Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangisi?

Katılımcı sayısı
9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • R6

8 88.89%
  • GSXR6

1 11.11%

MOTOR BÜYÜTÜCEĞİM YARDIMM

REKLAM ALANI
    MROZDEMIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R125
    Öncelikle selam abiler kardeşler.Motorumu satıp 600lük ss almak istiyorum.Aklımda R6-GSXR600 var.Daha çok R6 var..Şimdi bu motorların ikisini kullanan varsa bi karşılaştırma yapmanızı istiyorum.Bi de şu durum var ikinci el alıcağım için temiz motor nadir var onlarada güvenebilir miyim bilmiyorum.Bütçem olsa hiç düşünmem gider sıfır alırım fakat bütçem 26bin.Şimdilik bu kadar teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sonofcrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davıdson xl1200x Forty Eıght
    Sat mt07 al :D:D:D
    Son günlerde herkes bunu söylüyor :D

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    R6 nin cok rahatsiz bi surusu var, sanada çok erken

sokakbebesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD - Dyna wide glide
    İkisinide (R6: 2008 model ve GSXR: 2010 model) denemek için kısa bir süre kullanmıştım

R6 sele yüksekliği Suzukiden biraz daha yüksek ve biraz daha pozisyon almış gibi bi oturuşu var, gsxr nispeten biraz daha rahat bir oturuş sağlıyor. Depoyu kavrama olayı neden bilmiyorum ama gsxr daha çok hoşuma gitmişti ve sanki kontrolü daha kolay gelmişti bana. Hızlanma olarak R6 farkedilir şekilde daha iyi ivmeleniyor, GSX-R biraz daha sindire sindire gaz yiyip, birden ok gibi fırlamıyor. Malzeme kalitesi olarak da R6 bir level üst gibi bir izlenim veriyor ama ikiside güzel motorlar. Süpersport düşünüyor olsam şahsen R6 tercih ederdim.

PS: Burada yazdıklarım ikisinide yaklaşık 200er km deneme sürüşlerindeki kendi fikirlerimdir. Bilimsel ve ya teknik veriler falan muhabbeti yoktur.
    PS2: Motorların kondisyonundan emin olmadığım için burada yazdıklarım genel fikir oluşturması içindir.
    PS3: İkisininde servisinde brazzers ekibiyle karşılaşabilirsin. Jhonny Sins abime selamlar.
    Green Arrow bunu beğendi.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    İlandaki motorların resimleri ve yazılan açıklamaları dikkate alma çünkü gidip baktığında alakası olmuyor resimlerle dün 2010model 600rr'a bakmaya gittim takas için arkadaş galiba ilk aldığı resimleri koymuş 30bin'den aşşaya temiz motor bulman zor kolay gelsin

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kawasaki er6n yada mt-07 al
    sezgingulmez bunu beğendi.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Bence senin ilacın MT-09 hocam. O paraya sıfıra yakın tertemiz motor bulursun. O yazdığın iki motordan da şehir içinde aşağı kalır bir yanı yok...

MROZDEMIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R125
    evet bakıyordum aslında mt lere mt-07 akrapovicle efsane gibi ama son hız çok düşük ben r 125 te 138 i gördüm 180 o kadar yakın geliyor ki bana..Bi de çıplak motor istemiyorum gibi sanki ss tip olarak uygun bana..Bi de koydumu gitsin istiyorum..Honda'lar Nasıl sizce

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Alıntı MROZDEMIR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bakıyordum aslında mt lere mt-07 akrapovicle efsane gibi ama son hız çok düşük ben r 125 te 138 i gördüm 180 o kadar yakın geliyor ki bana..Bi de çıplak motor istemiyorum gibi sanki ss tip olarak uygun bana..Bi de koydumu gitsin istiyorum..Honda'lar Nasıl sizce
    Ben intahar etmeye korkuyorum ölmüşken zevkini cıkara cıkara öliyim diyosun yani, allah akil fikir versin simdiden.

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    125ten 600 ssye geçme kardeşim. Ölürüm can benim canım demekle olmuyor arkanda bir sürü insan bırakıyorsun. Cbr500 veya r25 bak.
    M.Cankurt bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)