İstanbul'a günlük gelişte park sorunu
Reklamlar
-
Haftada bir gün kocaeliden istanbul'a gideceğim. Kocaelide evde ve iş yerinde güvenli garajım olduğu için herhangi bi zincir veya kilidim yok. İstanbulda çapa civarına geleceğim motosikletimi nereye park edebilirim ücretli otoparklarda kilitsiz olarak sabahtan akşama dursa sıkıntı olurmu yoksa kilit almak zorundamıyım fikirlerinize açığım forumdaşlar.
Reklamlar
-
disk kilidi ile otoparkta durur. Capanın orada bir sürü otopark var. Daha da güvenli istiyorsan az otede oteller var onların otoparkı da olabilir. Hemde kapalı.
-
zamparalığa mı gelicen bir günlüğüne
-
Bendde haftada bir kere geliyorum fatih taraflarına tramvay yanlarında herkes bırakıyor bende onlarla birlikte koyuyorum oraya.
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
zamparalığa mı gelicen bir günlüğüne
zamparalık demeyelim ama kız arkadaşımın yanına gelicem :D teşekkürler tavsiyeler için caydırıcılık açısından en azından bi disk kilidi edineyim en iyisi.
-
Otoparka bırak işlem tamam.
-
ibbnin t-parklarında güvenliğin kulubesinin hemen yanına bırakırsan bişey olmaz. avmlere bırakma çalınıyor.
-
Paralı otoparka bıraksanız bile önlemi elden bırakmayın güvenlik kulübesine yakın yere bırakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Allah korusun bir şey olursa diye kesinlikle otopark fişinizi atmayın motora sağ sağlim binene kadar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)