BAJAJ PULSAR 200NS HAKKINDA
Reklamlar
-
ARKADASLAR MERHABA SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM YAKLASIK 8 AYDIR PULSAR 200 NS KULLANIYORUM PULSAR KULLANICILARININ CANINI YAKAN BAZI SEYLERDEN VE MOTORUN İYİ YÖNLERİNİ SİZLE PAYLASMAK İSTEDİM
ÖNCELİKLE MOTORUN YAKITI COK İYİ DEVİRLİ KULLANIRSANIZ. BASARSANIZ YAKIT ARTABİLİYOR..
MOTORDA TİTRESİM VAR NORMAL SEVİYEDEN BİRAZ DAHA FAZLA..
ORJİNAL LASTİKLER BERBAT ARKADASLAR FREN YAPAR YAPMAZ MOTOR KAYMAYA BASLIYOR ISLAK ZEMİNDE HİC YOK..
KULLANIMI GAYET RAHAT VİTES GECİSLERİ NORMAL BAKIM ÜCRETLERİ NORMAL FAZLA PAHALI DEĞİL..
SUAN MOTORUM 6,000 KMDE BAKIM HARİCİ EXTRA Bİ MASRAF CIKARMADI ABARTMIYORUM CBR250 İLE DÜZDE KAFA KAFAYA GİDİYOR RAMPA YUKARI CBR250 ALIYOR..
ŞİMDİ GELELİM ASIL KONUYO MOTORUN 2015 10.AYA KADAR SIFIRI 8,960 TL İDİ 10UNCU AYDA Bİ KAMPANYA GEREĞİ 8,290 TLYE CEKİLİNCE İKİNCİ EL MOTOR SATAN ARKADASLARIN ELİNDE KALDI MOTORLAR MOTORUN PİYASASINI FABRİKA Bİ ANDA BİTİRDİ SİZİN ANLAYACAGINIZ 2014 3,000 KMDEKİ MOTORLAR 7,700 E SATILIRKEN 7400 TLYE SATILMAZ OLDU ALAN ARKADASLAR FİYATI İYİ OLCUP TARTIP ALIN FABRİKA YARIN BİRGÜN SİZEDE SÜPRİZ YAPABİLİR İKİNCİ EL PİYASASI 2015 MODELLER 7800-7600 ARASI 2014 MODELLER 7,500 7000 ARASI ODA SANSINIZA ALAN OLURSA
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
merak ettiklerinizi sorabilirsiniz arkadaslar cevaplarım
Reklamlar
-
Ben bajaja hak veriyorum sonuçta bu euro dolar oynamaları hepsine zam getiriyor ama bajaj yine satışlarını arttırmak adına bir indirim getirdi.Bajaj işini biliyor 8900 dan 8200 e en azından cbf gibi 100 liracık sakal payı indirim yapmıyor hakkını veriyor
-
haklısın fakat 1 ay önce 8900 tl veren arkadaslar mağdur oldu bu durumda onlarıda düşünmek lazım
-
Zam yapana sitem , indirim yapana sitem nolucak bizim sonumuz
-
Titreşim aslında aşırı değil ama nasıl bir sele ve gidon yaptılarsa titreşimin yüzde 100'ü sürücü ile artçıya iletiliyo. Motoru KTM'den alırken titreşim özelliklerini de aynen korumuşlar. 18000 liralık KTM Duke 390 bile Pulsar gibi, belki daha fazla titriyor.
-
Cbr 250 ile kafa kafaya gidiyor? hıhı tamam olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Titreşim aslında aşırı değil ama nasıl bir sele ve gidon yaptılarsa titreşimin yüzde 100'ü sürücü ile artçıya iletiliyo. Motoru KTM'den alırken titreşim özelliklerini de aynen korumuşlar. 18000 liralık KTM Duke 390 bile Pulsar gibi, belki daha fazla titriyor.
O bile tek silindir titreşimden keyif alıyolar herhalde :D, ilanlara bakın şuan 7750'ye bile inazuma var, hangi kafası güzel hala pulsar der şaşarım. azıcık fırsatçı olun yahu, genele hitaben, bacac'dan başka motora hiç mi binmediniz de bu kadar herşeyine eyvallah çekiyosunuz?
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Bende takıldım CBR 250 ile kafa kafaya olayına (: Ben bile altımdaki CRF ile Pulsara kafa atabilirken... İyiki CBR 250 almamışım o zaman (:
Şaka bir tarafa dostum Bajaj için bir başlık var forumda. Orada aradığın ve -çoğunlukla duymak istemeyeceğin- bir sürü şeyi bulabilirsin. Özellikle Ayzek'in başına gelenleri okumanı tavsiye ederim (:
Bu arada hoşgeldin aramıza...
-
mozgur adlı üyeden alıntı
Bende takıldım CBR 250 ile kafa kafaya olayına (: Ben bile altımdaki CRF ile Pulsara kafa atabilirken... İyiki CBR 250 almamışım o zaman (:
Şaka bir tarafa dostum Bajaj için bir başlık var forumda. Orada aradığın ve -çoğunlukla duymak istemeyeceğin- bir sürü şeyi bulabilirsin. Özellikle Ayzek'in başına gelenleri okumanı tavsiye ederim (:
Düzde CBR250 ile kafa-kafaya....CBR sürücüsü vitesi 5'te unutup-6'ya atmamıştır, yoksa Hintli nin hiç bir şansı yok-ne düzde,ne rampa aşağı/yukarı..250r hertürlü deler...
