiden o arka teker nedir la öle. Tarlaya mı sokacak motoru
Evet bende bu motorun resimlerini arsivime ekledim cok guzel bi motor yapmislar
görüntü olarak hoş.fiyat çok abartı.o arka tekerle çekişinin ve virajının bayağı kötüleşeceği malum.sadece vitrinlik.
o fiyat farazi arkadaşlar. adamın hedefi reklam. yoksa 40 sene kalsa o motor o fiyata satılmaz.
al Diavel'i geç; bundan en az 10 kat daha fazla havan olur.
Allah'tan böyle birşey yapmamış. Yoksa ne fiyat isterdi merak ediyorum
Güzelim makineyi ne hale getirmişler, kafaya bak bi egsoz taktın bi de kocaman lastik al sana custom, oldu mu şimdi
Gidip Gsx-r 600 fotoğraflarına bakayım biraz da keyfim yerine gelsin ya.
Hayvan gibi şiyapıyonuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)