Belki kullandınız temizlik malzemesinden olabilir
ön camurlukta da var altına kırmızı üstüne siyah boya atmışlar yıprandıkca ortaya cıkıyor
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Mat siyah Mondial Drift yok diye biliyorum.
İkinci el aldığın Kırmızı renk motorunda eski sahibinin yaptığı mat siyah boyalar döküldüğü için Mondial'i suçluyosan komiksin gerçekten
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
Motor buymuş. Sanırım o dökülen boyanın sebebi kullanım sonucu aşınma, boya dökülen yerin üstünde çizikler var. Çift renk grenaj yapmışlar siyahlar elbette üzerine kaplama.
2013 Model Nisan ayı trafiğe çıkışlı Mondial Drift'im var. Ne kendi motorumda ne forumda böyle bir şeye okumadım. Kaçıncı sahibisin motorun?
arkadaşın bahsettıgı kısım zaten mat sıyah parca olarak bakarsak gorururz
aynen siyahlar üzerine kaplama olarak yapılmış + ben burda mondiali suçlamadım ki elbette daha önce mondial drift kullanmadım acaba diğer mondial driflerde de aynı problem varmı yoksa ben motorumdan memnunum sıkıntı yok
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
bu kısımdan bahsedıyor zaten
Kaç yaşında motosiklet?Full güneş veya yağmur mu görmüş?Temizlik maddesi çok mu aşındırıcı?Temizlik bezi çok mu sert?
Bir dünya sebepten olabilir.Malzemeden veya atılan boya kalitesinden veya işçilikten de kaynaklanabilir.Bendeki mondial çok şükür pırıl pırıl boyasında hare dahi yok aşınmayı bırak.
bence sonradan boyanmış, spreyboyaya benzettim ben
orası bende sorun çıkarmadı ama bağlantı yerinden kırdım malesef 2013 model
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)