yzf r25 aldım önerileriniz...
Reklamlar
-
selamun aleykum arkdaslar dün yzf r25 aldım cok mutluyum motor suan 40 kusur km de :d rodajı var malum basamıyoz .... makına o kadar dengelıkı hayretler ıcındeyım... sürüş konusunda ve diğer konularda yorumlarınızı beklıyorum ... cok keyıflı makına onceden okudum yorumlar bos degılmıs ... hepinize hayırlı gunler
Reklamlar
-
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
-
Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin.
-
sen kullandıkça bize yorumlarını söyle bence bizde yzf den fikir edinelim,
hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,
Yavaş yavaş havalar yagmurlu malum dikkat et, ilk lastikleri kullanışlı mıdır yağmur için onu bir araştır derim... ??
-
İmkanın var ise lastiklerini değiştir.
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
İmkanın var ise lastiklerini değiştir.
ilk lastikler kotu oluyor genelde katılıorum ben rosso 2 aldım memnunum mesela, yzf nin il lastikleri nedir IRC falan mı acaba?
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
awesomee adlı üyeden alıntı
ilk lastikler kotu oluyor genelde katılıorum ben rosso 2 aldım memnunum mesela, yzf nin il lastikleri nedir IRC falan mı acaba?
Aynen üzerinde IRC ile geliyor. Rosso II veya pilot street ile değiştirilmesi şart...
Motorun hayırlı olsun arkadaşım. Rodajına dikkat et, full ekipman kullanmaya gayret et, ve lastiklerini de değiştir dahda çok zevk alacaksın motorundan o zaman
-
hayırlı olsun koruma takozu ve lastik ilk önceliğiniz olsun
-
Önerim: yavaş git, paranı eğitime ve lastiğe harca.
-
Hayirli olsun, bence gec kalmadan kuyrugu kes cok daha guzel duruyor oyle
-
Mardin İl Temsilcisi
-
Aleyküm Selam !Güle güle kullan hayırlı olsun!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
seta34 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun, bence gec kalmadan kuyrugu kes cok daha guzel duruyor oyle
Apache mod: on
-
hepinize teşşekur ederım rossa 2 lastıklerı 872 lıra bıraz tuzlu bıdahakı aylarda artık :D daha onceden 20 bın km tecrubem var dualarınızı eksık etmeyın
-
Zeronix adlı üyeden alıntı
hepinize teşşekur ederım rossa 2 lastıklerı 872 lıra bıraz tuzlu bıdahakı aylarda artık :D daha onceden 20 bın km tecrubem var dualarınızı eksık etmeyın
havalar kötü kayıp düşüceksin daha çok ödeyeceksin bari sadece arkayı değiştir. takım lastik kadar olmasada çok farkedecek.
-
hadi hayırlı olsun darısı benim basıma artık bi 10 15 bin km yapıyım alcam insallah benim baya hosuma gidiyo bu meretler ya
-
fatih. adlı üyeden alıntı
Apache mod: on
Hahahqh cok komiksin, ss'cilerin hepsi apaçi sen düzgünsün.
-
hayırlı ugurlu olsun... yakın zamanda yollar ıslak olur. motor yeni hazır rodajı var ike lastikleri değiştiriver. ikisinin rodaji bir olur.. bütcen kısıtlıysa sawa marka lastik al rosso kadar kaliteli olmasada epey bi işini görür. performansı iyi.. tekerin düz bassın
-
-
Ayıptır sorması gaç gaymeye patladı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)