-
Cbr hızlıdır yav saçmalama 250 cc o alet 50cc ninde hakkını veriyor hintliye göre
-
Romedon adlı üyeden alıntı
Cbr hızlıdır yav saçmalama 250 cc o alet 50cc ninde hakkını veriyor hintliye göre
benim kendi trafikde denemelerim kalkışta cbr ı alıyor arayıda baya açıyor ama canı 90 - 110 aralıgında iyice azalıyor ve sonrasırnda canı bitiyor bu durumda cbr daha atak kaldığı için yakalıyor ama kalkışta biraz eziliyor yokuşlarda uzaması pulsarın oldukca ıyı 60-70 km hıza kadar cbr hiç yetişemez gene gelelim kawasaki z250sl 4-5 defa kalkış yaptık hepsinde uzadım gittim o cbr danda cansız ama bir yamaha r25 le denedik pulsarla gecemedim kalkışı daha hızlıydı ama çokda arayı açamadı ama geçemedimde 3-4 kere denedik
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
Şu motor gerek tip gerek hız olarak çok hoşuma gidiyor 150 cc bir makine ile aynı yakıtı yakıyor ama bazıları beş para etmez motor diyorlar kronik arızası var mı[denge sensörü zırıltısı haricinde]
-
CC = Hız mantığında olan insanlar halen varmış forumda vay bee.
-
demirkask adlı üyeden alıntı
CC = Hız mantığında olan insanlar halen varmış forumda vay bee.
Hız olarak cc sini kastetmedim... hız olarak 140-150 km hızı rahat görmesini kastetmiştim.
Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz
-
100 KM hız ile giderken, hani cbr ile kapışırken, Güvenli bir şekilde kaç metrede duruyor?
-
indiriminde bi sekli vardır bence suanda antalyada bi bayi 7500 tlye sıfır 2015 pulsar satıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
arkadaslar bizzat kendim test ettim motor kalkısta ve belli bir hıza kadar cbr250 yi geciyor fakat 90 km hızdan sonra cbr250 alıp yürüdü
-
erhan5151 adlı üyeden alıntı
indiriminde bi sekli vardır bence suanda antalyada bi bayi 7500 tlye sıfır 2015 pulsar satıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
arkadaslar bizzat kendim test ettim motor kalkısta ve belli bir hıza kadar cbr250 yi geciyor fakat 90 km hızdan sonra cbr250 alıp yürüdü
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20096745/detay
-
bence ezbere konusmayalım kendim bizzat denedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
hosbulduk bizzat kendim denedim yanlıs anlasılma olmasın 90 km hızdan sonra cbr alıp yürüdü
-
ayzek adlı üyeden alıntı
benim kendi trafikde denemelerim kalkışta cbr ı alıyor arayıda baya açıyor ama canı 90 - 110 aralıgında iyice azalıyor ve sonrasırnda canı bitiyor bu durumda cbr daha atak kaldığı için yakalıyor ama kalkışta biraz eziliyor yokuşlarda uzaması pulsarın oldukca ıyı 60-70 km hıza kadar cbr hiç yetişemez gene gelelim kawasaki z250sl 4-5 defa kalkış yaptık hepsinde uzadım gittim o cbr danda cansız ama bir yamaha r25 le denedik pulsarla gecemedim kalkışı daha hızlıydı ama çokda arayı açamadı ama geçemedimde 3-4 kere denedik
Cbr tek silindir olmasının avantajıyla sadece kalkışta R25'den daha torklu daha atik bi makine olduğunu düşünürsek, üzerine bir de R25 benden hızlı kalktı demek bu işin tamamen sürücülerle ilgili olduğunu kanıtlıyo kardeşim Cbr ile ne kalkışta ne genelde bi rekabet içine giremezsin, o elemanlar motoru nasıl kaldıracaklarını bilmiyolarmış başka bi açıklaması yok üzgünüm
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
-
enable adlı üyeden alıntı
Bence boş bir pist, tam donanımla iddialı pilotlar bu işi halleder
Motor alırken kafamın karşık olduğu dönem de hiç tanımadığım bir arkadaşa yeni PCX nasıl diye sormuştum, hemen nazikçe anahtarını uzattı yok filan desemde ısrarla deneyebileceğimi söyledi, bu davranış benim çok hoşuma gitti. Ben de soran 2 kişiye motorumu verdim, onlarda anahtarlarını bana verdiler. CRF'yi çok merak ediyorum(sahiplerine duyrulur
) yağmurlu çamurlu günlerde ön çamurluğun yüksekliği nedeniyle üstünüz başınız hep su/çamur olmuyor mu?
Birde CRF sahipleri tamam geçin ama ezmeyin arakdaşlar
Crf lokummuş yeni öğrendim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler