Merhaba,
Ben de tracerı alırken tiger ile çok kıyaslama yaptım fakat tigerın fiyatı euro üzerinden olduğu için euro uçup gidince tracer aldım. Tracer güzel motor yaklaşık 10000 kmdir kullanıyorum. Bir kere çok hafif motor ve hafif hissettiriyor. Düşük hızlarda dengeli. Yakıt tüketimi gerçekten başarılı. Modları çok güzel. Ekonomik modu şehiriçi kullanım için ideal veya artçılı kullanım için de olabilir artçıyı sarsmamak için. Spor modu alışma gerektiriyor biraz fazla huysuz bu modda rahatsız ediyor beni hala. Standart modu ise her ortamda işinizi görür. Selesi ayarlanabiliyor 2 cm kadar. Yol bilgisayarı muhteşem her şey var. Elcik koruma, orta sehpa, ABS, TCS standart.
4-5 ay sonra gelecek diyenlere inanmayın derim. Eğer sıfır almak istiyorsanız bayileri aramanızı tavsiye ederim civarlardaki istanbuldan başka adapazarı, izmit, bolu mesela ve sıra varsa girin sıraya. Mutlaka birilerine geliyordur bir ara motor. Ben de ilk alırken sıra var dediler ne zaman sıra gelir belli olmaz dediler 3-4 ay beklersin demişlerdi. İzmit bayisini aradım ve 1 ay içinde almıştım motoru karar verdikten sonra almaya.
Tracerın kötü yanları ise selesi gerçekten sert uzun yolda 8-9 saat motor üzerinde geçince hafif pişik bile yapıyor
Standart gelen ön camı bir şeye yaramıyor aksine zararı var ses ve türbülans yapıyor.
Belli bir hızdan sonra 170-180 den sonra motor kafa sallıyor hafiften farklı çözümler bulmaya çalışanlar var ama tam çözümü yok gibi hala. Elcik korumaları hafif aşağı indirmek gerekebilir diyorlar. Sanırım ön tarafa çarpan hava motorun önünü hafifletiyor yüksek hızlarda. Hız limitine de takılmayın torku çok güzel aletin ve düşük devirlerden her viteste hissediliyor o yeter.
Diğer motorlar hakkında bilgim yok malesef sürme fırsatım olmadı. Crossrunnerın görünüşü hoşuma gidiyor benim de ama tracer bir başka
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------